Figment Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) Naspa. Eu am lipit ABS (parca asa se cheama tipul ala de plastic) cu Bison pentru plastic (din ala cu doi compusi pe care ii amesteci). Parca asa arata http://www.andreea-art.ro/image/cache/data/Bison%20power-800x800.jpg Editat Februarie 21, 2015 de captain_obvious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Masca fata poti incerca sa o lipesti cu pistol cu lipici cald. Pe interior bineinteles. La fel si pentru far. Cadrul se indreapta usor, daca ai o menghina. Recomand sa il incalzesti inainte. Te-a surprins masina care a franat. Sper ca esti bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 (editat) Am comis-o azi cam pe la 19:20 pe la Victoriei pe asfaltul udat de primaria noastra draga O parere care e cea mai buna solutie de lipit pentru far si daca se poate indrepta cadrul si prin ce metoda? Mersi! Cea mai buna solutie pentru lipit carenele cacacioase de Transalp este un lipici de 8 lei care l-am cumparat de la HORNBACH http://www.temad.ro/adezivi-etanseizanti/adezivi/bison-plastic-adeziv-pentru-pvc-rigid . vezi ca sunt doua asemanatoare la prima vedere dar numai unu' lipeste ABS incearca-l si nu o sa regreti alegerea facuta Editat Februarie 22, 2015 de RomiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Am comis-o azi cam pe la 19:20 pe la Victoriei pe asfaltul udat de primaria noastra draga Momentul aici https://www.youtube.com/watch?v=aillxU0IS6g O parere care e cea mai buna solutie de lipit pentru far si daca se poate indrepta cadrul si prin ce metoda? Mersi! ce an e transalpul? am eu ceva piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 ce an e transalpul? am eu ceva piese Baiatu' intreba de solutie ieftina de rezolvare a problemei lui , altfel toata lumea stie ca ai piese din motociclete dezmembrate dar si ca ai preturi nesimtite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 Pistol de lipit 200w 33 lei, batoane de lipit 22.2, picatura 4.79 si cam astea sunt rezultatele, am gasit pe cineva sa indrept cadrul de bord si iau si oglinda. » Post actualizat in 22 Feb 2015 21:30 Am comis-o azi cam pe la 19:20 pe la Victoriei pe asfaltul udat de primaria noastra draga O parere care e cea mai buna solutie de lipit pentru far si daca se poate indrepta cadrul si prin ce metoda? Mersi! Cea mai buna solutie pentru lipit carenele cacacioase de Transalp este un lipici de 8 lei care l-am cumparat de la HORNBACH http://www.temad.ro/adezivi-etanseizanti/adezivi/bison-plastic-adeziv-pentru-pvc-rigid . vezi ca sunt doua asemanatoare la prima vedere dar numai unu' lipeste ABS incearca-l si nu o sa regreti alegerea facuta Am trecut pe la la leroy merlin inainte sa se inchida. Pe fuga am gasit doar picatura. Si pistolul cu lipiti a dat rezultate bune. Masca fata poti incerca sa o lipesti cu pistol cu lipici cald. Pe interior bineinteles. La fel si pentru far. Cadrul se indreapta usor, daca ai o menghina. Recomand sa il incalzesti inainte. Te-a surprins masina care a franat. Sper ca esti bine. A iesit excelent, am lipit si carenele cu ocazia asta. In rest sunt ok. Multumesc pentru ajutor tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Baiatu' intreba de solutie ieftina de rezolvare a problemei lui , altfel toata lumea stie ca ai piese din motociclete dezmembrate dar si ca ai preturi nesimtite . Tu ce faci,faci ieftin? Eu din asta traiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 (editat) Tu ce faci,faci ieftin? Eu din asta traiesc... Esti in afara subiectului, nu esti atent la intrebari (interesul tau este altul) nu esti nici posesor si te bagi in "subiect" , daca traiesti din dezmembrari, foloseste topicul dedicat dezmembrarilor, ai avea destul de lucru. Poti face poze la piesele de le dezmembrezi si vinzi, poti afisa si preturile lor, ca sa stie cumparatorul daca ii convine sau nu raportul uzura/pret....dar nu te invat eu cum se face geambasia... Daca poti da sfaturi si/sau idei probabil ca vor fi acceptate, daca nu...ar fi foarte bine daca ti-ai dedica timpul strict dezmembrarilor in topicurile dedicate. Haida spor LE Daca te ocupai de dezmembrai si cunoasteai suficiente detalii ar fi trebuit sa stii ce model este transalpul ala din pozele afisate de proprietar...nicicum nu va fi un "transalp 88-2000" cum am mai vazut in anunturile tale... Editat Februarie 23, 2015 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Eati in afara subiectului, nu esti atent la intrebari (interesul tau este altul) nu esti nici posesor si te bagi in "subiect" , daca traiesti din dezmrmbrari, foloseste topicul dedicat dezmembrarilor, ai avea destul de lucru. Pori face poze la piesele de le dezmembrezi, poti afisa si preturile lore, ca sa stie cumparatorul daca ii convine sau nu raportul uzura/pret....dar nu te invat eu cum se face geambasia... Haida spor Total de acord! Scuzele mele. Hai cu vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Am nevoie de codul de culoare pentru argintiul metalic de pe transalpul meu. Nu am gasit codul pe cadru. Are habar cineva? Trebuie sa retusez cateva zone . Sau unde sa merg sa imi "citeasca" vopseaua apoi sa imi prepare . Atasez si o poza sa fie mai clar. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9limits Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Am nevoie de codul de culoare pentru argintiul metalic de pe transalpul meu. Nu am gasit codul pe cadru. Are habar cineva? ce e, '94? uite aici, http://www.ta-deti.de/ta/frame.html#1 cica NH-343K. habar n-am ce-nseamna.. de ce nu le-or fi facut rgb, nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Conform acestui site e altceva NH229B . Dar tot aia este in final, caci nu am cum sa gasesc ceva echivalent in comert pentru codurile astea. Oricum, mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) Am comis-o azi cam pe la 19:20 pe la Victoriei pe asfaltul udat de primaria noastra draga Momentul aici https://www.youtube.com/watch?v=aillxU0IS6g O parere care e cea mai buna solutie de lipit pentru far si daca se poate indrepta cadrul si prin ce metoda? Mersi! recomand santiago leorda, cadrul era mult mai stranb decat se putea observa in prima poza, l-a indreptat cat se putea de bine Editat Februarie 24, 2015 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Conform acestui site e altceva NH229B . Dar tot aia este in final, caci nu am cum sa gasesc ceva echivalent in comert pentru codurile astea. Oricum, mersi. Dupa ceva timp de studiu, am descoperit ca acel gri inchis este Anchor Gray Metallic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 A gasit careva becul din mijloc usor? Este cel de la indicator ulei, pozitie etc. Nu e ars dar e afumat dupa 18 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 A gasit careva becul din mijloc usor? Este cel de la indicator ulei, pozitie etc. Nu e ars dar e afumat dupa 18 ani Sunt la orice magazin auto care se respecta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Il gasesti sigur sub forma de led , banuiesc ca este un T5 sau T10 Daca vrei sa faci o treaba, inlocuieste toate becurile din bord cu leduri de max 2W. Scade consumul de curent si se vad mai bine. Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gog Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Salut băieți, am niște piese de echipament la troc . Vreau o pereche de cizme de touring marimea 42. Pot oferi cizmele sidi marimea 40 , pantaloni de piele , o cagula de tip burduf , mai am tuburile in care intra telescoapele (sunt bune), arcurile din telescoapte . Etc pt o intelegere corecta si prietenoasa lasati-mi pm sau aici. Toate bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Sunt la orice magazin auto care se respecta! Ma duc pe la cateva magazine auto si caut becul acela nu gasesc. Ma duc pe la piata la magazin cu piese de scuteresi iau 5. Ajung acasa vad ca scrie pe ele 24 volti si intr-adevar aveau 24 e volti ca abia luminau. Ma duc inapoi le dau inapoi si realizeaza si ei cu ocazia aia ca vindeau becurid e 24 volti ca becuri de 12. Iau tot de la ei leduri. Montez nu faceau contact eventual piciorusele scurtcircuitau instalatia si se ardeau piciorusele ledurilor » Post actualizat in 05 Mar 2015 14:08 In alta ordine de iei, Mi-am vopsit carenele in beci si acum juma de ora mi-au venit si gumele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucifier1986 Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Va salut.sunt nou pe forum si as avea nevoie de o alarma de transalP din 2003 de 6500cc,cea de fabrica s-a defectat,doar cutia cu functii...are cam 8x10 cm,neagra ,se prinde in 2 suruburi,si are un cod AM8051A ORD.981959 .MULTUMESC TEL 0745 690 480 SAU PM » Post actualizat in 05 Mar 2015 14:47are mufa cu 16 pini.....dreptunghiulara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Leduri gasesti pe Maica Domnului in Bucuresti , vestitele magazine de electronice. Arata bine carenele . De cat e cauciucul pe spate? Eu vreau sa ii pun de 130/80 . Cei care si-au pus , e mai stabila decat cu 120/90 ? Dezavantaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Salut. De anul acesta sunt posesorul unei Honda Transalp. Cauciucurile arata foarte bin dar sunt din 2009 si pentru siguranta mea vreau sa le schimb. Locuiesc in Germania si cineva de aici imi recomanda sa imi cumpar Michelin Anakee 3 pentru ca in proportie de 80-85 % aici o sa merg numai pe asfalt. Credeti ca se merita sau imi recomandati alceva? Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 (editat) Sunt si eu curios, referitor la aceste aprecieri ale userilor: "o sa merg 50-50% pe asfalt", sau 80% pe asfalt. Cum apreciati voi chestiile astea? Mai ales in Germania, unde accesul in padure cu vaca e cam interzis? Pe vremea cand TA-ul era singurul meu motor, ma duceam ca nebunul prin excursii pe Transalpina (aia veche, neasfaltata), sau la Lacul Vulturilor, sii mergeam 2-300 km pe asfalt, apoi maxim 40km pe forestiere, si inca 2-300 km inapoi pe asfalt. Daca stau sa calculez si frecusul zilnic prin Bucuresti, apreciez ca, la viata mea, m-am dat cu vaca sub 1% pe off-road, restul pe asfalt. Editat Martie 6, 2015 de mircea.cazachevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9limits Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 offroad | asfalt80/20 - stau in buza padurii. mi-am pus si aripa de cross50/50 - vreau sa se simta la fel si pe sosea si pe forestier20/80 - vreau sa poata sa urce pe forestier uscat5/95 - am avut nevoie la un moment dat anul trecut sa ies 50m de pe sosea ce inteleg eu. acuma mai sunt si oameni care-si pun crampoane ca arata misto. fiecare cu buba lui.Asfalt uscat si hai cu primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinush Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 In Germania (in zona mea) accesul prin padure nu este peste tot interzis. Am facut si eu un calcul la 100km poate merg 10-20 km sau in alta zii mai mult sau deloc. Eu nu am experienta ta. Am crezut ca acest forum este sa pui intrebari si sa se explice persoanelor mai..........probabil mai batute in cap cum sunt eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate