Andry Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Dpmdv 600 , urmat de 700 ( pentru drumuri lungi e mult peste răgălia mea ), iar la coadă 650. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Dpmdv 600 , urmat de 700 ( pentru drumuri lungi e mult peste răgălia mea ), iar la coadă 650. Am mers si cu 600 si cu 700 si cu 650. miezu' ramane aia de 650 - nu zic de ce ca se supara lumea cu 600 sau cu 700. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Machine Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Am mers pe cel de 700, dar nicidecum nu e conceput pt offroad !!! cel putin eu nu puteam sa ma ridic in picioare pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 si eu,de putin timp,am 650 si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el,am facut si ceva plimbari cu el(de proba),si pe asfalt si prin paduri s trbuie sa spun ca este foarte fiabil,usor de manevrat,nu se incinge.....toate calitatile unui of-road mediu.Ce am uitat sa spun e ca nu este greu,ceea ce este o calitate,pentru motoarele de of-road.Pe asfalt merge super-bine,adica eu am mers la 140 si a mers super,fara sa fie supraturat sau alte zgomote.....,deci,per-ansamblu,parerea mea despre 650 este deosebita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 si eu,de putin timp,am 650................ s trbuie sa spun ca este foarte fiabil, FIABILITÁTE s. f. 1. capacitate de funcționare a unui aparat, a unui sistem tehnic fără defecțiuni o perioadă îndelungată de timp. Poate ai vrut sa spui rezistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Nu fi sarcatic,am vrut,doar,sa scot in evidenta,unele calitati,pe care le-am descoperit singur.....am speificat,ca am venit de la rusoaice........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 Păi asta o să descoperi în timp, faptul că fiabilitate nu înseamnă două ture de 30km fără să se defecteze ceva ( exagerez acum ), ci zeci de mii de kilometri fără probleme. Drumuri lungi şi plăcute să ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 da,ase este...........si vreau sa fac cat mai multe drumuri....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 maine imi pun lant nou. Daca vrei duminica putem da o tura. Trimite nr tau de tel pe PM si te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Tibiche, comentariul meu nu e in directia ta doar ca mi-ai adus aminte, daca un TA sau AT nu ajunge la 300.000 km cu mers normal + abuzuri ocazionale + intretinere neglijata, atunci e prastie de motocicleta. Pe alt topic cineva zicea ca un AT ajuns la 100.000 e fiabil. Pai 100.000 km ii face si un Renault Clio sau R GSA si astea numai fiabile nu-s Din experienta zic ca un TA cu 180.000 km nu merge diferit comparat cu unul de 70.000 km Am citit de un neamt cu RD04 cu 550.000 km, rupea la ulei, motorul arata ca o masina de gunoi dar omul isi continua plimbarea in jurul lumii, motocicleta mergea. Cateva saptamani prin desert fara filtru de aer, cateva zeci de km cu apa in motor, plm. Ale noastre mai au mult pana acolo si multi le vor vinde de plictiseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 cumpar robinet benzina ptr carburator honda transalp 600,an 1994.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Am fost la o tură cu avioanele. Nu se lasă mai prejos Transalpul, deşi ceva gardă la sol mai mare şi un scut de ale sunt binevenite. Consumul bestial.place la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Tibiche, comentariul meu nu e in directia ta doar ca mi-ai adus aminte, daca un TA sau AT nu ajunge la 300.000 km cu mers normal + abuzuri ocazionale + intretinere neglijata, atunci e prastie de motocicleta. Pe alt topic cineva zicea ca un AT ajuns la 100.000 e fiabil. Pai 100.000 km ii face si un Renault Clio sau R GSA si astea numai fiabile nu-s Din experienta zic ca un TA cu 180.000 km nu merge diferit comparat cu unul de 70.000 km Am citit de un neamt cu RD04 cu 550.000 km, rupea la ulei, motorul arata ca o masina de gunoi dar omul isi continua plimbarea in jurul lumii, motocicleta mergea. Cateva saptamani prin desert fara filtru de aer, cateva zeci de km cu apa in motor, plm. Ale noastre mai au mult pana acolo si multi le vor vinde de plictiseala. Scuza-ma te rog,nu am vrut sa fiu asa de "dur".........dar,vreau sa invat cat mai multe despre acest "utilaj",fara sa fiu luat in "balon",de catre cei mai "varstnici",in ale TA....... maine imi pun lant nou. Daca vrei duminica putem da o tura. Trimite nr tau de tel pe PM si te sun. Imi pare rau,dar chiar azi am vazut postarea.........si oricum,azi nu aveam cum,la ce vreme e afara..........cu toate ca pe mine nu ma sperie ploaia(am avut parte de ploi,garla,cu "Ivan",de ce nu asi avea si cu TA?....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Nui bai. Nici eu nu am iesit azi ca era prea urat. Am schimbat in week end lantul + curatat si sincronizat carburatoarele. acum merge vacuta superb...era ok si inainte dar acum e chiar super. Baietii de la service mi-au verificat si presiunea in roti si era cu aproape o atmosfera mai mica cu toate ca cu 5-10 zile inainte eu cu mana mea am verificat-o intr-o benzinarie. De curiozitate am trecut dupa pe la benzinarie si am reverificat-o. Cica am 3 atmosfere acum. Ii cred pe astia de la service totusi asa ca nu am dat aerul afara. Trebuie sa imi iau o chestie deaia profi ca e clar ca sunt dereglate rau astea de le gasesti pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) De curiozitate...la ce service ai fost?......si ai grija cu presiunea in roti...eu stiu ca trebuie sa fie:2.0 b,in roti,corecteaza-ma daca gresesc.......'baietii astia de pe la PECO,nu stiu daca au mai calibrat "chestiile" alea de umflat rotile,de cand au aparut........asa ca nu e de mirare sa iti arate valori de roti de avion...... Editat Septembrie 29, 2013 de tibiche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 am fost la cei din Giroc. Sunt super ok si mecanicul de acolo pe langa faptul ca se pricepe are si grija la ce face. Recomand. presiunea trebuie sa fie 2 daca esti mai micut si nu mergi cu bagaje. Eu bag 2.1 ca sunt mai greu. Daca ai si bagaj si pasager e bine sa bagi 2.3-2.4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 cumpar robinet benzina ptr carburator honda transalp 600,an 1994.multumesc specifica faptul ca vrei sub 80 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 nu vreau sub 80 lei,dar nici la 160 lei la cat ceri tu...si intre noi fie vorba,am gasit la 80 lei,dar nu avea pe stoc... asa ca nu te...pe tine grija de robinetul meu,ca graba mare nu e..pana la anul am timp sa gasesc.iar tie,iti doresc mult succes la vanzarea pieselor la pretul cerut de tine.o zi placuta in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Are cineva piesa asta de vanzare? Pe la dezmembrari n-am gasit decit la un singur tip care-mi cerea pe ea mai mult decit e noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 n-am gasit decit la un singur tip care-mi cerea pe ea mai mult decit e noua. Precis @adyfikus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Salut, Pentru cei interesati - (daca o fi cineva) - Honda a publicat preturile de iarna. La PaulMoto (reprezentanta honda TM) pretul la transalp 700 NOU - e 7000 euro (tva inclus) - sper ca am inteles bine . Mie mi se pare super tare pretul de nou - nah - poate doar mi se pare. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Caut ceva carena dreapta fata , suportul metalic de far, oglinda si geam inalt pentru un transalp din 89. Daca stie cineva ceva astept vesti. Asa arata inainte de tranta... Caut ceva carene pentru un transalp din 89 suportul de far oglinda si geam inalt.Daca stie cineva ceva astept vesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Precis @adyfikus. Ai gresit prietene.Eu le-am vandut demult. nu vreau sub 80 lei,dar nici la 160 lei la cat ceri tu...si intre noi fie vorba,am gasit la 80 lei,dar nu avea pe stoc... asa ca nu te...pe tine grija de robinetul meu,ca graba mare nu e..pana la anul am timp sa gasesc.iar tie,iti doresc mult succes la vanzarea pieselor la pretul cerut de tine.o zi placuta in continuare. posibil ceva refacut.Piesa originala costa uite cat: http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Honda&T=XL600V&Y=1993&L=HO-XL600VP&O=FUEL%20TANK&F=HO-XL600VR-SW&L2=HO-XL600VP-SW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioana36 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 posibil ceva refacut...dar prefer sa fie ceva refacut si nou decat o piesa sh de zeci de ani la pret mare.important e sa se potriveasca si sa ma scoata din necaz.iar cand o fi sa fie,cumpar si originala,chiar sh la pret real.oricum,multumesc ptr informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 posibil ceva refacut...dar prefer sa fie ceva refacut si nou decat o piesa sh de zeci de ani la pret mare.important e sa se potriveasca si sa ma scoata din necaz.iar cand o fi sa fie,cumpar si originala,chiar sh la pret real.oricum,multumesc ptr informatie. Cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate