ghostrider Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Da mah imi iau eu unu si asa impac pe toata lumea e si tare si frumos imi pun un ceas cu 450 la ora si sa vezi ce bine ma simt ( atata scrie atata am prins mah !!!) !!!! Apoi fac un film dovada si incep sa ma laud ca ma pis pe toti ca io am fost cu 450 pe ceas hahahahah =)) Deci e clar mah ??? mere de-ti intinde bretelele da numa a lui hahahahah hahahah de ce sa iti pui cu 450 ? sa inteleg ca vrei sa bage acele mai tare???? vrei sa-ti faci un tuning la ceasuri??? sa vie ala la noi sa-i dam bretele ca avem o cutie intreaga , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Busa sau zx12?Eterna lupta.Lasati discutiile contradictorii si plimbati-va!Mie imi plac ambele,dar am luat ce am gasit in stare mai buna si cat mai putin rulata.Ambele ma repet ca sunt prea mult pt romanica! Eu vreau sa dau mana si sa beau 2 beri cu cel (de pe forum) care poate sa faca diferenta intre motoarele astea doua, dar nu din reviste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 donatori de organe din toate colturile tarii uniti-va! a scazut productia de carne de tun! de aia au scos modelu nou de busa. ca sa nu va lipseasca cele mai cutting edge mijloace de productie! bagati mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 donatori de organe din toate colturile tarii uniti-va! a scazut productia de carne de tun! de aia au scos modelu nou de busa. ca sa nu va lipseasca cele mai cutting edge mijloace de productie! bagati mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 "pardon onorabile, dati-mi voie stimabile!" nu-s eu de vina, e doar mirosul tare al adevarului! adevarul care ne zburleste parul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 donatori de organe din toate colturile tarii uniti-va! a scazut productia de carne de tun! de aia au scos modelu nou de busa. ca sa nu va lipseasca cele mai cutting edge mijloace de productie! bagati mare! zise " Moto: nu am inca si de aia postez acid si sfatos ca mi-e ciuda ca altii au deja". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 ce legatura are asta cu adevarul care va zburleste parul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natunael Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 donatori de organe din toate colturile tarii uniti-va! a scazut productia de carne de tun! de aia au scos modelu nou de busa. ca sa nu va lipseasca cele mai cutting edge mijloace de productie! bagati mare! Poate intr_o zi ajungi si tu donator de organe ! Deci gindeste in perspectiva ! Incearca sa nu mai vb ca un macelar !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 mi se pare de prost gust sa incepi o propozitie adresandu-te cu 'donatori de organe'. Se poate intampla oricui,chiar si celor mai experimentati,chiar si celor mai prosti.. Daca vă mâncați intre voi, pai altii cum sa nu va 'manance'... Nu vad sensul acestor certuri imbecile. Care-i problema daca X, Y, Z vor sa riste, e treaba lor ce mobra isi iau. ca-i Hayabusa, ca-i ZX14, ca-i CB500... Daca omu' e pasionat strict de viteza in linie dreapta si vrea sa-si satisfaca nevoia de adrenalina prin GSXR1300 e problema lui,nu? Cand o sa incetati sa judecati pe altii din prisma motoarelor care pe le detin sau pe care si le doresc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 mi se pare de prost gust sa incepi o propozitie adresandu-te cu 'donatori de organe'. Se poate intampla oricui,chiar si celor mai experimentati,chiar si celor mai prosti.. Daca vă mâncați intre voi, pai altii cum sa nu va 'manance'... Nu vad sensul acestor certuri imbecile. Care-i problema daca X, Y, Z vor sa riste, e treaba lor ce mobra isi iau. ca-i Hayabusa, ca-i ZX14, ca-i CB500... Daca omu' e pasionat strict de viteza in linie dreapta si vrea sa-si satisfaca nevoia de adrenalina prin GSXR1300 e problema lui,nu? Cand o sa incetati sa judecati pe altii din prisma motoarelor care pe le detin sau pe care si le doresc? Omul zice donator de organe pentru ca nu are motor. . .cand o sa aibe (probabil) o sa uite ce a zis. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Omul zice donator de organe pentru ca nu are motor. . .cand o sa aibe (probabil) o sa uite ce a zis. .. Si ce cauta aici, atunci ? Asta nu am inteles eu niciodata la acest forum, ce cauta cei fara motoare aici, de ce isi dau cu parerea ? In fine, sa fie iubit! O sugestie pentru admin sau cum se numesc: incercati sa filtrati putin pe cei care isi dau cu parerea. Sunt convins ca sunt metode. Cunosc multi motociclisti cu experianta care intra din ce in ce mai rar pe aici, in mare (si) si acest motiv. Numai bine! Editat Mai 5, 2008 de Tano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Si ce cauta aici, atunci ? Asta nu am inteles eu niciodata la acest forum, ce cauta cei fara motoare aici, de ce isi dau cu parerea ? In fine, sa fie iubit! O sugestie pentru admin sau cum se numesc: incercati sa filtrati putin pe cei care isi dau cu parerea. Sunt convins ca sunt metode. Cunosc multi motociclisti cu experianta care intra din ce in ce mai rar pe aici, in mare (si) si acest motiv. Numai bine! REZON !!!! Eu vreau sa dau mana si sa beau 2 beri cu cel (de pe forum) care poate sa faca diferenta intre motoarele astea doua, dar nu din reviste. diferente sunt de gust in rest sunt " rasini " si inca ceva pt cei care nu au aflat inca... SUZUKI SI KAWASAKI AU FUZIONAT !!!!! asa ca de fapt si de drept e acelasi lucru ....... sunt facute la "pachet" Editat Mai 5, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si ce cauta aici, atunci ? Asta nu am inteles eu niciodata la acest forum, ce cauta cei fara motoare aici, de ce isi dau cu parerea ? In fine, sa fie iubit! O sugestie pentru admin sau cum se numesc: incercati sa filtrati putin pe cei care isi dau cu parerea. Sunt convins ca sunt metode. Cunosc multi motociclisti cu experianta care intra din ce in ce mai rar pe aici, in mare (si) si acest motiv. Numai bine! am observat si eu ca pe-aci umbla clientii YouTube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
charlie_root Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ca sa lamuresc lucrurile pt veninosii lu peste de pe aici: am 35 de ani si umblu pe motor de la 15ani. nu am scris ca am penca cel pe care-l am acum in garaj e pe numele fratelui meu care e plecat din tara. nu il folosesc pe decat la tara in judetul bistrita si nici acolo pe drum public decat f rar. acum fac scoala pt categ A penca vreau sa folosesc mobra pt naveta la servici prin cj. am categ B de 15 ani si f multi ani de bicla prin cj. pt mine modelul riderului e fratele meu care in 20 de ani pe motor nu a avut absolut nici un incident!!! nici macar o trinta !!!! asta e modelul meu nu ciokoflenderi frustrati ca voi care se refuleaza in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si ce cauta aici, atunci ? Asta nu am inteles eu niciodata la acest forum, ce cauta cei fara motoare aici, de ce isi dau cu parerea ? In fine, sa fie iubit! O sugestie pentru admin sau cum se numesc: incercati sa filtrati putin pe cei care isi dau cu parerea. Sunt convins ca sunt metode. Cunosc multi motociclisti cu experianta care intra din ce in ce mai rar pe aici, in mare (si) si acest motiv. Numai bine! Hai mă, da ne laÂşi cu aerele astea? Daca tu nu intelegi niste lucruri elementare inseamna ca esti o persoana mai 'limitata', ca sa nu zic altceva. Toti care sunt incepatori si care nu au motor, cei de la sectiunea "incepatori", sa inteleg ca nu au ce cauta pe acest forum,nu? Toti cei care vor o opinie,un sfat etc, nu au ce cauta,nu? Trebuie sa-si ia un motor ca sa poata posta,sa cum? Ce sa-ti spun, saracii motociclisti cu experienta care nu mai intra pe forum:( sunt trist, sunt afectat. Ce ne facem? ne pleaca motociclistii cu experienta de pe forum. Sunt o specie pe cale de disparitie, ca dinozaurii... Care are cap pe umeri ca sa judece intra, discuta ce-i place, ce-i convine si nu reactioneaza ca un puÂşti de clasa a 5-a luandu-si jucariile si plecand cu codita intre picioare. In rest, cearta placuta in continuare,dar nu mai aruncati cu cacao in altii care-s la inceput, doar pt ca voi aveti o saracie de plastic intre picioare.Ca nu sunteti cu nimic mai presus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Busa sau zx12?Eterna lupta.Lasati discutiile contradictorii si plimbati-va!Mie imi plac ambele,dar am luat ce am gasit in stare mai buna si cat mai putin rulata.Ambele ma repet ca sunt prea mult pt romanica! uite un raspuns de bun simt, dar te contrazic, ca sunt bune pt romania, mai grele si mai sigure, protectie vant f buna. Cum ar fi sa iei un damb de asfalt la viteza mare (si eventual si pe ploaie) cu un supersport si cum ar fi sa il iei cu un big bike? @pt cei cu youtube, nu uitati sa strada nu e circuit, asta una, dar mai ales nu uitati ca NU sunteti randy mamola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 Salutare ! WOW .. in doua zile o duzina de comentarii ! .. ma bucur de atentia voastra .. dar obeserv ca au scris mai ales cei cu kawasaki .. oare de ce ? .. adevarul e ca, cand mi-am luat primul motor, toti bikerii m-au sfatuit sa nu-mi iau kawa .. pt ca e jalnica .. asta e .. kawa are reputatie proasta .. se pare ca si voi aveti un complex de inferioritate, de aceea latrati aiurea .. dar no problem, cainii care latra nu musca .. (sorry JVC) Prietene asta e ! am carezut ca am cu cine discuta da tu dormi in continuare.... argumentul cel mai tare il ai in talon ( la modelul nelimitat) unde scrie mare si frumos viteza maxima constructiva !!! Deci las-o in salata si nu mai vb ca un politician nu impresionezi pe nimeni !!!! cat despre mine stai relax nu o sa mor cand imi doresti tu si nici nu mai incerc sa te trezesc !!! Somn usor!!! Nu te deranzeaza nimeni !!! Vise placute !!!! Ps: Ai drepate !!! Tot ce sustii tu e : www.subtire .com ...... Inceraca sa studiezi un pic ortografia ca si acolo scartaie tare !!!! Te-am rugat frumos sa ne lesi cu insultele ..ce draq .. esti motociclist ? .. ceva argumente ai ? .. in talon scrie 300 pt ca asa trebuie conform legii .. dar sunt o gramada de busisti care au trecut demult de 300 .. si motorul tau , ZX12 , merge mai mult de 300, dar in talon tot 300 va scrie .. http://www.theautochannel.com/vehicles/new...1300R_2000.html .. iar cu ortografia, sorry, dar citeste-ti atent propria postare de mai sus si vei observa ca si tu faci greseli enorme de ortografie, ca toti ceilalti, dar intelege ca acestea sunt greseli de "viteza" si nu de "stiinta" .. Highlandere nu ai inteles omule nici acum ca nu e nici pe departe cea mai jmechera motoreta ?? E o vaca supraponderala numai buna de autostrada sa alerge descreieratii care nu stiu decat sa mearga in linie dreapta . Hai sa ne vedem cu bine pe curbele alea de la voi sa te vad ce stie "tirul" tau .. ride safe .. am zis eu ca e cea mai "jmechera" ??? .. si tu bati campii ??? .. dupa ce te-am invitat la o cursa, ti-ai vandut motorul si ti-ai luat GSX750 ca sa mai ai vreo sansa ?? .. ha ha .. posibil .. dar putin probabil .. conteaza si riderul .. .. iar daca tu crezi ca busa cu 220 kg si 200 de cai e o "vaca supraponderala" , inseamna ca supersportivele inainte de 2000, care aveau peste 200 kg sunt deasemenea "vaci supraponderale" ??? .. sau nu ??? .. ha ha .. mai gandestete .. .. iar hayabusa e sport-touring .. mi-am luat-o si pentru excursii lungi gen Coasta de Azur, MotoGp Brno, Sachsering, etc .. .. dar tu dupa 500 de km vei fi rupt de oboseala .. mai sa fie, pe la pagina 9 sincer m-am cam saturat. impresia ramasa?: care are mai multzi indieni shi cowboy in groapa cu nisip, iar daca unu zice ca are mai multzi...goddamm....dai cu picioru shi improashca-l cu nisip nu intzeleg cum se poate ca cineva sa-shi manifeshte egoul la un asemenea nivel shi sa se cocotze in varful mesei shi sa strige: "care ej' tare-n clantza mah ca va fac pe totzi !?" da, ma rog, capacitatea cognitiva are atatea cotloane de te ia cu frisoane cate potzi descoperi la cate un individ. acu la subiect: am un film in care se testeaza xx, r1,zzr1100, busa. pleaca baietzii asha pe continent shi se dau, shi se tot dau.....cand ajung pe coasta franceza ce sa vezi: polizoarele calaresc busa care cu greu ishi pastreaza trasa (ca deh' ie cu viraje) pe linie dreapta nimeni n-are nici o shansa. asta e ca shi cursele de linie vs rally sau circuit. pui unu d'asta cu picior greu pe circuit shi e prin balarii. pt mine (sub 80kg 1,78) busa e o balena, pt unul masiv poate e ideala. nu-mi place cum arata (DELOC) cum nici zx14. admir tot ceea ce tzine de partea tehnica, inginerie de varf dar, nu e pt race. cine ishi face curaj pt asha ceva cu busa...."odihneshte-te in pace" in avans. discutzia are la origini pareri subiective (gen "vezi, d'aia am shi io") iar afirmatzii gen "va fac pe totzi pe strada" nu fac decat rau. fiecaruia ii place ceva anume, opiniile trebuie respectate iar daca la un contraargument vine replica "te fac pe srtada oricand"....uau.....frate unii chiar tzin la viatza..... ps: hai sa admiram motoarele orice marca ar fii shi sa ne lasam meuronii sa traiasca, o sa avem nevoie de ei (care considera ca atare ! .. daca nu-ti place busa (DELOC) , dupa ce draq vii pe aici ??? .. lase-ne cu ascutitoare ta de race si nu te mai da rotund cu textele tale de psihologie pt prunci ca nu tine .. Mai cred ca cei care si-au cumparat vulturul asta mare si periculos care fuge repede.......au devenit mai ceva ca si pescarii. Acum sa mai trecem si la lucruri serioase.....Hig....asta sau ce nick ai tu....cred ca si la citire in clasa I ai ramas corijent pt ca acum chiar este mare belea ceea ce tu sustii si scrii pe aici. Tu stii ca poti influenta oameni naivi cu balivernele debitate de mintea aia a ta care e plina de deviatii dupa cum se vede! In anul 1999 cand sa a intrat in productie modelul Hayabusa sa stii si tu ca motocicleta avea 175CP masurati la arborele cotit!! si 158CP@9750RPM la roata spate. Cu aceste performante, ajutata de un pachet aerodinamic de exceptie, a reusit sa depaseasca de putin viteza de 300km/h. Producatorul a declarat si garantat 306 km/h, cel mai mare tuner si tester al modelelor Suzuki cei de la Yoshimura, au pregatit o Hayabusa care a fost inregistrata de aparatrul radar cu viteza de 327km/h, asta in conditiile in care au umblat la aerodinamica motorului (au renuntat la oglinzi, au schimbat sistemul de evacuare, au remapat computerul de management al motorului, geometria suspensiilor etc....) Pana la viteza de 350km/h indicata de vitezometrul ala nebun al tau este drum lung!!!!!!! Cat despre tine pot spune cu mana pe inima ca esti un baiat LIMITAT, care sunt sigur ca nu este capabil sa foloseasca motocicleta aia nici la 7%-10% din ce stie ea sa faca, dar pari foarte convins si crezi in ceea ce afirmi aici. Sunt sigur ca daca intr-adevar vei veni la CJ iti vei da seama cate asemenea motociclete sunt deja in RO si mai mult iti vei da si seama ca ceilalti posesori chiar daca se bucura de imaginea creeata de acest model, inca nu sunt atat de pescari ca si tine. Despre acuzele aduse unor oameni care incearca sa te aduca cu picioarele pe pamant nu cred ca e cazul sa mai discutam...... Acum sa revenim la oile noastre, te rog termina rodajul acestei frumoase motociclete pe care o ai si alege un drum sau ceva si as vrea sa ne vedem acolo sa ne arati tu cum poti zbura la viteza aia pe sosea......tu esti un mare zmeu intre cei mai zmei. Succese maxime pescarule!! Cu prietnie si fara respect, Radu. " Tu stii ca poti influenta oameni naivi cu balivernele debitate de mintea aia a ta care e plina de deviatii dupa cum se vede! " cinei corijentu ??? ha ha .. ma lasi cu CP la arbore cotit si roata .. cand te intreaba cineva cati cai are ii zici cat are ala arbore si la roata sau cat are oficial ? .. fi serios .. tu crezi ca spunand ca busa mere doar 306 iar ZX12 cu 308 , e mai tare ca ZX12 ca busa ?? .. ha ha .. "next life" .. mai documenteazate .. Mai fratilor .. terminati cu certurile si cu insultele .. se draq .. suntem motociclistii ar trebui sa fim uniti .. mi-am prezentat motocicleta pt cei curiosi .. cei care nus curiosi si nu le place sa nu se uite .. mereti pe alte topicuri .. stiti cum e " nui frumos cei frumos, ii frumos ce-mi place ! " .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 vrem filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si eu sunt de acord ca cei care nu au motoare sau cei carora nu le place modelul Hayabusa sa nu mai piarda vremea pe aici! Aveti mii de topicuri unde puteti sa va inmultiti posturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 SUZUKI SI KAWASAKI AU FUZIONAT !!!!! asa ca de fapt si de drept e acelasi lucru ....... sunt facute la "pachet" Bro, am dat un telefon si am aflat ca doar juninca ta e din ,,pachetul" Fulga ptr. o sanatate indelungata. A venit si cu fulgi de kakao si cornuletze umplute de speranta. Ce-i drept , n-as vrea fiu in spatele tau ca am auzit ca dai rau la copite... Acum mai in gluma mai in serios, cand a aparut Hayabusa a spart moacele tuturor prin look, power si top speed. Insa arata ca o locomotiva . Acum parerea mea e ca s-a schimbat smecheria. Arata in sfarsit bine in afara de celebra ,,cocoasa", in rest e super si am auzit ca si pe curbe s-a schimbat in bine treaba. E super. Zx12 se mai face s-au nu? Sper ca nu s-au axat pe metroul ala de 1400 care e un zzr obscen. Oare ce mai fac aia 20 de ingineri ramasi la Kawa. ce lucra in WC-urile de la Suzuki? . . .cand o sa aibe (probabil) o sa uite ce a zis. .. Stai no ca n-am inteles, ce n-are, organ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Bro, am dat un telefon si am aflat ca doar juninca ta e din ,,pachetul" Fulga ptr. o sanatate indelungata. A venit si cu fulgi de kakao si cornuletze umplute de speranta. Ce-i drept , n-as vrea fiu in spatele tau ca am auzit ca dai rau la copite... Acum mai in gluma mai in serios, cand a aparut Hayabusa a spart moacele tuturor prin look, power si top speed. Insa arata ca o locomotiva . Acum parerea mea e ca s-a schimbat smecheria. Arata in sfarsit bine in afara de celebra ,,cocoasa", in rest e super si am auzit ca si pe curbe s-a schimbat in bine treaba. E super. Zx12 se mai face s-au nu? Sper ca nu s-au axat pe metroul ala de 1400 care e un zzr obscen. Oare ce mai fac aia 20 de ingineri ramasi la Kawa. ce lucra in WC-urile de la Suzuki? Stai no ca n-am inteles, ce n-are, organ? Ba duke tu stii cat e de bun "gexaru" tau !!! Si aia care au facut motoru tau tot la WC lucrau??? hahaha Te astept sa-ti fac cadou o pereche de bretele !!!! Editat Mai 5, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicolette Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si eu sunt de acord ca cei care nu au motoare sau cei carora nu le place modelul Hayabusa sa nu mai piarda vremea pe aici! Aveti mii de topicuri unde puteti sa va inmultiti posturile. eu nu am motor, acum fac scoala. dar.... hayabusa e pasiunea mea. si citesc acest topic mereu. si nu am intervenit aici pentru ca nu am ce sa spun, evident, acum de-abia invat. dar, conform parerii voastre, nu ar trebui sa fiu pe acest forum. oare de ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Domnu Nemuritoru am vb cu fratii peste si au zis ca numa Hayabusa e buna si restu e moulinex .... Deci prin urmare esti cel ma tare din parcarea goala !!! Hai pa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 eu nu am motor, acum fac scoala. dar.... hayabusa e pasiunea mea. si citesc acest topic mereu. si nu am intervenit aici pentru ca nu am ce sa spun, evident, acum de-abia invat.dar, conform parerii voastre, nu ar trebui sa fiu pe acest forum. oare de ce ? nu intelege gresit, nu zice nimeni ca nu ai ce cauta pe acest forum (ca au zis-o unii, poate din graba...). ideea e ca multi care n-au motoare se baga in seama aiurea si-si dau cu parerea fara a sti de fapt despre ce este vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIGHLANDER Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 Domnu Nemuritoru am vb cu fratii peste si au zis ca numa Hayabusa e buna si restu e moulinex ....Deci prin urmare esti cel ma tare din parcarea goala !!! Hai pa !!! Tu chiar nu intelegi ??? .. nimeni nu te vrea peaici .. asa ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate