Just_John Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 omg pai la cate motoare am vazut numai pe blv alex obregia mi se tocesc mainile am o propunere va duc gratis cu autobuzul pe toti bercenari...ce spuneti cadem la pace? Mie-mi convine.. mai ales daca ma duci luni de la munca pana la Baneasa, sa-mi iau offizieru' din service.. Bun venit noilor aparuti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Bun venit ! Frumoase domle plimbarile alea - Oltenita si Giurgiu La mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Esti bine venit. Vacaresti da, esti de al nostru chiar nu ne dadea bine la recensamint. Cauta sa vii sa ne cunosti si sa te cunoastem. Vineri linga oficiul postal de la Cultural linga Mega Image incepind cu ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Sal..bine ai venit printre noi...cred ca shtii regula.....ultimul venit in club spala motoretele....TUTUROR!!!... Pai stai asea, si matale esti nou, m-am uitat azi in garaj, kapra mea nu e catusi de putin spalata. O sa depun plangere De ce sperii omul, nu vezi ca ne da cu autobuzul? omg pai la cate motoare am vazut numai pe blv alex obregia mi se tocesc mainile am o propunere va duc gratis cu autobuzul pe toti bercenari...ce spuneti cadem la pace? Cred ca depinde de autobuz, vreau locul din fata ca sa vaz mai bine drumul. Nu-ti fa griji, a mea are niste plastice si cam atat, nu e greu de spalat. Uelcam tu da family, dude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Cine merge cu mine in seara asta pana in Giulesti sa imi iau motorul din service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Cine merge cu mine in seara asta pana in Giulesti sa imi iau motorul din service? Dadeam eu o fuga, dar am vazut abia acum mesajul, Nicky.. Gata?? E gigea?? L-ai luat?? Baga si tu un detaliu, ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Nu ai pierdut nimic. Are probleme cu alimentarea acum. N-am mai vazut motor mai tampit ca asta....but i still love it . Sper sa il iau azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Nu ai pierdut nimic. Are probleme cu alimentarea acum. N-am mai vazut motor mai tampit ca asta....but i still love it . Sper sa il iau azi. HELL-O nu uita sa te intrebi daca nu cei de la service au probleme.... adica motoarele se mai strica... dar cei de la service le repara???? OARE???? si mai.... hai si u pe la intruniri gen azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Pentru noi Bercenarii sezonul s-a deschis. De aceea diseara avem mare intalnire in spatele CEC-ului de la Cultural, incepand cu 19.00h. Cei interesati de plimbari si noi prietenii sunt asteptati acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Pentru noi Bercenarii sezonul s-a deschis. De aceea diseara avem mare intalnire in spatele CEC-ului de la Cultural, incepand cu 19.00h. Cei interesati de plimbari si noi prietenii sunt asteptati acolo ... da ... sigur ce sa zik... pina la OTOPENI Cu taxi tanx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ksg Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 abia am intrat in club si deja incep sa plang.....pegasoul meu are bendixul terminat....iam luat bendix si acum am alta problema cei de la unitedmotors monteaza doar piese originale (bendixul meu este luat de la ktm ca se potriveste si este cu 75% mai ieftin) las monta eu dar nu am presa cu care sa scot volanta stiti vreun service bun prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 abia am intrat in club si deja incep sa plang.....pegasoul meu are bendixul terminat....iam luat bendix si acum am alta problema cei de la unitedmotors monteaza doar piese originale (bendixul meu este luat de la ktm ca se potriveste si este cu 75% mai ieftin) las monta eu dar nu am presa cu care sa scot volanta stiti vreun service bun prin zona? Incearca www.bardakmotor.ro (au sediul in Domnesti, pe centura,mai aproape nu stiu ,...si bun insa ) "Insanatosire" grabnica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 da ... sigur ce sa zik... pina la OTOPENI Cu taxi tanx Ai innebunit mah ? De unde ai dedus tu OTOPENI si TAXI ? din postul meu in mod sigur nu, decat daca ai tu vre-o analiza deosebita a textului Poate imi explici de ce m-ai citat si ai dat raspunsul asta ca pe bune daca inteleg ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu nedelcu Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 stiti vreun service bun prin zona? la intrare in popesti elf work shop,super baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 da ... sigur ce sa zik... pina la OTOPENI Cu taxi tanx mda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Pana una-alta stie cineva de unde imi pot cumpara o aripa fata pt bestia mea?Preferabil din dezmembrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 Salutare, Desi nu ne-am cunoscut foarte bine( erati destul de multi), aseara in spate la cultural( k la restaurant nu i-am retinut numele), ma bucur ca am reusit sa ajung si eu printre voi, la insistenta Mihaelei, careia ii multumesc pt invitatie. Sper sa ne cunoastem mai bine si sa facem ceteva drumetii cu "bicicletele". Ma laud cu bubulina mea - o Honda VTR an 2000- care sper sa ma ajute sa ma tin si eu dupa voi. Sper sa apuc sa ajung si eu ceva mai devreme la intalniri. Multumesc. Numai bine..... Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Martie 24, 2008 Share Postat Martie 24, 2008 Mihai, important e ca ai spart gheata.Te asteptam oricind cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishumishu20 Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Poate va intereseaza o plimbare alaturi de clubul nostru... /index.php?showtopic=187697 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca nu se mai inscriu si altii in proiectul "Turul Romaniei"... Haideti oameni buni sa ne simtim bine mpreuna, sa ne plimbam, sa calatorim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the lord Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am vrea noi sa ne anuntam PRO dar nu ne permite programul de munca ! Cine poate sa poata, cine nu nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Lenesi sunteti mah aici, pe forum ! O sa ajungem sa ne cautam cu "search" - ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 Lenesi sunteti mah aici, pe forum ! O sa ajungem sa ne cautam cu "search" - ul Meh.. search-ul merge greu, mai bine suni un prieten, sau apelezi la 50/50.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 mda... se vrea turul Romaniei DAR FARA pasageri??? sau cum??? ca prin club pina sa gasesti pe cineva sa ia pasageri.....eheee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 "Clubul de motociclisti" ar trebui sa aiba membrii motociclisti nu pasageri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate