Proxi Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Unde e situat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 ce timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Salutare...inca un chopper in Arges. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Salutare...inca un chopper in Arges. Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorulet_stancu Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Am aparut si eu pe aici cu un Yamaha Diversion, model 1998. Apropo este cineva pe aici prin zona cu un diversion visiniu cu numar de alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 (editat) salut dorulet. cunosc diversion am mers putin cu el Editat Aprilie 24, 2013 de cerbuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Haideti bikeri, va bagati ? /index.php?/topic/705946-moto-mos-craciun-2013-editia-a-v-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Fie ca sunteti fost, actual sau viitor motociclist, va invitam la socializare si nu numai pe Facebook, sa ne cunoastem. Pentru programari intalniri, plimbari sau alte intrebari, va asteptam pe aceasi pagina de Facebook : facebook.com/Pitesti Va asteptam, facebook.com/Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adda88 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 hmm, cam raruti in ultima perioada posesorii de moto din Arges, cel putin pe forum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 hmm, cam raruti in ultima perioada posesorii de moto din Arges, cel putin pe forum.. Frumos motor. Iti sade bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bboytyby Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Salut. Intalniri in pitesti ? Saptamanale sau cum . putine detalii va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 hmm, cam raruti in ultima perioada posesorii de moto din Arges, cel putin pe forum.. pe strazi multi, mai greu cu forumu asta mama lui cu cine la inventat:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Pentru programari intalniri, plimbari sau alte intrebari, va asteptam pe aceasi pagina de Facebook : facebook.com/Pitesti Va asteptam, facebook.com/Pitesti Salut, E cam general "Facebook/Pitesti". Nu aveti si voi un "club" sau ceva mai organizat, specific moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Cauta pe facebook Pitesti Bikers. Desi nici acolo nu e mare activitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Salut, E cam general "Facebook/Pitesti". Nu aveti si voi un "club" sau ceva mai organizat, specific moto? treci miercurea seara pe la butoaie, o sa gasesti acolo impatimiti 8, 8 si ceva. fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Ei da, bun. O astfel de informatie asteptam. Din pacate se strica vremea si la ora aia e chiar frig. O sa vedem cine mai apare Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Mai "trec" motociclisti pe aici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Vate bantu'...apai cand eram eu pe acolo, ce viata era... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 motociclisti.... aidi breeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jude2k Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 si eu pe aici , salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jude2k Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 noi suntem vreo 15 insi in Curtea de Arges , in sezon facem trasee mereu , daca sunteti din zona si vreti sa va intalniti cu noi , vb aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 (editat) noi suntem vreo 15 insi in Curtea de Arges , in sezon facem trasee mereu , daca sunteti din zona si vreti sa va intalniti cu noi , vb aici 15?? tipul are umor 15 cu tot cu pitipoance?? maxim 5 motociclisti... restul pierde vara cu harfe de motociclisti tru... viata voastra de bikeri se rezuma la ture de bulevard ... Editat Februarie 23, 2015 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_barascu Postat Martie 13, 2015 Share Postat Martie 13, 2015 Salut, Dragos, Mioveni, Kawasaki KLX 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jude2k Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 adevarul ca taz are si multe trasee facute in blugi. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate