boorman Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 eu nu ma mir deja de nimik si alaltaieri si ieri o puteam pati chiar de 2 ori ... soferi inconstienti, neatenti si grabiti peste tot in oras. a intrat si moda noua in trafic: soferii de auto vreau sa ma calce pe picior cand stau la stop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 vo ferit D`zo dak`mi iau si B`u :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 21, 2008 Autor Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) a intrat si moda noua in trafic: soferii de auto vreau sa ma calce pe picior cand stau la stop... Mutati-va discutile in alta parte esti chiar funny sorry de offtopic Editat Octombrie 21, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Nu stie nimeni nimik despre accidentul din Oradea?Careva reisar din asta de oras a lovit u baietzel pe trecere de pietoni,copilul se zbate la spital si el are o mana rupta.....poate il stitzi?Ceva tovaras de-ak vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mununa Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 stire - protv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Mutati-va discutile in alta parte esti chiar funny Vezi ca abia mai postez ... sunt funny, de aia ma iubesti sorry de O.T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 stire - protv E un preambul perfect pt. actiunea de we si campanie Imi pare rau de baietel, stiti ceva despre el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Mutati-va discutile in alta parteesti chiar funny Vezi ca abia mai postez ... sunt funny, de aia ma iubesti sorry de O.T. Domnisoara esti RATACITA sau RACITA ? E un preambul perfect pt. actiunea de we si campanie Imi pare rau de baietel, stiti ceva despre el? Perfecta dreptate D-nu Avent, sparam ca baietelul sa scape cu bine , iar cat despre motociclist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Domnisoara esti RATACITA sau RACITA ? Ea este MOTOCICLISTA scrie putin pe forum si traieste din plin clipele pe motor (dupa cum o cunosc, fara nici un motiv nu prea scrie nimik) Totusi cine a fost cel cu moto? ... nu prea l-am intalnit prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 dupa cum am vazut ieri trecand cu autobusul lanaga accident era un VTR sau SV rosu (avea 2 tobe). Oricum parea ceva motor sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
callmeslick Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Pe www.bihon.ro scrie ca tipu nu avea nici permis categoria A...si motocicleta era neinmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 si mai fain.. clar o pune tipu la racoare.Asa merita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Se alege maxim cu un 2 ani suspendat. Si daca furi o ciocolata din abc te baga 2 ani la parnaie ca e furt calificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 nu se poate.. se alege cu mai mult... are mai multe acuzari.Fara permis,motor neinmatriculat,o lovit un om pe trecerea de pietoni .. e deosebit de grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 2 Recomandari d.p.d.v. al meu : 1. Transportarea baiatului si asistarea sanatati lui la un cu totul alt spital decat cel Municipal ( recomand Cluj sau Ungaria ) ; si aici nu ma intrebati pentru ca toti stiti de ce. 2. Transparenta efectuari unei anchete care sa cuprinda toti factori angajatori ai produceri accidentului si necontenit luarea masurilor de catre organele abilitate in vederea condamnarii macelarului. HAI ASFALT USCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 2 Recomandari d.p.d.v. al meu : 1. Transportarea baiatului si asistarea sanatati lui la un cu totul alt spital decat cel Municipal ( recomand Cluj sau Ungaria ) ; si aici nu ma intrebati pentru ca toti stiti de ce. 2. Transparenta efectuari unei anchete care sa cuprinda toti factori angajatori ai produceri accidentului si necontenit luarea masurilor de catre organele abilitate in vederea condamnarii macelarului. HAI ASFALT USCAT. degeaba ne spui nou ca ar trebui transportat altundeva... ca parintii copilului nu cred k intra pe forum... asta ar trebui comunicat lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Repsol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Repsol nu`l lua ca pe un repros Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_zurbau Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Stie cineva ceva de copil ? Azi o tipa mi-a zis ca a murit . Sper ca nu e adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Stie cineva ceva de copil ? Azi o tipa mi-a zis ca a murit . Sper ca nu e adevarat. Se zvoneste ca , baiatul a fost transportat la un spital din Cluj , si mai mult decat atata , se afla chiar in coma. Dureros .... domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 asa am auzit ca de 2 zile e in coma la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddd.multumesc Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Buna .Ne suparam sau nu intelegem de ce participanti la trafic sau chiar pietoni,au o anumita parere despre noi.Azi dupa masa pe str Eroului Necunoscut,dinspre Dacia inspre Coposul, un motociclist cu un motor sport de culoare rosie facea spectacol,tura motorul se ridica pe o roata ,rula ceva si iar repeta figura ,iar pe motor nu avea placuta de inmatriculare,si atunci neintrebam de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 politia trebuie sa ne ia la puricat... asta e...altfel nu o sa se faca ordine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Buna .Ne suparam sau nu intelegem de ce participanti la trafic sau chiar pietoni,au o anumita parere despre noi.Azi dupa masa pe str Eroului Necunoscut,dinspre Dacia inspre Coposul, un motociclist cu un motor sport de culoare rosie facea spectacol,tura motorul se ridica pe o roata ,rula ceva si iar repeta figura ,iar pe motor nu avea placuta de inmatriculare,si atunci neintrebam de ce? acelasi motociclsit ii dadea forja acu` 2 seri printre blocuri aci pe Stefan ... a auzit cineva de ghost`rider din oradea a.k.a popovici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 politia trebuie sa ne ia la puricat... asta e...altfel nu o sa se faca ordine. Ordine oricum nu se va face! ca asa e la noi........... dar de radarele fixe din Santion si Bors ce inregistreaza contravenientii , inainte de a fi anuntate ca sunt active... ce ziceti ? isi face treaba pulitia bine, nu? -in favoarea lor- buninteles iar de cel ce era pe o roata minte are ,fara numere, o fi fost Ghost rider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate