igi Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Am gasit si eu o poza cu motorul "Jack Daniel`s". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 suuuper IJ-ul.....ar merita un motor in V..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 suuuper IJ-ul.....ar merita un motor in V..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Superb acel IJ, intr-adevar foarte frumos finisat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 ...ala verde e un kitsch,l-am vazut deaproape....no offence. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 ...ala verde e un kitsch,l-am vazut deaproape....no offence. B. Nu e al meu. E al unui prieten din Cluj. Isi doreste un chopper in V si neavand bani de unu` a zis ca isi face el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 stiu! sa mai vazut! vroiam sa stiu cine e proprietarul lui. as fi vrut sa-l gasesc sa discut cu el. asa tin minte ca de aici am luat poza.din grupul chopperilor, da na-am mai gasit-o.daca e cineva amabil! imi cer scuze ca umplu topicu cu prosti, dar imi era important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Motorul ala e facut la rusi asa ca slabe sanse sa afli date mai concrete despre el si propietar.......oricum motorul e super tare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 (editat) stiu! sa mai vazut! vroiam sa stiu cine e proprietarul lui. as fi vrut sa-l gasesc sa discut cu el. asa tin minte ca de aici am luat poza.din grupul chopperilor, da na-am mai gasit-o.daca e cineva amabil! imi cer scuze ca umplu topicu cu prosti, dar imi era important. ICISHA---> http://www.biker.ru/bikedesign/choppers_rule/hardchop.html Daca ai sti si otzara de ruseste nu ar strica... Editat Martie 7, 2006 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 easybike! mersi man, imi era de ajuns si atit. http://www.custom-choppers-guide.com/bobber-choppers.html pobabil ca stiti, dar care nu stie e bine sa bage ochiul, despre ce inseamna bobber , chopper, cum sa construiesti un chopper, cum sa vopsesti, sa construiesti un cadru. da bineinteles sa stiti engleza care nu cunosc engleza si vor sa afle unele chesti interesante, incerc sa-l ajut cu tradusu, sper doar sa am timp suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 IJHOSAKI II UN IJ cu motor de honda cb 250 , furca spate ii tot de honda cb roata spate de kavas si apoi se vede ce mai ii schimbat pe el. ata mai pot sa spun ca nu mai are nimic original pe el ca si cadru e lucrat putin iar rezervoru e mult mai mare decat originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 Un Ij chopperit de la Resita. Amortizorul este sub sa. Restul pozelor le gasiti tooocmmmaiiii aiiciii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 26, 2006 Share Postat Martie 26, 2006 lucrat frumos!!! mai ales springer-ul bafta la vinzare! s-au e deja vindut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Si de la intrunirea de la Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Deci daca ultimu' ii din romania eu ma tai..e superba...tot custom..are pana si suicide shifter.Super beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 ...ala verde e un kitsch,l-am vazut deaproape....no offence. B. de ce mai black ca are pusca pe schimbator zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeRelu Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 Deci daca ultimu' ii din romania eu ma tai..e superba...tot custom..are pana si suicide shifter.Super beton. pai cred ca ar trebui sa incepi cu taiatu -motrul "Angel's Grave" e facut de un tip,Catalin, din Botosani. bafta si numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 8, 2006 Share Postat Aprilie 8, 2006 adevarul e ca intre "cu gust" si "kitsch" poate fi doar un pas.... dar asta e doar parerea mea. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Black, lumea nu vede ca aici e vorba de motorete romanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 Hai sa va pun niste poze cu noua mea motocicleta NIGHTMARE. Este un NIGHT TRAIN '06 din care am pastrat doar cadru si motorul.Am terminat-o acum o saptamana si azi a facut primi km pana la Sinaia.Se comporta extraordinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 frumoasa mobra ceva noutati la SMAEB? ziceai ceva de o frumusete cu springer intors..e gata? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 noi schimbari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Miscati-va kuru la SMAEB sa vedeti frumusete de motorete ce au facut baietii din Sibiu si cei ai lui Marcel si Vova. Personal, cei din Sibiu au niste motorete facute cap-coada care te lasa fara cuvinte cand le vezi. Cel putin cea facuta gen Martin Bros este o bestie pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 ÂŞi ca sa vedeti ca e fain la smaeb, uitati ce au facut baietii din Sibiu (eh, si Pitesti): Corne, Bono Âşi Klaus. Unul dintre motoarele lor este asemanator. Maine ii pun si poza (customul este facut de la zero, deci este o motocicleta romaneasca). Iar ce-a de-a doua motocicleta este un Billy Lane(atentie, nu sunt kituri cum sunt cele ale lui Marcel de la Daytona, sunt moto facute de la 0, inspirate de afara, doar pentru a arata ca se poate si in Romania--desi destul de scumpa "distractia" asta). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Pze cu motoarele..din cauza aglomeratiei continue nu am reusit sa fac niscaiva poze amanuntite.. Martin Bros Billy Lane Harleyul "patronului" Cornel Cei care au construit choppere in adevaratul sens al cuvantului: Corne(in rosu), Bono si Klaus, care lipseste din poza. Hai sa va pun niste poze cu noua mea motocicleta NIGHTMARE. Este un NIGHT TRAIN '06 din care am pastrat doar cadru si motorul.Am terminat-o acum o saptamana si azi a facut primi km pana la Sinaia.Se comporta extraordinar desi sunt adeptul convins al cromului, mi-a placut f. mult motocicleta..am studiat-o minute buna la SMAEB...s-a simtit ca nu mai e vorba de un kit, ci de munca depusa..plus furca de pe motoreta lui Vova este dementiala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate