Vizitator _Raul_ Postat Mai 17, 2021 Share Postat Mai 17, 2021 Ma delectam cu filmuletul asta: Fix de la min 21, omul vorbeste despre legendarul melc si cum si-a facut unul la o imprimanta 3D. Poate stiti, poate nu. Am zis ca nu are ce sa strice un share in plus. Boa noite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 Am nevoie de un pic de ajutor. Ce sa fie uzat aici? Sina de pe bascula, pe care culiseaza suportul etrierului, sau suportul etrierului n sine? De ceva timp tot aud un clanc atunci cand calc frana spate, vad ca imi joaca etrierul pe bascula. Si mi-e frica sa nu faca trosc la un moment dat. 20210518_085907.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 18, 2021 Share Postat Mai 18, 2021 In principiu il tine partea in care intra axul. As miza pe culisele etrierului, care e foarte posibil sa fie uzate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 31, 2021 Share Postat Mai 31, 2021 Salutare tuturor. Un transalp de vânzare, 2004 2006,are cineva. Ca buget undeva la 3500 e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 1, 2021 Share Postat Iunie 1, 2021 Sunt cateva la vanzare pe grupul de fb al TA Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 2, 2021 Share Postat Iunie 2, 2021 Salutare Are cineva un arc de amortizor original de transalp 600? Ma intereseaza pentru un transalp de 600 a doua generatie,nu cel cu frana pe tambur spate. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Iunie 2, 2021 Share Postat Iunie 2, 2021 La 01.06.2021 la 6:43, Pandy a spus: Sunt cateva la vanzare pe grupul de fb al TA Romania. Ms. Încerc sa caut si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 10, 2021 Share Postat Iunie 10, 2021 Salutare Aveti idee daca amortizorul spate de la 600 de serviseaza?Si daca da,unde ? L-am dat jos ieri si efectiv e piatra,abia se urneste tija amortizorului. Simteam fiecare denivelare,singurul avantaj era pe asfalt bun,parca eram cu vitezana Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Popescu Postat Iunie 21, 2021 Share Postat Iunie 21, 2021 Va salut, am probleme la sa in sensul ca nu se mai mai deschide. Bag cheia, se roteste normal dar saua nu mai iese. Daca apasa saua putin in jos se simte ca nu sta pintenul tensionat in locasul lui. Sa fie oare cablul? Cum as putea sa desfac totusi saua ca sa vad ce-i de facut? Multumescin avans. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 Salutare Am nevoie de sfat/ajutor Transalp 600 1997 motocicleta. Vibrații la 4000 de ture,in mers sau pe loc , vibrează la fel. Am sincronizat carburatoarele,am strâns toate șuruburile de la motor,crashbars,carene. Toți rulmenții verificați,sunt ok. Am schimbat până și toba finala,la fel vibrează. Motorul e adus din afara,chipurile la 47000. Am mai avut exact același model de transalp și o africana rd04,nu vibrau deloc. Ce sa mai verific? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 Ia GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 On 6/10/2021 at 8:48 AM, raducanescovan said: Aveti idee daca amortizorul spate de la 600 de serviseaza? cred ca cel mai bine intrebi la https://rams21.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 29, 2021 Share Postat Iunie 29, 2021 1 oră în urmă, mihai c a spus: cred ca cel mai bine intrebi la https://rams21.ro/ Am luat amortizor nou:) Cel original nu e servisabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dig_sf Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 Salut baieti, Sunt proaspat detinator de un TA-700 2009, am avut un 600 acum niste ani in urma, si dupa lungi cautari se pare ca tot la TA am ajuns :). Intrebare pentru cei cu mai multa experienta decat mine: E unnn pic inalt pentru mine si as vrea sa il cobor 1 cm, poate 2 daca am cum. Tipul de la care l-am luat a zis ca se poate cobori din suspensie, eu stiu ca nu e cea mai buna idee sa fac asta. Aveti vreun sfat cu privire la asta? Ce pot face? E ok sa il cobor din arc, sa ii caut sa mica (desi am inteles ca mi-ar cam rupe fundu)? Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trasan Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 pe mine nu m-a restrictionat lasarea din amortizor si saua joasa nici de la ture lungi si nici de la mers pe coclauri. dar vorbesc despre PD10. si arata ciudat de jos. eu as incepe cu lasarea din suspensie prima data si apoi as mai vedea. poate intre timp intri in legatura si cu oameni experimentati. a! si o talpa mai groasa la incaltaminte - ceva bocanci moto, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dig_sf Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 Cizmele moto sunt pe lista, se iau zilele viitoare (sper). Ma indoiesc drastic ca lasarea un pic din suspensie ar afecta ATAT de tare ciclistica, insa nu am avut niciodata un motor la care sa ma pot "juca" cu suspensia, de aici si intrebarea mea catre transalpisti mai cu experienta. Eu m-as descurca si cu inaltimea pe care o are acum, insa e usor incomod la semafoare si cand incerc sa imping motorul in spate cand stau pe el (nu sunt chiar balerin pe el, insa ma imping cu varfurile cand incerc sa dau cu spatele). Deci, cine mai poate impartasi din experienta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Mai vinde cineva vreun TA 650 dupa 2005 sau chiar si un 700, mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Septembrie 1, 2021 Share Postat Septembrie 1, 2021 Sunt mai multe la vanzare, dar pe grupul de fb dedicat. Vezi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Octombrie 13, 2021 Share Postat Octombrie 13, 2021 Greu cu vânzarea de TA 700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 5, 2022 Share Postat Mai 5, 2022 Nu am reușit nici acum sa ma lipesc de un TA 700. Scumpire exagerată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 5, 2022 Share Postat Mai 5, 2022 Acum 37 minute, brake a spus: Nu am reușit nici acum sa ma lipesc de un TA 700. Scumpire exagerată. Pai pe la ce bani te astepti sa poti lua unul? Ca daca de ex ai asteptari pe la 1.500 e cam greu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lazard Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Salut. Tocmai am reușit sa cumpar un Transalp XL700VA din 2011, cu numai 12000 km. Moto a fost adusa din Italia de o ruda de-a mea. Motorul merge fain. Am o minuscula problema. L-am tot butonat și nu reușesc să reglez ceasul la 24 de ore. Adică îmi arata numai AM sau PM. Nu am reușit sa îl fac cu 24 de ore. Care este problema? Cum se poate trece în 24 de ore? Cel care a adus-o nu a știut. Manual la ea nu am. La 05.05.2022 la 18:16, brake a spus: Nu am reușit nici acum sa ma lipesc de un TA 700. Scumpire exagerată. La 05.05.2022 la 18:55, Silver Arrow a spus: Pai pe la ce bani te astepti sa poti lua unul? Ca daca de ex ai asteptari pe la 1.500 e cam greu .... Am luat eu unul recent din Italia an 2011, 12000 km, la 4000 euro. E mult, sau puțin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Felicitari pentru achizitie. O mobra foarte buna, cu un motor indistructibil. Sa te bucuri de multi km fara nici o problema. Nu cred ca stie decat varianta 0-12 cu AM/PM O sa ma uit in manual. Dar cred ca il gasesti pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lazard Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Am descarcat și manualul de pe net. Cred ca Silver are dreptate. Nu știe de 24 de ore. Doar AM/PM. Poți sa îl dai de trei ori, sare de la AM la PM. Pana la urma nu e deranjant lucrul asta. As vrea sa merg cu ea la un service sa ii schimb lichidele. La ulei/filtre m-as baga eu. Dar as vrea sa schimb și antigenul și lichidul de frana. Cauciucurile sunt bune, dot 2020. Deci nu sunt cele originale. Plăcuțele de frânare încă au carne. O sa vad la service dacă trebuiesc și ele schimbate. Într-adevăr mobra e faina. Îmi place la nebunie cum trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 10, 2022 Share Postat Mai 10, 2022 Acum 33 minute, Lazard a spus: Dar as vrea sa schimb și antigenul Ai rămas setat pe testul covid! Zi mersi că afișează ceasul AM și PM! Deși nefiind pe vreun submarin e cam greu de încurcat orele. Îți dai seama că dacă ar fi știut 24h nu mai avea rost să afișeze AM/PM, din moment ce sunt acolo e clar că nu știe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate