LaurBalaur Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Atunci, daca nu-i foarte grav sanantate si insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Bine ca isi poarta costumul ala de abea luat ...sper ca il avea pe el. Ghinionul naibii...bine c-a scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Octombrie 28, 2004 Autor Share Postat Octombrie 28, 2004 akum l-a bagat in sala de operatii mai departe asteptam. mersi pt schimbat titlu topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Oh, Doamne! Si el! Sa ne tii la curent, te rog! Am vorbit si eu cu Japanca si il trimite pe Florentin la spital... Ureaza-i insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimBeam Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica lui Zahei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 OOOFFFFFFFF ca tare ma mai speriai... HEY SA NE TRAIASCA ZAHEIUL! ...si insanatosire grabnica! PS. Un lucru e bun totusi: nu i se mai poate intampla nimic rau anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 akum l-a bagat in sala de operatii mai departe asteptam. mersi pt schimbat titlu topic Totushi cat de grav este? Ce au zis doctorii? I-au facut tomografie? Totzi rasuflatzi ushuratzii ca nu e nimic grav dar pana nu aflam opinia unui doctor avizat (uneori nici atunci) nu putem fi sigur de gravitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Fractura dubla deschisa tibie piciorul stang, fisura (cred) bazin, probabil o gramada de edeme (-uri) shi vanatai. Mai multe vom shti dupa operatzie. Am auzit ca, casca este varza, noroc cu ea. Motorul este varza, l-am luat cu o platforma shi l-am dus la un service unde imi fac intretzinerea la canyon. Alina este inca la spital. Ea era la munca. Zahei nu a avut viteza. Undeva intre 60-65. Nu a fost implicat nimeni altcineva in accident. Doua mashini care erau in urma lui au oprit imediat shi au chemat politzia shi salvarea. Din cate mi-au explicat, probabil a pierdut aderentza spatelui, a incercat sa redreseze shi a intrat in parapetul de langa linia de tramvai, a ricoshat in bordura din dreapta unde s-a desprins de motor shi a ramas, iar motorul s-a mai dus taras aprox 100 m shi a lovit gardul de pe dreapta pe care l-a shi rupt. Deocamdata atat shtiu. Sanatate lui Zahei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica. Acum o sa scrie mai mult pe site, priviti si partea buna.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 nu cred ca va scrie prea curand pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 imi pare rau sa aud, imi pare rau ca s-a intamplat. daca pot ajuta cu ceva, cu cineva, sa imi spunetzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 insanatosire grabnica. Acum o sa scrie mai mult pe site, priviti si partea buna.... Sorinake Eshti bolnav, eu nu vad nici o parte buna. Dupa cat am intzeles situatzia nu este deloc roza. Fractura dubla deschisa tibie piciorul stang, fisura (cred) bazin este destul de serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate multa buei Zahaeiule !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Doamne ajuta sa scape bine, fara sechele si sa se insanatoseasca cat mai repede!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Insanatosire grabnica, ZAHEI! Se putea si mult mai rau... Gandul meu bun catre tine, man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Fracturile alea din lista par destul de serioase... Sa te faci bine si sa n-aibe urmari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 sanatate multa si sa te vedem cât mai repede ca postezi aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Si tu Brutu... asta..., Zahei??? Pai cum ne era intelegerea ca nu mai cade nimeni anul asta??? Sa te faci bine Zahe! RdS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 care aflati daca are nevoie de ceva, ziceti repede sau sunati la 0744.57.56.99 Cosmin Frasineanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Bafta, maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Eu incerc sa-i fac o vizita pe la 6-7 deseara impreuna cu Japanii. Cine mai vrea sa vina sau sa contribuie e binevenit. Bafta si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Eu incerc sa-i fac o vizita pe la 6-7 deseara impreuna cu Japanii. Cine mai vrea sa vina sau sa contribuie e binevenit. eventual da si tu un punct de reper si o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Acum m-am intors la birou ... Am ajuns la spital destul de repede. Exact cum a zis si Floricel: dubla fractura (f urata) si o fisura la bazin. O sa mai vorbesc cu nevasta-sa si va tin la curent Cum zicea si Floricel: nu a avut viteza. Se pare ca a luat curba aproape de bordura unde era nisip ... O sa ne dea el mai multe detalii cand se va insanatosi. Sa-i tinem pumnii sa nu aibe complicatii si sa se recupereze rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 Sanatate Zahahei! Bafta multa si LMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Octombrie 28, 2004 Share Postat Octombrie 28, 2004 bafta Zahei shi insanatoshire grabnica!!! bine ca n-o fost mai rau.. tot timpu' se zice asha... Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate