connex Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Softail Rocker.... ce parere aveti? http://www.harley-davidson.com/wcm/Content...sp?locale=en_GB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Softail Rocker.... ce parere aveti? http://www.harley-davidson.com/wcm/Content...sp?locale=en_GB Misto, da parca numele mi-aduce aminte de ceva, ca si farurile alea duble de pe Fat Bob FXTF 2008. Unde le-oi fi vazut oare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 4, 2007 Share Postat August 4, 2007 singurul valabil mi se pare fatbob-ul, rocker-ul este diferit fata de ce a scos h.d-ul pana acum chit ca mie nu imi place dar ma bucur ca incep si ei sa gandeasca ''out of the box'' ca sa zic asa. imi pare rau ca nu se mai face in schimb 883R, aviz celora care au asa ceva, aveti acum motor de colectie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Well, spatele e de kko, mai ales varianta cu 2 locuri. Astept ziua cind Company o sa vina cu modele intr-adevar noi, nu doar variatiuni pe teme date. V-Rod a fost o tentativa buna...keep up the good work. Bineinteles, modelele "clasice" isi au locul lor, asta-i clar, da' ceva nou chiar n-ar avea cum sa strice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 eu spun k V ROAD nu mai e harley ....parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 got that right! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 stai mai kata, zici ca-ti place ca HD mai incepe sa gandeasca outside the box insa nu-ti place deloc V-Rod. E chiar prea outside the box? Inteleg ca revervorul ala de sub sha e chiar flagrant de not-Harley style, insa in rest? Sau e vorba de o chestiune de design mai mult? La voi printre Harley owners cum e privit? Ca reactiile sunt impartite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 pai fratele meu in afara de nume ce are v-rod-ul harley pe el? japonezii faceau asa ceva de cel putin doujdeani se numeste Vmax... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Fat bobul arata intr-un mare fel..singurul lucru care nu-mi place la el este toba. Rockerul e facut sa satisfaca setea doritorilor de crom, restul dyna rulls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 De ce nu mai e V-Rod, Harley? Doar pt. ca arata cum arata si are tot felul de features "moderne"? C'mon. Si mie mi-a luat ceva timp, sa ma imprietenesc cu acest nou Harley, la fel si cu Rocker-ul acum. Pe primul il apreciez, intre-timp, pe cel de-al doilea, probabil cu timpul. Mi-as dori, de la Company, ceva mai mult "curaj", mai multe modele, cum ziceam, cu adevarat noi, nu variatiuni pe aceeasi tema. Poate n-ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 pai fratele meu in afara de nume ce are v-rod-ul harley pe el? japonezii faceau asa ceva de cel putin doujdeani se numeste Vmax... Good point. At least they can buy american now Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) Softail Rocker.... ce parere aveti? http://www.harley-davidson.com/wcm/Content...sp?locale=en_GB * Arata spectaculos, e SF, adica opate sa fie folosit cu succes la Hollywood Eu, totusi, merg pe varianta Clasica, chiar daca Fat boy este mai "mestesugit", eu sunt supla, asa ca trebuie sa pastram proportiile Editat August 10, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 De unde se pot cumpara ca vreau mai multe modele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 V-rod-ul cu spitata p fata e k p...la,iar alea 2 faruri de pe dina aia neagra sunt chitch...da rau de tot...In rest ca de obicei toate bune shi frumoase ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Cel mai mult imi plac 1200R SI Nightster. Din Dyna mi-as lua Street Bob.Este demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 (editat) * Arata spectaculos, e SF, adica opate sa fie folosit cu succes la Hollywood Eu, totusi, merg pe varianta Clasica, chiar daca Fat boy este mai "mestesugit", eu sunt supla, asa ca trebuie sa pastram proportiile Si eu sunt supla, fata, dar Night Rod, sau parca asa se numea, a fost si la DOBRESCU' S MAEB, mi-a placut cel mai mult. .ca semana cu WArrioru. Editat Septembrie 8, 2007 de AK_Raptor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Road King, tovarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ce este rocker intr-o motocicleta, care arata ca un pom de craciun...? Street Bob-ul e chiar fain, dar farurile alea merg numai cu Triumph in clasa asta (parerea mea). V-Rod.., nici vorba, raman cu Night Train, cum era si pana acum (in afara de seria Bad Boy, limitata, de acu vreo 15 ani). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Ce mai e chopper intre toate chestiile astea care se fac mai nou, atat la HD cat si in japan-world? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 9, 2007 Share Postat Septembrie 9, 2007 Uralu' Wolf. The one and only... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Right! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 (editat) deci din 2008 apare harley davidson rocker si rocker c. c-ul are mai mult crom si o sa mai smechera cu posibilitatea lungirii pt pasager. mie mi se pare bestiala. arata ca un hard-tail dar de fapt e soft-tail. ei zic ca are ciclistica mult imbunatatita, cica se apleaca pe viraj si chiar vireaza, nu cade. mai zic ei ca au facut comenzile mai usor de actionat si blah blah, motoreta nu stiu ce. lasand asta la o parte (doar nu vreti sa faceti liniute cu vreun r1) uitativa si voi cum poate sa arate!!! este sigur o motocicleta cu care te "arati" si "auzi" pretul... deh, cica o sa fie pe la 20,000 eurooooooo eu o sa incerc sa fac e dracul in patru (eventual sa renunt la visul meu de a avea o honda s2000 "impanata" pana pe la 400 de caluti) si sa imi iau asa ceva. pe negru. e o investitie la urma urmei. ziceti si voi ca eu nu mai am aer. ma ia cu tremurici cand ma gandesc cum ar fi o tura pi sentru calare pe dansa. Editat Octombrie 3, 2007 de bored Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 pt asta nu era nevoie de un nou topic,exista deja unul pt HD 2008. daca scrii la chopperisti,completeaza-ti profil-ul. B. daca ar fi sa-mi placa modelele noi,as alege linia FXSTC-ului...e cel mai chopper dintre ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 ziceti si voi ca eu nu mai am aer. ma ia cu tremurici cand ma gandesc cum ar fi o tura pi sentru calare pe dansa. ... pe buna dreptate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bored Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 scuze pentru greseala comisa. nu vazusem topicul asta. frumoasa rau oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate