DeRu Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Intr-adevar, pozele sunt ca de poveste, dar mie cel mai mult m-a placut cum a scris bizoo_n, care a dat dovada de un talent narativ absolut superb Bravo ma!!As da orice sa pot sa plec si eu ca voi.Poate la vara 8-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Deci...woow bv bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Felicitari.Va urez si pe anul 2008 o calatorie tot asa de reusita . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 n-am ce zice.. ati facut o excursie faina tare rau, poate si descrierile facute de voi au amplificat inmarmurirea multora ce au parcus paginile.. dar si pozele sunt frumoase, chiar daca nu apar motoarele in toate, nici nu trebuie sa fie asta o regula, ca doar este o excursie si nu o prezentare moto in natura salutari si sa aveti parte numai de excursii asa cum stiti sa le faceti. Eu astept descrierea urmatoarei voastre ture si nu cred ca sunt singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Am citit tot de la cap la coada si inca sunt sub influenta povestirilor si fotografiilor voastre rideri. Voi 3 ati facut mai altfel ceea ce putini au reusit sa faca. Sunt onorat sa impart asfaltul cu voi! la mai multe astfel de aventuri si sper ca vreodata sa pot pleca si eu intr-o astfel de aventura. Aveti ce povesti nepotilor. BRAVO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clausspac Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 BRAVO. Superbe POZELE. Inca o data BRAVO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 mult prea faine pozele, comentariile si actorii la fel incat sa fie uitat repede topicul asta!....asa... sa mai fie rasfoit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoristu66 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Felicitari frumoase poze!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 am trecut si eu pe aici si trebuie sa va felicit pt realizare, chiar daca a trecut ceva timp de atunci... Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parapantistul Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 La prima iesire din tara o sa merg si eu prin aste locuri, m-ati convins. Nu stiam ca exista atata frumusete in partea aia de lume...si pozele voastre ma conving treptat sa trec de la un compact usor de transportat la un DSLR. Sunteti tari! Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin25de Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Super foto, felicitari! Ochiul fotografului face poza si nu aparatul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 pe scurt... vai de pola mea!!! extraordinar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
okhio Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 asta inseamna motociclism !!!!! NU forja prin oras sa te vada fetitele de la terasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 "am fost alaturi de voi" de fiecare data cand am citit lucrul "si am trait ,alaturi de toti cei care citeau la randu'lor , si e ok , macar am simtit putin din ceea ce ati trait voi, si a fost ok , bv voua ca ati scris lucrul, raman uimit si fara cuvinte . ganduri bune:wave: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amerikanu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 VA IUBESC si VA URASC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) Foarte tare! In primul rand felicitari, apoi vreau sa va spun ca acesta a fost si gandul meu atunci cand mi-am luat motor(sa calatoresc cat mai mult, sa vad cat mai multe locuri noi intr-o alta forma decat cu masina).Insa sunt de parerea ca atunci cand vrei sa faci atatia km ai nevoie si de ceva mai multa experienta.Si cum am vazut in filmele cu Van Damme ai nevoie de antrenament pt adversari mai puternici decat tine.Ma tot plimb prin tara noastra mica si draga cu trasee de genu' Bucuresti - Campina, Bucuresti - Ploiesti, Bucuresti - Bacau(pe un traseu ocolitor), Bucuresti - Miercurea Ciuc- Zalau - Satu Mare - Maramures - Miercurea Ciuc- Bucuresti . Bucuresti- Vama(urmatorul)...>>>la anul Bucuresti - Venetia... Editat Iunie 26, 2008 de flr_bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haos35 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Multumesc ca mi-atzi dat posibilitatea sa calatoresc alaturi de voi..... a fost minunat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Intr-adevat poze superbe si un stil deosebit de a povesti. Poate se indura cineva si face thread-ul "sticky", ca ar fi pacat sa se piarda in timp. Ce s-a scris si s-a incarcat aici m-a facut sa imi dau seama de diferentele intre motoclisti si posesori de motociclete. Multumim ca ne-ati permis sa calatorim prin intermediul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Dupa cum a zis toata lumea care a postat nu mai sunt cuvinte de lauda !!!! La anul care vine vreau sa fac si eu o tura asemanatoare doar ca prin alte parti si anume : Romania , Norvegia , NORDKAP si retur inapoi . Inca nui planificat nimic dar am cativa impatimiti dar eu sunt cel mai hotarat asa ca va rog sa mai dati cateva detalii legat de cheltuielile voastre !!! BRAVOO VOUA ,FELICITARI SI SA AVETI SANATATE SA MAI UMBLATI SI PRIN ALTE PARTI !!!! BAFTA SI ASFALT USCAT !! :( sunteti o raza de soare printre motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Frate ... m`am "excitat" citind povestea voastra... Si cand ii aud pe ai mei " Ce motocicleta... riscuri ... 2 roti ... vrei sa`ti pui capat zilelor pe motocicleta?" ... Apoi domne' daca asta`i moarte... eu imi doresc cumplit! Extraordinar baieti... v`ati gandit sa scrieti o carte? Superb ... pasiune .. 2 roti .. si o viata gustata ca pe o sarmalutza:) incetuc.. sa`ti umple gura de gust ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 up! ca se pierde felicitari si la mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Sus, ca merita ! Si ca sa nu fiu off-topic total, care sunt concluziile disputelor BMW/KTM si CANON/NIKON ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemoto Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Da...ca toti ceilalti m-ati lasat fara suflare... Din tot sufletul va rog sa imi dati cateva detalii 1-cati bani a costat aceasta excursie( in mare/pereche si motor) 2-ce aveti de gand anul acesta? 3- Cu ce altceva ati schimba BMW GS-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate