xcite Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Multumesc frumos de primire. Poate reusim totusi sa facem o mica intalnire sa ne cunoastem si noi. Ar fi pacat sa nu. Care vine azi la Arc? Pe mine ma recunoasteti usor dupa avatar si dupa numarul provizoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 iernat?? merg pana da prima zapada!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 si intre 2 zapezi nu mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 La gheata ai placeri mai mari... ceva genul cum ai merge pe ploaie si fara frane ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) La gheata ai placeri mai mari... ceva genul cum ai merge pe ploaie si fara frane ) la gheatza te apuca dorul de Terra ) si o imbratzishezi rapid Editat Septembrie 25, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jo_nebunu Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salutare tuturor Salut! Si tu prin Colentina? Cam pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Bah, ne invita lumea buna la petrecere. Ne bagam Kawa sau nu e (si) pentru noi? Editat Septembrie 25, 2008 de cry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Bah, ne invita lumea buna la petrecere. Ne bagam Kawa sau nu e (si) pentru noi? daca nu, mituim portarul vopsim motoarele si ne punem masti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 sall 4 all P.S:colentina capatu lu` 21 LE:aveti vreo zi stabilita de intalniri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Bah, care erati acu` vreo 2 zile la Mol pe Colentina la 12 noaptea? Erau 7-8 motoare dar nu era nimeni cunoscut. Sau nu am fost eu destul de atent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 sall 4 all P.S:colentina capatu lu` 21 LE:aveti vreo zi stabilita de intalniri ceva? salut! nu avem zi de intalniri... fiecare posteaza ce idei are si daca sunt doritori, se incropeste intalnirea ad-hoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xcite Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Din pacate in weekendul in care pica petrecerea sunt plecat din Bucuresti. Cu alta ocazie ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 (editat) salut! nu avem zi de intalniri... fiecare posteaza ce idei are si daca sunt doritori, se incropeste intalnirea ad-hoc. Nu putem sa stabilim o zi ? undeva in colentina sa ne intalnim?asa ar fi frumos Editat Septembrie 26, 2008 de zvast!c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Nu putem sa stabilim o zi ? undeva in colentina sa ne intalnim?asa ar fi frumos S-a mai incercat. Din pacate nu ne-am prea adunat si nici nu cred ca o sa o facem prea curand. Duminica s-a anuntat vreme frumoasa, poate reusim sa ne strangem macar cativa la o bere sau la o plimbare. @Kawalin, gata motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 S-a mai incercat. Din pacate nu ne-am prea adunat si nici nu cred ca o sa o facem prea curand.Duminica s-a anuntat vreme frumoasa, poate reusim sa ne strangem macar cativa la o bere sau la o plimbare. @Kawalin, gata motorul? nu frate. luni seara abia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 Poate vin si eu duminica , daca ma primiti Poate vin si eu duminica , daca ma primiti LE: am vazut pe la 18.20 asa niste motociclisti , la raul colentina ..era cineva de pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 la gheatza te apuca dorul de Terra ) si o imbratzishezi rapid nici gand, eu ma dau de ceva ierni si nu am reusit sa ma tavalesc pe zapada sau gheata doar pe asfalt imi iese faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 zidule ar trebui sa iei un premiu pentru avatar. de fiecare data cand vad vreun post de-al tau ma bufneste rasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jo_nebunu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Salut! Si tu prin Colentina? Cam pe unde? Scuze de intarzaiere, Mosilor langa Obor. Poate ne intalnim cu totii, dam o tura, fac matanii sa se incalzeasca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Am vazut azi 2 motociclisti , nu stiu daca stau in colentina dar erau in spate la MC Donald de la rau , pe la ora 19.00 @ 7 octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brv Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 salutare bikeri, sunt din piatra neamt si m-am gandit sa vin in weekend in bucuresti, stau pe langa Kaufland in Obor, as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu cazarea ptr moto(curte sau garaj) ..ca ii panica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumy001 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 salutare bikeri,sunt din piatra neamt si m-am gandit sa vin in weekend in bucuresti, stau pe langa Kaufland in Obor, as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu cazarea ptr moto(curte sau garaj) ..ca ii panica stau pe aproape doar la trei statii si nu e problema ca mai intra un motor in curte, sunama la 0767835321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 acepta-i oferta repede, pentru ca in zona nu prea ai garaje... majoritatea dintre noi tin mobra afara pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate