florinelu07 Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Eu am luat de la Antonio membranele pentru carburator si pana acum doar de bine.... la frane parca as avea o retinere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Daca ati sti cate piese aftermarket sau subansamble se fabrica prin Turcia, China samd cu o calitate ce lasa de dorit, si culmea ajung pe automobile noi as reconsidera oferta din RO. Compozitia probabile aceeasi si sigur e rezistenta la chimicale/dot4samd. Rezistenta in timp....doar timpul ne va zice, cert e ca 20de ani nu va mai rezista. Se schimba clima si afe teaza cauciucul . Il rog pe Antonio sau cei care au luat de la el sa faca masuratori pe garnituri sau daca e vreunul ce are shadowgraf pe la lucru sa le masoare, sau alte aparate de testat condomuri sau condoame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Cum spuneam, sunt foarte multumit de membranele de carburatoare de la Antonio, doar ca la frane problemea este mai degraba psihologica.... "Gandul poate ucide..." De musai as cumpara, dar nu as fi foarte relaxat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yo Yo Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare popor "TRANSALPIST" Am revenit cu o stire, anunt cum vreti voi. Nu de mult mi-am cumparat doua anvelope pentru Transalp-ul meu. Le-am luat de pe www.cauciucurimoto.ro. Ce vreau sa va spun este faptul ca desi au preturi relativ bune, serviciile lor sunt cele mai de rahat intalnite de mine. Am comandat doua anvelope in aceiasi zi, le-am platit in avans si dupa multe telefoane si e-mail-uri la care s-a raspuns foarte evaziv, au venit si produsele dar dupa trei saptamani, desi pe site-ul lor aparea ca fiind in stoc..in fine. Anvelopele mi le-au trimis separat, deci in doua colete cu cateva zile bune diferenta intre ele, fara sa lase vre-un numar de telefon pe documentele ce insoteau produsele, iar in cele din urma o anvelopa am gasit-o la un magazin care era pe langa adresa mea si celalta anvelopa, noroc pe omul care distribuia ca era si el "motoman" si m-a cautat dupa nume prin tot cartierul ca sa-mi dea anvelopa. Deci in concluzie, MARE ATENTIE LA CEI DE PE WWW.CAUCIUCURIMOTO.RO Nesimtire maxima si foooarte mincinosi. In rest abea astept sa va vad in trafic. ROCK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 uite de asta este bine sa nu platesti in avans si doar ramburs - nu respecta oferta, nu ridici coletul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 10, 2016 Share Postat Ianuarie 10, 2016 Poate intereseaza pe cineva genti laterale si suporti: /index.php?/topic/734103-sidecase-shad-90-suporti-transalp-600/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salutare, Incerc sa dau de posesorul Transalp-ului sau motoretei din stanga. Vreau sa cumpar un apartament in bloc si sa intreb una-alta, de vecini, etc. Poza e facuta in sect 5, blocul e dupa 80. Detalii doar pe privat. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salutare. Caut un cric central pentru un Transalp xlv 700-2008. Daca are cineva de vanzare sau daca stiti pe unde altundeva as putea sa caut. Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Am luat eu de la heavyduties - http://www.heavyduties.ro/honda/ anul trecut si am platit in jur de 70 de euro. E bun, a intrat la fix si mobra sta in balans in asa fel incat cu minim de efort pot servisa atat roata fata cat si cea spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Recomand Heavy Duties. Numai cuvinte de lauda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 Multumesc pentru feedback! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintilie alexandru Postat Ianuarie 13, 2016 Share Postat Ianuarie 13, 2016 (editat) caut o masca de far pentru un transalp din 2001 daca ma poate ajuta cineva este vorba de piesa numarul 8 din imagine multumesc mult Editat Ianuarie 13, 2016 de pintilie alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Salutare. Caut un cric central pentru un Transalp xlv 700-2008. Daca are cineva de vanzare sau daca stiti pe unde altundeva as putea sa caut. Multumesc mult. Iti recomand si eu Heavy Duties. Dupa motorul meu au facut sablonul cricului. Desigur si eu tot 700 am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Daca are cineva si il incurca...am nevoie de un crash bar si ceva suporti pt genti laterale pt un TA600! -- merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Te dai cu Transalpul acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 (editat) Dupa aproape 6 ani, cu bucurie afirm ca sunt din nou transalpist! Motivul...in atasamentul de mai jos! Prima iubire adevarata e greu de uitat! Editat Ianuarie 18, 2016 de marius.roibu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Am vazut-o la vanzare, parca prin Arad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Cu Africana aia de 650 ce-ai facut? Ai dat-o,o dai, o pui in vitrina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 E la un prieten aici in Craiova -- daca veneai la AT meeting anul asta stiai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Anul asta? as in 2016? Anul trecut am ajuns si eu la Valenii de munte, pe 2016 sper sa imbunatatesc "performantele" cu intalnirile, dar am nunta in vara, asa ca nu pot garanta. E deosebita motocicleta aia cu farul ei dreptunghiular si arata si bine pentru varsta ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RomiC Postat Ianuarie 21, 2016 Share Postat Ianuarie 21, 2016 Daca are cineva si il incurca...am nevoie de un crash bar si ceva suporti pt genti laterale pt un TA600! -- merci http://www.transalp.ro/forum/crash-bar-uri-tari-t23-180.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Dupa aproape 6 ani, cu bucurie afirm ca sunt din nou transalpist! Motivul...in atasamentul de mai jos! Prima iubire adevarata e greu de uitat! Bai, ce naiba face Transalpul tau pe remorca mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 ce sa faca si el....plimbari! » Post actualizat in 25 Jan 2016 13:04In alta ordine de idei, cine are de dat un set de suporti de genti laterale Heavy Duties la schimb pe un set de Africa Twin RD07, si, din ce an are Transalpul de 600 TPS -- eu stiam ca din 96, dar constat ca a meu din 96 nu are TPS. Sunt si variante cu TPS si TCI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Va salut. Am inceput sa reconditionez frana fata, deoarece la rece simteam ca roata fata mergea putin infranata. Am curatat temeinic rezervor frana, etrieri, garnituri, pistonase, am scos ceva ca vaselina din ei. Montat tot la loc, lichid curat, dar roata iar mergea destul de infranata.Am desfacut tot, am comandat garnituri noi. Azi am montat totul la loc, pistonasele au intrat frumos impinse la loc doar cu un deget (degetul mare, sincer sa fiu).Pus sus pe motocicleta, roata tot nu merge usor. Am facut o tura de vreo 40 de km, ma opresc (cu frana spate), pun mana pe discurile fata, erau calde, pe unu aproape ca nu puteam sa tin mana prea mult.Roata spate atat de usor merge, de zici ca nici un am etrier pe ea.Discurile fata au uzura maxina, 3,5 mm, au umar. Cineva mi-a spus ca e posibil sa fie de la discuri, ca nu mai au bataia lor din fabrica, aceea care departeaza putin placutele.Sa fie de la discuri?Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Nu stiu ce bataie au discurile din fabrica. Eu cred ca acum au bataie, ca sunt uzate inegal. Sau etrierul nu e aliniat perfect cu discul. Cred ca a venit vremea sa investesti si intr-o pereche de discuri noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate