dezu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 fratilor a avut dezu un "flash" adica s-a luminat omu gata s-a desteptat! acu` il auzi ca striga! EVRICAAAAAAAAAA am inventat AMANDINAAAA! dezule chiar ca ai avut ieri un flash cu chestia cu cruiserul/chopperul ieri... numa sa nu se arda lampa mai repede decat tzin bateriile Nu ma , chiar am sa trec pe asa ceva ... HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Nu ma , chiar am sa trec pe asa ceva ... HD pt a nu face de ras numele HD, nu-ti lua mai buna-i o trotineta...ce zici? si o savarina, o amandina Editat Iulie 17, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) pt a nu face de ras numele HD, nu-ti lua mai buna-i o trotineta...ce zici? si o savarina, o amandina Veziti in pwola mea de nipra ta ... sau te scarman nitel ... PS. Si invata sa mergi pe motor si nu mai lua motorul altora , mort de beat , prin vama la tranta ... da de scoala si pune ceva bani si iati draqu macar o tula. Editat Iulie 17, 2008 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Veziti in pwola mea de nipra ta ... sau te scarman nitel ... hohooo...as vrea io sa am nipru facem rost de unu?punem motor de wartburg pe el, si facem un ciopar de mama mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) PS. Si invata sa mergi pe motor si nu mai lua motorul altora , mort de beat , prin vama la tranta ... da de scoala si pune ceva bani si iati draqu macar o tula. pai de mers ma descurc si beat, da acolo a fost eroare de pilotaj pe teren neadaptat ai uitat ca erai sa cazi din picioare si era sa ii faci dauna totala masina Nukai? cat despre tula, nu ma omor dupa mobra aia...o am p-asta aproape gata: /index.php?...c=70597&hl= PS: mi-era dor sa mai postez de pe userul de baza Editat Iulie 17, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) cine vrea plimbare la 19:00 la d-na ghica. profit de voi sa va duc in popesti-leordeni sa-mi iau un cort de la un amic, dupa care ne proptim in bikers. cine nu vrea plimbare, putem sa-i ducem in bikers si eu si cry ne intoarcem dupa ce luam cortul. o maslina o grisina o... savarina ceva?... ca la GEOgrafie am ramas corijent deja! ORL-uleeeee sa te vad odata pe asfalt chiar daca e pe bicicleta tot e bine! ca numai pasager si-n baruri te-am vazut Editat Iulie 17, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 catul..am ales acest nick deoarece amandinele sunt prajiturile mele preferate...nu m-as satura niciodata de ele! in alta ordine de idei..am invatat intre timp sa le pregatesc si ii mai rasfatam pe ai mei cu cate o tava, doua de amandine...cand aveam timp...chiar!..nu am mai facut de ceva vreme...hmm..ar fi bine in wee sa-mi reiau unul dintre vechile obiceiuri dezu..nu stau la Dna Ghica...nici in spate la banca...eu stau la intersectia Teiul Doamnei cu Grigore Ionescu...nici macar n-am fost aseara pe acolo..asa ca..nu stiu ce flash ai avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) ORL-uleeeee sa te vad odata pe asfalt chiar daca e pe bicicleta tot e bine! ca numai pasager si-n baruri te-am vazut in viata mea nu m-am dus pe motor in bikers, nici macar cand mergea...prefer pasager daca merg la carcima.... ghici de ce catul..am ales acest nick deoarece amandinele sunt prajiturile mele preferate...nu m-as satura niciodata de ele! in alta ordine de idei..am invatat intre timp sa le pregatesc si ii mai rasfatam pe ai mei cu cate o tava, doua de amandine...cand aveam timp...chiar!..nu am mai facut de ceva vreme...hmm..ar fi bine in wee sa-mi reiau unul dintre vechile obiceiuri hopaaa.....vr sa invat si e sa invat sa fac...si mai vreau sa gust d-alea facute de tine cand organizam un training? Editat Iulie 17, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 bai! nu mai vb de prajituri ca-mi ploua in gura de pofta!!!! da la apasu nu va place? un ala mana e si mai departe..mai bagam sio plimbarica...si e mai aerisit locul..si nu, nu fac reclama locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 .... dezu..nu stau la Dna Ghica...nici in spate la banca...eu stau la intersectia Teiul Doamnei cu Grigore Ionescu...nici macar n-am fost aseara pe acolo..asa ca..nu stiu ce flash ai avut Mea culpa PS. Cand faci si tu pentru colentinezi o tava de prajituri ... venim noi cu ingredientele PS2. Care merge diseara la IKEA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Amandina, unde o tii pe Suza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Amandina, unde o tii pe Suza? si tu acuma.... toata lumea are ce are cu amandina @amandina: se pare ca esti cea mai renumita fata din cartier jieah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 noroc si eu prin zona (ghe. titeica) de cativa ani dar moto doar de 2 sapt. o sa imi fac simtita prezenta dupa 30 aug (din motive de ex pt permis) Bine-ai venit Costine! Nu ma feliciti pentru plastic? Si ia-ti mai repede permisu' ala sa ne dam si noi o tura... PS: da, suntem vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Dar ce s-a mai activat topicul asta de la o vreme... Baieti (si fete) cred ca cel mai bine e tot pe messenger ca aici pana citeste omul de o bere/suc ...deja au trecut 24 ore Facem o lista? Chiar, vine careva la o plimbarica incepand de sambata? (pana la Casablanca si inapoi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 @amandina: se pare ca esti cea mai renumita fata din cartier jieah Nu , nu ... are rivala .. ai uitat de Vali ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Hopaaaa, cine e Amandina ? Asl pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amandina Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 baieti, desigur ca va fi o placere sa va pregatesc ceva dulce..numai ca va trebui sa aveti un pic de rabdare...sa termin si eu cu work-ul si sa intru in concediu...sa am parte de muuult timp liber! ...credeti ca e deajuns o tava? catul..nu organizez niciun training! reteta mea e secreta dan, micuta mea sta in spatele blocului, pe aleea care duce la intrarea in bloc. inainte o tineam legata cu un lant si cu husa pe ea...dar de cand mi-au furat lantul o las free ....in plus, nu-mi fac probleme caci acum are alarma, de care sunt foarte multumita! bine...chiar si cu alarma, tot ma uit la ea din ora in ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 @Amandina: o tava pt mine ca sunt mare Hai cu iesirea aia ca ameninti pe multi de ceva vreme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 bai cracky, tu ce cauti aici? k nu stai in colentina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) bai cracky, tu ce cauti aici? k nu stai in colentina A stat ma .. amintiiiriiiiii frumoase despre cartierul colentina ... batai cu chinezii , tiganii .... etc PS. In pw mea care merge la mare weekendul asta ? Editat Iulie 18, 2008 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 InsisT, Amandina, ASL PLS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 InsisT, Amandina, ASL PLS E minora ma , cati ani are atati ani de parnaie capeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 cred ca voi ati gresit locatia de intalnire, nu tre sa va mai vad in bikers... e o cofetarie pe d-na ghica ii zice "Constance" am auzit ca are si amandine, si savarine dupa preferintze! nu stiu daca-s vechi de 18 ani cel putin... dar... aud ca-s "bune" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 mai lupilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) cred ca voi ati gresit locatia de intalnire, nu tre sa va mai vad in bikers... e o cofetarie pe d-na ghica ii zice "Constance" am auzit ca are si amandine, si savarine dupa preferintze! nu stiu daca-s vechi de 18 ani cel putin... dar... aud ca-s "bune" Savarine buzate au ?? Offtopic ) : ia zi , cand plecam maine ? Mergem pe A2 sau pe ce drum ? Editat Iulie 18, 2008 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate