vice Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Pai amortizorul e cat de cat ok. Mai are o f usoara unduire, face f putin ca barca daca e motorul gol. Plin cu bagaje nu mai face asa. Sau cu doua persoane. Asta nu pare a fi de la arc, ci de la amortizor, nu?. D'asta ma gandeam sa inlocuiesc uleiul cu unul mai vascos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Pai amortizorul e cat de cat ok. Mai are o f usoara unduire, face f putin ca barca daca e motorul gol. Plin cu bagaje nu mai face asa. Sau cu doua persoane. Asta nu pare a fi de la arc, ci de la amortizor, nu?. D'asta ma gandeam sa inlocuiesc uleiul cu unul mai vascos. sa sti ca si arcul ala are o anumita viata , el tot decomprimandu-se si comprimandu-se ajunge ca acel metal sa nu mai aiba aceleasi proprietati elastice , oricum cred ca un ulei mai gros ar fi de ajutor , daca stai sa cauti cred ca vei gasi si arc de inlocuit , auzisem/vazusem undeva pe forum cum ca ar fi ceva baieti cred prin zona Brasovului care au mai repart in ceva uzina astfel de telescoape si au fost ok ....... incearca si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Daca vrei amortizor bun, cauta unul rosu de TA 87-88(sau 89 model America). Nu trebuie sa cumperi neaparat tot amortizorul, poti lua doar arcul. O sa vezi ca este mult mai dur decat la TA-urile mai noi, pretensionat la 1/4 este echivalentul unuia negru pretensionat la 4/4. Un amortizor rosu, pretensionat la 2/4, este potrivit pentru doua persoane de 80 de kg si bagaj. ========================== La cine pot repara un CDI si sa fiu sigur ca face treaba buna? Voi unde ati reprat ? Totodata, cumpar suport CDI-uri, modelul care tine CDI-urile pe orizontala(TA-urile din '94 au asa). Daca stiti pe cineva care vinde, anuntati-ma si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 la cdi ar fi problema cu lipiturie. Daca ai problema asta o rezolvi usor cu cutit si cu un pistol de lipit in ordinea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Stiu dar la CDI-ul meu nu este din lipituri. Le-am refacut si se prezinta la fel - functioneaza 15 minute, apoi ...Este ceva componenta din interior care trebuie inlocuita, nu ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) ai verificat bujiile? Daca le-a venit vremea poti incurca lucrurile. Asa mi s-a intamplat mie si m-am convins cand am verificat bujiile si am vazut starea lor. La cdi e imp. sa fie aerisite putin si sa nu suporte deloc vibratiile, nu am gasit o solutie viabila inca. Editat Ianuarie 29, 2013 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 Am schimbat CDI-ul si s-a rezolvat dar vreau sa-l repar pe cel vechi. Nu cred ca are rost sa le protejezi asa mult, o platbanda sau un suport de TA '94 e tot ce au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 De vanzare: Honda Transalp Inmatriculata, motocicleta este intr-o stare de functionare ireprosabila, foarte bine intretinuta.600ccAn de fabricatie 199445.500kmcauciucuri fata/spate, kit de lant DID, placute frana fata/spate, toate noi!Nu are zgarieturi sau alte semne de lovituri, vopsea originala.Se vinde cu 1950 euro, usor negociabil. Brasov. Detalii aici: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=8&p=2665#p2665 sau la tel: 0722.209.990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 De vanzare: Honda Transalp Inmatriculata, motocicleta este intr-o stare de functionare ireprosabila, foarte bine intretinuta. 600cc An de fabricatie 1994 45.500km cauciucuri fata/spate, kit de lant DID, placute frana fata/spate, toate noi! Nu are zgarieturi sau alte semne de lovituri, vopsea originala. Se vinde cu 1950 euro, usor negociabil. Brasov. Detalii aici: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=8&p=2665#p2665 sau la tel: 0722.209.990 daca nu te superi , acum ai scos-o din cutie , bafta la vanzare chiar arata bine la varsta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 (editat) Salutare Transalpisti, DONEZ semnalizare fata stanga . Este pentru Transalp modelele intre 2000 si 2004 parca, modelul cu semnalizarile galbene. Il dau fara soclu. Daca are cineva nevoie dati-mi un PM. Primul venit primul servit. Asa ca grabiti-va. Predare in Bucuresti. Poze mai jos: Bafta! Editat Februarie 13, 2013 de mitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Faci pana pe fata si nu ai cric central. Cum scoti roata? Ma refer strict la TA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 bagi un butuc, caramida, scaun, lada de bere , capra... ceva sub motor, burta, scut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Rugaminte pt cei care au cont pe transalp.ro (eu tot incerc sa-mi fac de juma' de an dar fara succes). Imi puteti trimite pe mail fisierul .cdr cu decal-urile pt Transalp 600. Site-ul cere logare pt download si cum eu nu am cont... Adresa e mv11b1@yahoo.com. Merci mult de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Salut, Sunt astea de aici (mi-e ca pe transalp.ro tot de la mine le-au urcat acum cativa ani). http://www.gogescu.com/2012/07/25/stickere-honda-transalp/ (sorry de cum arata pagina, dar e un blog made for Adsense...) Sunt doar vectori, nu si culorile. Astea le alegi tu in functie de schema de culoare a motorului. Bafta! Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mv11b1 Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Multzam fain Vice. Ma pun pe treaba . Apropo, stie careva cum fac sa-mi confirme si mie admin-u' contu pe transalp.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 https://docs.google.com/file/d/0BwYQrJT16ogVN3NaNVpld1V3VjA/edit?usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costivfr Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Daca doreste cineva un schimb. http://www.okazii.ro/motociclete-honda/honda-vfr-750-rc-36-a123214542 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Ce producatori fabrica filtre de aer pt Transalp 600? Mann am sanse sa gasesc? Si daca stiti si codurile ar fi super! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Ce producatori fabrica filtre de aer pt Transalp 600? Mann am sanse sa gasesc? Si daca stiti si codurile ar fi super! Mersi! Dello Hiflo hfa 1705 Champion J 345 K&N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Multumesc! Recomanzi vreunul in mod deosebit, sau sunt cam la fel? (ma refer la cele de unica folosinta, nu cele sport curatabile) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Multumesc! Recomanzi vreunul in mod deosebit, sau sunt cam la fel? (ma refer la cele de unica folosinta, nu cele sport curatabile) Hiflo hfa 1705 Daca este cineva interesat Honda xl 650 v Transalp an 2000 pret 2290 eu neg , garantie 12 luni http://www.transalp.ro/forum/post28444.html#p28444 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Caut si eu un releu de incarcare original la Transalp din 93.Am schimbat deja 2 chinezarii care nu tin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Cu cateva pagini mai in urma cautam niste protectii de ghidon, cu insertie de aluminiu, care sa nu loveasca in parbriz cu ghidonul virat la maxim. Am luat Emgo Pro-Guard (230 lei),se opresc la 5-6 mm de parbriz. A fost nevoie sa scurtez ambele manete. Editat Februarie 27, 2013 de dani_d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 27, 2013 Share Postat Februarie 27, 2013 Caut si eu un releu de incarcare original la Transalp din 93.Am schimbat deja 2 chinezarii care nu tin. are daseth http://www.transalp.ro/forum/post28454.html#p28454 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 are daseth http://www.transalp.ro/forum/post28454.html#p28454 caut original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate