Remus Carobotiuc Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Salut! A montat cineva handguard-uri pe Freewind? Recomandari ceva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Noiembrie 12, 2016 Share Postat Noiembrie 12, 2016 vezi ca la mine frecau de rezervor in viraj maxim ! urmeaza sa montez si eu altele dar dupa ce ii pun inaltatoare la ghidon! ia ceva cu aluminiu zdravan sa tina cand o scapi si cade pe capatul ghidonului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus Carobotiuc Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 (editat) Salut! Un crash bar de unde as putea achiziționa la un preț decent? Editat Noiembrie 20, 2016 de Remus Carobotiuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Salutare Cumpar senzor kilometraj roata freewind. Poate sa fie defect Imi trebuie ansamblul doar pentru rol de bucsa ax roata/protejare rulment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Salut, sunt fost posesor de Freewind, caut sa achizitionez unul, dar bugetul nu poate fi mai mare de 1000 E.....daca aveti sau auziti ceva lasati va rog bun mes. la 0744304589...Catalin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtmacklin Postat Noiembrie 30, 2016 Share Postat Noiembrie 30, 2016 Daca esti fost posesor de Freewind, banuiesc ca stii ca la 1000 E e imposibil sa gasesti ceva bun. Altfel, e un Freewind in Ploiesti in apropierea bugetului tau, dar avea nevoie de cel putin un cauciuc spate nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Salutare Cumpar senzor kilometraj roata freewind. Poate sa fie defect Imi trebuie ansamblul doar pentru rol de bucsa ax roata/protejare rulment sau poate stiti vreo alternativa ....se potriveste de pe alta mobra? zero 749356947 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Va salut pe toti posesorii de Freewind,de curand am intrat in posesia unui astfel de motor si ma intereseaza daca stiti pe careva sa dezmembreze,as avea nevoie de cate ceva piese pt.acest minunat motor.0744304589.Catalin. » Post actualizat in 22 Dec 2016 12:25 Salut! Un crash bar de unde as putea achiziționa la un preț decent? » Post actualizat in 22 Dec 2016 12:26 Salut.Ai reusit ceva cu crash barul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus Carobotiuc Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Va salut pe toti posesorii de Freewind,de curand am intrat in posesia unui astfel de motor si ma intereseaza daca stiti pe careva sa dezmembreze,as avea nevoie de cate ceva piese pt.acest minunat motor.0744304589.Catalin. » Post actualizat in 22 Dec 2016 12:25 » Post actualizat in 22 Dec 2016 12:26 Salut.Ai reusit ceva cu crash barul.... Salut! Nu am reusit nimic, ce e drept nici nu prea am mai cautat. Am sa ma mai uit de la inceputul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus73 Postat Decembrie 26, 2016 Share Postat Decembrie 26, 2016 (editat) Salutare, dezmembrez Freewind 2001, 40k km . Toate piesele disponibile si neavariate. Contact PM salut , mai ai ceva din dezmembrari, ma intereseaza scaritele spate cu suporti, aparatoarea de la roata spate aceea din plastic, oglinzi, un crashbar,,,,,0744304589... » Post actualizat in 26 Dec 2016 15:00 Saptamana asta ma duc la un atelier in Ploiesti , sa-mi fac un crashbar pentru suzuki freewind . Daca mai doreste careva sa dea de stire ...cat este tiparul proaspat ! Luati legatura cu userul ! mihai.sandu sau lasati-mi pm si ii transmit ! Stiu ca mai erau doritori pe aici salut, vreau si eu un crashbar......tu ai facut, a iesit bine...... Editat Decembrie 26, 2016 de Pegasus73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Decembrie 31, 2016 Share Postat Decembrie 31, 2016 (editat) Salutare natiune. Pregatesc cumparaturile pentru Freewind. Ulei Motorex FORMULA 4T 10W/40 este ok ? Recomandati alta marca ? Editat Decembrie 31, 2016 de danielt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Salutare tuturor. Am pus ochii de curand pe suzuki freewind. Imi place modelul facelift. In jur de ce pret se invart (am vazut doar 2 de vanzare , una era 1600,iar cealalta 2500)? De asemenea cat de potrivite ar fi pt oras ? Stiu ca sunt touring, dar eu alte modele care sa-mi placa nu prea am gasit (doar yamaha xv 535 pana acum ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Nu vrei una din '98 ? Full echipata pentru touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Momentan nu sunt decis ce vreau de asta am intrebat ). Insa daca chiar e sa cumpar atunci vreau neaparat facelift (eventual neagra) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielt Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Aha, ok. Daca cumva esti interesat sa vezi ceva poze imi zici. Spor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Cand e frig afara, ne uitam la filmuletele de asta-vara O plimbare pana la cabana Diham. BTW si a mea e de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbad Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Buna seara. Desi urmaresc forumul constant, nu prea am scris pentru ca pana acum experienta mea este 0 Din fericire, sunt in situatia in care ma pot uita dupa o motocicleta, in vederea cumpararii. Dupa niste research-uri si discutii, inima mi-a ramas la Freewind Nu vreau sa nasc discutii, dar totusi mi-ar folosi sa stiu ce parere aveti de unele anunturi de Freewind ('99-'01) cu preturi de pana in 1000 de euro. Am vazut pe acest thread ca sunt cativa colegi care isi vand Freewind-urile care sunt echipate intr-adevar mai bine decat cele de 1000 de euro dar totusi mi se par mari diferentele de pret... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Unde ai vazut anunturi cu Freewinduri la 1000 de euro? Pe olx e unul singur cu o motocicleta cazuta si zgariata. Din pacate si ieftin si bun nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbad Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Da, cea cazuta si mai era una in Ploiesti (aia era pusa la 4000 de ron - acum anuntul e inactiv. Proprietarul pusese si anunt pe thredul asta cu dezmembrare Freewind. I-am trimis mesaj, mi-a raspuns la intrebari si in cateva minute anuntul a devenit inactiv si mi-a motivat ca a plecat din tara pana in primavara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Bineinteles ca merge chiar daca e zgariata. E treaba fiecaruia pe ce alege sa dea banii si alegerea proprietarului sa ceara cat crede ca valoreaza mobra. Daca pe tine nu te ar deranja sa mergi cu o mobra julita pe o parte, e problema ta. Oricum aia se vede ca a mai fost vopsita pentru ca ii lipsesc stickerele. Si deobicei cand o mobra arata naspa e clar ca a fost intretinuta cu bani putini si sufera si pe partea de mecanica. Eu incerc sa ii dau un sfat lui Stefan si anume sa nu ia cea mai ieftina mobra de pe net, pentru ca pretul mic aduce alte probleme..dupa cum spuneam, nu-i nimeni fraier sa vanda motor bun cu bani putini. Si ca sa iti raspund la intrebare, Pacaliciosule, mobra mea nu are o zgarietura in plus fata de cum era atunci cand am luat-o, in 2 sezoane si 12k km. Este la fel ca atunci cand ai vazut-o la Academia Militara in 2015. Mai sunt si unii care nu cad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iomamen2000 Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 salut, cu mine ai vorbit. Am pus un pret mic pentru ca plecam din tara. De asta am scos si anuntul. Da, cea cazuta si mai era una in Ploiesti (aia era pusa la 4000 de ron - acum anuntul e inactiv. Proprietarul pusese si anunt pe thredul asta cu dezmembrare Freewind. I-am trimis mesaj, mi-a raspuns la intrebari si in cateva minute anuntul a devenit inactiv si mi-a motivat ca a plecat din tara pana in primavara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbad Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Am primit o veste buna, un fel de mostenire si brusc incep sa ma uit dupa un moto. Vad cele doua motoare care se incadrau in bugetul meu, incep sa sap dupa model si sa rasfoiesc tot threadul; incepe sa imi incolteasca tot mai mult ideea unui Freewind si proprietarul (acum inteleg ca e iomamen2000) pleaca/se razgandeste; motorul din zarnesti, pe langa julitura mai are si ghidonul stramb; mai apare un anunt pentru o zi cu un Freewind din Calarasi tot putin sub 1000 euro... Rasfoiesc iar threadul cu Freewindul si vad aici niste posesori care vor sa il vanda si constat ca este un alt nivel al pretului. Intentia mea nu este sa starnesc valuri, ci doar constat ca am dat la inceputurile cautarii mele de o ocazie/urgenta pe care am ratat-o si apoi mi-am setat gresit tinta raportata la bugetul meu. Acum voi vedea cum ma voi descurca cu impulsul de a cumpara un motor pe de o parte, si rabdarea de a mai aduna niste bani (desi sunt constient ca apropierea de sezonul uscat, va mai creste preturile la motoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Ghidonul indoit nu e o problema. Cu al meu am dat de pamant de 2 ori si de fiecare data am indoit ghidonul. Am tras tare de el, l-am strambat la loc si merg asa in continuare. in plus, poti sa iti cumperi un ghidon SH si sa muti toate acareturile pe el, dar atata timp cat teava nu are probleme, il indoi la loc si iti vezi de drum. Crezi ca daca iesi cu el in off-road nu o sa ii indoi si tu ghidonul? Ca e pacat sa il cumperi si sa nu vezi ce poate sa faca in afara soselei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbad Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 de acord cu tine. Desi sunt incepator si va fi primul meu motor, nu am o problema nici macar cu ghidonul indoit. Nu e pe lista scurta doar din cauza faptului ca e la ceva distanta de mine si stau cam prost cu timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 salut . poate are cineva nevoie : Suport Top Case Givi Monokey /index.php?/topic/744095-givi-plate/ Oglinda Stanga /index.php?/topic/744096-oglinda-stanga-freewind/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate