Cristi PH Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) Jupiter 2 probabil. Jupiter 1 s-a fabricat doar in 1958. Coturi gasesti la mine. Salut. M-ar interesa si pe mine o pereche de coturi in stare cat mai buna pt o planeta, deocamdata mai achizitionez piese pt la iarna cand voi avea timp sa surubaresc. Editat August 22, 2013 de Cristi PH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 As vrea sa stiu ce diametru si lungime are un ax spate de IJ56 sau Planeta 5. Daca nu va este prea incomod, va rog sa-mi ziceti si mie. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 As vrea sa stiu ce diametru si lungime are un ax spate de IJ56 sau Planeta 5. Daca nu va este prea incomod, va rog sa-mi ziceti si mie. Multumesc! Suna-ma azi, dupa ora 15 si-ti dau cotele exacte. Salut. M-ar interesa si pe mine o pereche de coturi in stare cat mai buna pt o planeta, deocamdata mai achizitionez piese pt la iarna cand voi avea timp sa surubaresc. Daca e vorba de IJ Planeta 4 ..... gasesti la mine coturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Te sun, multumesc! roata spate de IJ 49, 120 lei /index.php?/topic/701785-roata-spate-ij-49-sau-dkw-nz-250-350-500/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nitusararu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Am nevoie de un stop spate pentru IJ 56 0723578549 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Te sun, multumesc! roata spate de IJ 49, 120 lei /index.php?/topic/701785-roata-spate-ij-49-sau-dkw-nz-250-350-500/ Salut, nu ai zis nimic mai vrei sa vinzi roata de ij? Astept un raspun, sa stiu ce sa fac, sa te pun in tema cu omul care o aduce la Cj roata ,iar cu plata cand se intoarce omul sau imi dai un cont cum zici tu. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Ij Jupiter 4 de vanzare ,motorul facut ca nou fara rodaj http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/200086-motociclete-comuniste-nr-noi-acte-la-zii/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 Salut, nu ai zis nimic mai vrei sa vinzi roata de ij? Astept un raspun, sa stiu ce sa fac, sa te pun in tema cu omul care o aduce la Cj roata ,iar cu plata cand se intoarce omul sau imi dai un cont cum zici tu. Toate cele bune. Daca te uiti pe topic ai sa vezi ca am dat-o. Pretul nu era negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 da ce nu mi se incerca bateria la planeta 2?ce problema poate sa aiba?un fir legat gresit ?sau.....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Salutare. Ma poate si pe mine ajuta cineva sa identific care e roata fata si spate? Inauntrul butucului o roata are ,,dintii" oblici si doua roti are ,,dintii" drepti, asta daca are vreo relevanta. Si inca o intrebare, de unde as putea cumpara spite si nipluri pt ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 roata cu dintii oblici este de fata, ei antreneaza melcul de la cablul de km, cele 2 sunt de spate cu dintii drepti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Salutare. Ma poate si pe mine ajuta cineva sa identific care e roata fata si spate? Inauntrul butucului o roata are ,,dintii" oblici si doua roti are ,,dintii" drepti, asta daca are vreo relevanta. Si inca o intrebare, de unde as putea cumpara spite si nipluri pt ele? Spite gasesti la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) PS: Doctoru.......sau mai gasesti spite noi,la Gaspar Vasile 0744 472 055.e din Botosani,si trimite pachetul cu autocarul a 2-a zi. Editat Septembrie 1, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 roata cu dintii oblici este de fata, ei antreneaza melcul de la cablul de km, cele 2 sunt de spate cu dintii drepti Gresit. La ij, (in mod sigur de la 56 in sus, 49 parca avea alt sistem) rotile sunt interschimbabile (fata - spate - atas). canelurile sanatoase sunt paralele cu axul rotii si sunt trapezoidale (nu ascutite la varf !) este important sa fie folosite cu o cupla sanatoasa (aceleasi caracteristici ) pt a nu se distruge rapid. Antrenarea melcului de kilometraj (la cele care nu au antrenare din cutia de viteze) se face cu ajutorul a 2 inele - un distantator si un inel de antrenare. Ambele au caneluri interioare asemanatoare cu cele din cupla, inelul de antrenare are pe exterior dinti inclinati. Sunt facute asa pentru a mentine posibilitatea de a schimba rotile dupa nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 La IJ 56 nu aveai roata de la atas la fel ca cele de pe motocicleta. La IJ 49, toate cele 3 roti sunt diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 eu i-am explicat mai pe scurt, ce il durea, explicatia ta este binevenita, cu precizarea ca la planeta cu frana pe disc nu merg roatele schimbate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Si pana la urma cum e? Daca sunt de la aceiasi motocicleta toate piesele inclusiv rotile, dupa rezervor pare a fi Jupiter 3. Editat Septembrie 1, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Jupiter 3, Jupiter 4, Jupiter 5 au aceleasi roti. Rezervorul, intr-adevar, e de Jupiter 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Va salut. Aseara m am plimbat in sfarsit cu IJ ul. Problema e ca nu prea trage. Pinionul e de 17. Care ar fi principalele cauze? La iarna o sa ii pun si roti pe 19, momentan nu mai am fonduri. Tobele, de CZ cred, sunt f. bune, nu produc atat de mult zgomot ca cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Va salut. Aseara m am plimbat in sfarsit cu IJ ul. felicitari.a iesit foarte frumos.nu ai vrea sa-i pui far de ij putin mai mic in diametru?ti-l dau curatat,numai sa-l vopsesti.am si jenti pe 19'' daca ai nevoie.sau o aripa fata ce se monteaza sub jug.ti-am scris deoarece as vrea eu farul.sau poate mai ai altul la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Imi place cu far mare. M am ghidat dupa motocicleta fostului pilot Puiu Marinescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 (editat) 1. schimba cauciucurile (cu unele mai inguste si fara crampoane ex. 3,25/18 eventual 3,25/19 - daca ii schimbi rotile) 2. verifica-i avansul 3. regleaza alimentarea cu combustibil 4. inlocuieste rotile cu unele pe 19 5. inlocuieste pinionul de 17 cu unul de 16 Spor la treaba ! Editat Septembrie 2, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 foarte frumoasa! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Va salut. Aseara m am plimbat in sfarsit cu IJ ul. Problema e ca nu prea trage. Pinionul e de 17. Care ar fi principalele cauze? La iarna o sa ii pun si roti pe 19, momentan nu mai am fonduri. Tobele, de CZ cred, sunt f. bune, nu produc atat de mult zgomot ca cele originale. Bravo dom'le ! Mai am ceva de lucru la atas si termin si eu ! Daca ne intilnim odata la o tura prin oras o sa facem senzatie...si o tramba mare de fum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate