paispe Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 De ce vinzi yu lady??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 De ce vinzi yu lady??? M-as simti mai bine in 2 piese...plus avantajul gecii purtate in oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Într-adevăr, în două piese este mult mai practic. Geaca am purtat-o toată vara iar pantalonii doar de 3 ori la drumuri mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu vinde nici o fata o geaca de piele? tineretea zice ca poarta 36 si in marime ar fi S. in fine... ce aveti de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) vand eu una. ICON WOMEN'S PURSUIT LEATHER JACKET, --> CULORI: alb cu roz, f putin purtata. apoape noua... piele perforata... marimea S!!! Description Durable breathable perforated leather chassis. Maximum airflow, maximum protection. CE approved elbow and shoulder armor for hard-riding protection. No restriction collarless neck. Windstop liner. Women's specific fit. 600 lei. si mai am si o casca marimea XS (merge si S) Suomy trek negru +gri +alb Model 2007. 400 LEI dati si voi google pt poze PM ME Editat Septembrie 19, 2008 de disney Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 vand eu una. ICON WOMEN'S PURSUIT LEATHER JACKET, --> CULORI: alb cu roz, f putin purtata. apoape noua... piele perforata... marimea S!!! Geaca e d-aia cu sani mari? E foarte important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 da, si are si push-up )) casca s-a dat. (normal) mai am si niste genunchiere axo f mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tasha Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Buna fetelor! Are cineva nevoie de manusile acestea? Sunt Alpinestars Stella SP3, marimea S, noi. Costa 150 lei. Mai am si casca Shoei Flutter Pink masura S. Costa 1200 lei, este noua, are aparatoare nas , barbie, documentatie, husa, cutie. Editat Septembrie 21, 2008 de tasha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 dna Tasha, dati aparatoarea de nas si cea de barbie separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 (editat) Buna fetelor! Are cineva nevoie de manusile acestea? Sunt Alpinestars Stella SP3, marimea S, noi. Costa 150 lei. m-ar interesa manusile. ce protectii au? Editat Septembrie 21, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tasha Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 m-ar interesa manusile. ce protectii au? Kevlar, aveti si link-ul cu descrierea completa. http://www.alpinestars.com/Stella_SP3_Glov...1/p/351837.html dna Tasha, dati aparatoarea de nas si cea de barbie separat? Imi pare rau, nu pot separat, fiinca sunt accesoriile cu care vine casca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 am si eu o intrebare...... daca esti fata si ai unghii maricele, exista manusi speciale? sau motociclistele nu au unghii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramy Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 MănuÂşi speciale? Să-Âşi ia mănuÂşi cu o mărime mai mare dacă nu se îndură să mai taie din ele P.S. Rimstripes-uri negre găsesc la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 daca esti fata, cu tendinte de pitipoanca... nu ai ce cauta pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 MănuÂşi speciale? Să-Âşi ia mănuÂşi cu o mărime mai mare dacă nu se îndură să mai taie din ele P.S. Rimstripes-uri negre găsesc la tine? negru nup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 (editat) Hello girls am si eu ceva echipamente de vanzare (al don'soarei mele), sunt ca noi folosite de 2-3 ori. casca HJC (fibra sticla+ spectra+ composite), marime M- 170 euro casca NEXO (fibra sticla), marime XS- 100 euro manusi FLM (piele), marime M- 50 euro pantaloni (negri) IXS (textil+ piele) (protecti la genunchi), marime dama M- 80 euro pantaloni (albi) HEIN-GERICKE (textil) (protecti la genunchi), marime 36- 100 euro geaca (neagra) IXS (textil) (protecti spate, umeri, coate), marime dama M- 150 euro geaca (alba) HEIN-GERICKE (piele) (protecti spate, umeri, coate), marime 38- 200 euro cizme GAERNE (piele), marime 38- 100 euro pentru mai multe detali, Florin- 0747259442. Editat Octombrie 2, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ladys: /index.php?...p;#entry1491189 si inca ceva: /index.php?...p;#entry1506948 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 O prietena isi vinde cizmele noi, in cutie. Si-a luat altceva intre timp si sta cu banii blocati. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&...ew&ID=35279 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) O prietena isi vinde cizmele noi, in cutie. Si-a luat altceva intre timp si sta cu banii blocati. LE..gata ...am vazut...nr 38... Editat Octombrie 8, 2008 de raducu 77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) Salut Am de vanzare urmatoarele: - o pereche ghete Dainese Quito, purtate de cateva ori, numar 39-40, pret 200 RON http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1775092 - o pereche ghete Bering Vector, purtate de cateva ori, numar 40, pret 150 RON http://www.bering.fr/index.adml?r=167&...9788&f=2325 AMBELE AU FOST ALE MELE SI NU LE-AM PURTAT DECAT DE VREO 5-6 ORI ca mi-am luat altele!!! - Chil Out Shirt Oxford, marime S, purtata de fix 4 ori, mi-era mica am lasat-o balta, pret 50 RON http://www.oxford-shop.co.uk/item3279.htm poze maine. Toate sunt disponibile in Bucuresti incepand cu 1 noiembrie. La cerere pot trimite in provincie plata ramburs. Pentru detalii PM sau ym b16dmo Editat Octombrie 20, 2008 de Saphira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Buna fetelor! Are cineva nevoie de manusile acestea? Sunt Alpinestars Stella SP3, marimea S, noi. Costa 150 lei. Mai am si casca Shoei Flutter Pink masura S. Costa 1200 lei, este noua, are aparatoare nas , barbie, documentatie, husa, cutie. Buna Tasha Mai ai manusile alea? Se pot vedea in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 (editat) Las ghetele Dainese la 150 RON !!! Sunt aproape noi si vreau sa scap de ele!! Hai fetele "este" foarte calduroase si bune pentru sezonu asta. Protectiile sunt tari si piciorul are mobilitate buna. Sunt perfecte de oras. Plus ca sunt frumoase masura 39-40 pret 150 RON Editat Octombrie 22, 2008 de Saphira Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aileea Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Las ghetele Dainese la 150 RON !!! Sunt aproape noi si vreau sa scap de ele!! Hai fetele "este" foarte calduroase si bune pentru sezonu asta. Protectiile sunt tari si piciorul are mobilitate buna. Sunt perfecte de oras. Plus ca sunt frumoase masura 39-40 pret 150 RON Le vreau..... cum luam legatura?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Nu sunt in Romania, ajung pe 29 in Bucuresti. Daca le vrei ne auzim pe mess id b16dmo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tasha Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Mai ai manusile alea? Se pot vedea in Bucuresti? Buna, le am, se pot vedea, incerca in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate