dan.c. Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Casca AGV- GP1, marimea XS, cumparata de noua, acum 2 ani, purtata de prietena la 2-3 iesiri, maxim 100km si de atunci zace in dulap. Arata ca atunci cand am scos-o din cutie, fara nici o zgarietura. 350 Lei. Dan - 0744.471.874 Bucuresti, posibil Dolj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 poti sa-mi spui si mie daca in marimea asta intra o fata de 1.50 si destul de slaba sau ii e mare ? Eu am costum 38/40 si am 1,65 si 53 kile si mi-e putin largut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite (de iarna) marimea 36, purtati de 2 ori 300 Ron Editat Septembrie 22, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 m-ar interesa pantaloni de piele de la IXS. am geaca de la IXS si as vrea si pantalnoi dar nu gasesc. am 1,72 si 47kg. stie cineva ceva? Katy (Ninja_kat) (contul meu e suspendat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite (de iarna) marimea 36, purtati de 2 ori 300 Ron Ii recomand cu caldura, eu am intreg costumul ( pantalon si geaca) si sunt foarte multumita de el. Pentru cine doreste isi poate luat protectii hard pentru genunchi. Ei vin si cu protectii de sold. Atata doar ca sunt cam scurtuti si merg mai bine cu cizme si nu cu ghete.. Eu aveam deja ghetele cand i-am cumparat, asa ca ii port cu sosete lungi, ca altfel ma ia frigul la glezne. Material super bun si dupa doua sezoane arata ca noi Spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Ii recomand cu caldura, eu am intreg costumul ( pantalon si geaca) si sunt foarte multumita de el. Pentru cine doreste isi poate luat protectii hard pentru genunchi. Ei vin si cu protectii de sold. Atata doar ca sunt cam scurtuti si merg mai bine cu cizme si nu cu ghete.. Eu aveam deja ghetele cand i-am cumparat, asa ca ii port cu sosete lungi, ca altfel ma ia frigul la glezne. Material super bun si dupa doua sezoane arata ca noi Spor la vanzare! Subscriu.. am si eu costumul, dar sunt mai lata la sold si pantalonii nu imi sunt comozi... trebuie sa-mi iau mrimea 38... la lungime sunt ok, eu am 1.65 cm,.. material f bun, tine caldura...' Mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 poti sa-mi spui si mie daca in marimea asta intra o fata de 1.50 si destul de slaba sau ii e mare ? Posibil sa-i fi fost un pic mare. Nu o sa stim niciodata concret, combinezonul s-a vandut deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Vand Geaca FLM Dama marime 40,arata impecabil. pret 200 RON.Marius,tel.0722233532. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Vand Geaca FLM Dama marime 40,arata impecabil. pret 200 RON.Marius,tel.0722233532. VANDUTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Geaca Icon Bombshell S - 900roniCizme Alpinestars 39 - 500roni Cizme Falco 38 - 200roni Armura XS - 200roni Geaca a fost foarte putin purtata, cizmele alpinestars de vreo 3 ori iar cele falco cred ca o singura data, iar arumura la fel de vreo 2-3 ori. Detalii PM pretul este negociabil anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Vand pantaloni dama Cycle Spirit; Multifunktionshose Thermolite (de iarna) marimea 36, purtati de 2 ori 300 Ron UP! Sunt sigura ca mai sunt fete friguroase pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Se vinde costum: purtat o singura data. Marime 46, de DAMA, 650 EUR. Geaca: Marime 46 - Unisex - 1000 RON Cizme: Marime 40 - 500 RON Contact: Ada 0722917231 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mypyu Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) CUMPAR Sidi Vertigo Lei 39 - ofer pret bun - astept oferte pe privat Editat Septembrie 29, 2010 de mypyu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) Mereu m-am intrebat cum o putea careva sa umble cu asemenea toace...?! Pune o poza cu cap cu tot nu doar cracii Am exact modelul prezentat mai sus. Să Âştii că sunt foarte comozi, deoarece platforma dublă (undeva pe la 4 cm) îi face comozi, iar tocul bate undeva pe la 13-14 cm. E ca Âşi cum ai merge pe unele de 10. ÂŞi, esențialul, vând protecții pentru genunchi Âşi tibie SuperShield. Folosite doar de 2-3 ori. Detalii pe PM. Editat Septembrie 30, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 (editat) Geaca Icon Bombshell S - 900roni Cizme Alpinestars 39 - 500roni Cizme Falco 38 - 200roni Armura XS - 200roni Geaca a fost foarte putin purtata, cizmele alpinestars de vreo 3 ori iar cele falco cred ca o singura data, iar arumura la fel de vreo 2-3 ori. Detalii PM pretul este negociabil wink.gif Nu vrea nimeni?? Sun in stare perfecta toate si vreau sa le dau ca stau degeaba prin dulapuri. Editat Octombrie 1, 2010 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 de vanzare manusi joe roket de vara, marimea s, purtate se 2 ori, 150 ron. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Caracteristici: * textil impermeabil MAXDURA 600 D * mesada iarna detasabila * protectii soft solduri * protectii hard genunchi * inchidere pantalon capse+fermoar masura: XXS PRET REDUS: 359 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ritz Postat Octombrie 9, 2010 Share Postat Octombrie 9, 2010 PANTALONI DAINESE http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=vie...c&ID=113058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slider Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Vand cizme Forma Arrow, noi, cu etichete, in cutia originala, fabricatie 2010. Marimi : 38 si 39 Pret : 280 RON / pereche Trimit oriunde in tara, prin modalitatea aleasa de client, inclusiv cu optiune de verificare a coletului inainte de a fi platit. Pentru comenzi sau maimulte detalii : telefon : 0748219325 mail : motoslider23@yahoo.com sau mesaj pe PM O poza cu modelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Geaca Icon Bombshell S - 900roni Cizme Alpinestars 39 - 500roni Cizme Falco 38 - 200roni Geaca a fost foarte putin purtata, cizmele alpinestars de vreo 3 ori iar cele falco cred ca o singura data. Detalii PM pretul este negociabil wink.gif http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...me++-65236.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Daca tot e topic pt vanzari echipamente fete, vand si eu o geaca Joe Rocket marimea S dar merge si la un M din ce mi-a zis nevasta, care a fost purtata de fix 2 ori pentru ca sotia si-a pus silicoane si a ramas mica. as vrea pe ea 350 ron disc are mesada si tot tacamul. uitati si niste poze cu ea... poate am si eu norocul sa o dau la o domnisoara (GEACA) va multumesc. Id Mess - alecs_1000rr sau PM Editat Octombrie 18, 2010 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 de vanzare manusi joe roket de vara, marimea s, purtate se 2 ori, 150 ron. valabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) ÂŞi, esențialul, vând protecții pentru genunchi Âşi tibie SuperShield. Folosite doar de 2-3 ori. Detalii pe PM. Se mai adaugă Âşi casca din semnătură. Editat Octombrie 20, 2010 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 pentru ca sotia si-a pus silicoane si a ramas mica. as vrea pe ea 350 ron disc are mesada si tot tacamul. uitati si niste poze cu ea... poate am si eu norocul sa o dau la o domnisoara (GEACA) va multumesc. Hai ca ai fost tare Si pozele acestea sunt inainte ? sau dupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Vand manusi Cafe Racer de iarna din piele si captuseala calduroasa. Marimea S, in stare f. buna. Pret: 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate