marius_stp Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 deci cand vedem si noi POZE? Edit: Continuare de aici /index.php?...st&p=784501 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 soon...abia am ajuns acasa, mai dureaza un pic.Pacasac a ramas la chisinau, pana spre weekend,o prelungire de concediu. Nu stralucim in intuneric ,spre dezamagirea multora . Am poze cu contorul geiger cand indica de 1000 ori radiatia normala.....am uschit-o repede de acolo,da' senzatia a ramas. Mai multe povesti...mai tarziu un pic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 (editat) Tocmai ne-am intors Nasol pt. mine ca nu am vazut cernobalul, insa luni am reusit sa obtin cu mult efort viza de Ucraina in regim de urgenta de la Chisinau si asa am vazut Odessa, unde ne-am reantalnit Am compensat oricum lipsa cernobalului cu o duminica frumoasa de endureala impreuna cu BD-ul pe plaiurile moldovenesti spre Dubasari ... Ieri am vazut si Transnistria, cu al ei Tiraspol, unora le-a placut, altora nu, important e ca io ma numar printre aia de le-a placut A fost ceva aventura ... Poze si poveste detaliata dupa ce ne mai tragem sufletul Si o poza cu vaca accidentata ... partea kewl ca fzr-ul nu are damage asa de mare si in o luna estimez ca va teroriza din nou soselele Editat Iunie 27, 2007 de Marcos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 nozdarovaia .... bine ca ati venit cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 @tiranspider, ti-am adus piatra. Este din satul pe care l-am avut de vizitat in tur, din zona de excluziune din jurul centralei. Banui ca nu te asteptai sa iti aduc o piatra desprinsa din reactor, nu? .... PS: am si poza cand am cules piatra (se vede unde suntem), ca sa fii 100% convins ca nu e luata din Gara Cucuietii din Deal ....O sa iti dau mai multe detalii despre locul unde a fost culeasa,sa stii ce scri acolo . LE:Am masurat-o cu contorul Geiger, nu este radioactiva decat in limitele normale, cum este orice piatra si din romania.Deci este 100% safe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 foarte tare pacat ca nu am putut venii si eu din pricina actelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 @tiranspider, ti-am adus piatra. Este din satul pe care l-am avut de vizitat in tur, din zona de excluziune din jurul centralei. Banui ca nu te asteptai sa iti aduc o piatra desprinsa din reactor, nu? .... PS: am si poza cand am cules piatra (se vede unde suntem), ca sa fii 100% convins ca nu e luata din Gara Cucuietii din Deal ....O sa iti dau mai multe detalii despre locul unde a fost culeasa,sa stii ce scri acolo . coane .... mii de multumiri si un rezervor de bere ps pe pacasac unde l-ati ratacit ...mi-am racit gura pin darste mai toata intrunirea incercand sa dau de el (acu putin timp aflai ca era plecat) nu de alta da am promis sa i dau un cd si stii cum e .... a... sa nu uit 17/18/19 august va invitam la pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 foarte tare! bravo voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 bravo, baieti! bine ati revenit pe meleagurile patriei . bagati poze, sa vad si eu ce am ratat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Nu stiti ce sentiment de "acasa" am avut cand am trecut granita la noi. Despre salbaticia din Transnistria nu am cuvinte sa o masor. Cu siguranta nu e o tara in care voi reveni. A fost aventura, am trecut pe langa moarte (a se intelege vaca) si, din pacate sau din fericire, nu ma voi opri din mersul pe moto (doar ca imi voi selecta mai atenta bikerii). Habar nu aveam ca Marcos e kamikaze. Bine ca suntem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 am uploadat de am behait si apoi mi-a crapat fereastra forumului cand sa dau submit.... poate mai pe seara,cand imi trec nervii.... hai, totusi cateva..... bloc in pripyat,orasul unde linistea este asurzitoare.Parasit acum 21 ani, probabil nu va mai fi locuit niciodata in urmatorii 600-900 ani- cea mai mare radiatie intalnita - 129.9 . cam de 1000 ori valoarea normala.... red forest - padurea care lumina rosu,de unde se trag legendele cu "licurici" ca noi.. parcul de distractii din Pripyat - sarcofagul de pe reactorul 4 si monumentul inchinat celor care l-au construit ..recunoasteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Nu stiti ce sentiment de "acasa" am avut cand am trecut granita la noi. Despre salbaticia din Transnistria nu am cuvinte sa o masor. Cu siguranta nu e o tara in care voi reveni. A fost aventura, am trecut pe langa moarte (a se intelege vaca) si, din pacate sau din fericire, nu ma voi opri din mersul pe moto (doar ca imi voi selecta mai atenta bikerii). Habar nu aveam ca Marcos e kamikaze. Bine ca suntem sanatosi! Dupa ce ca mai e si kamikaze mai e si chior pe deasupra...bine ca totul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark.AngeL Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Salut! Nu sunt motociclist, prefer mersul pe 4 rotii (pt. a evita faze de genul aceleia cu VACA) Deci prefer siguranta in detrimentul adrenalinei. Ce m-a facut sa apar pe aici o sa ma intrebati.Ei bine...studiez fenomenul Cernobyl si sunt aproape gata sa definitivez o munca de cateva luni.Intamplator cautand pe Google ceva legat de Pripyat am fost directionat pe acest forum.Am asteptat sa plecati si apoi sa va intoarceti.Si ma bucur ENORM ca va-ti dus misiunea pana la capat.10 x din partea mea.Uite ca lumea nu prefera numai excursii exotice, mai se orienteaza si catre ceva terifiant si de ce nu chiar riscant. Sincer va invidiez ca-ti fost acolo, dar probabil ca intr-o zi voi ajunge si eu si cu siguranta ve-ti afla. Ceea ce vreau eu de la voi este sa fac cu unul din voi un scurt interviu ( pe mess).Iar cel care v-a accepta ii voi explica despre ce este vorba si despre ce v-a fi vorba in continuare. Am foarte mare nevoie de ajutorul vostru.Asa ca astept un raspuns de la voi. Adresa mea de mess: adrian_ivanov76 pe yahoo Inca odata felicitari pt. acesta excursie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 poze: http://baiazid.samuraiders.org/Cernobal.zip -> Baiazid http://baiazid.samuraiders.org/Cernobal2.zip -> Marcos Skywalker: trimite-mi pozele pe baiazid@gmail.com zipuite ca sa le sortez. Tnx In weekend o sa trag si caseta video. Marcos va face montajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 astazi vin la bucuresti si va aduc pe DVD toate pozele si ale mele si ale voastre. Ne auzim pe seara sa vedem ce si cum. DarkAngel, poti apela la oricare din noi.gasesti ID-urile la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 JOS PALARIA... Poze multe si frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Baiazide, trebuie sa scrii o carte acu - Un samurai la Cernobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Baiazide, trebuie sa scrii o carte acu - Un samurai la Cernobil. Buei, Samuraii ne-au asteptat la granita la Albita Sa vii pe la 6 sa iei suveniru din Odessa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Buei, Samuraii ne-au asteptat la granita la Albita Sa vii pe la 6 sa iei suveniru din Odessa Da man vin, dar alti 3 Samurai ai stau in capitala, ca deh, munca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Buei, Samuraii ne-au asteptat la granita la Albita Sa vii pe la 6 sa iei suveniru din Odessa A fost una dintre adevaratele dovezi de camarederie...rar intalnite. Stiam eu ca Laur si Dan sunt super baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Cei mai tari motociclisti din RO, ce mai! Bere oricand treceti prin Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 vedeti pe ce puneti filmarea sa nu fie ca nunta lu Kali cu gemete pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 vedeti pe ce puneti filmarea sa nu fie ca nunta lu Kali cu gemete pe fundal =))) Fapt divers2: Oare ti se "scoala" acolo la Cernobal daca iti vine sa.... ? Cum o iesi un plod conceput acolo f ? (trileme existentiale, sa ma scuze excursionstii - glumesc doar ) Astept in continoare poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate