lil debul Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Hai ca dupa ce maninc si dorm bag si poza din lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 http://www.abnormalcycles.com/absite/index.php?showimage=308 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Hai ca dupa ce maninc si dorm bag si poza din lateral. Asteptam pozele cu interes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Poze. Nu ies bine ca e hambaru' ingust , nu am pozitie buna de pozat. Terminat cutie baterie , care are si cutie CDI , deci sint 2 cutii lipite (sudate). Pozat cablurile altfel , ca nu era bine ce a facut japonezu' , chestii neinteresante , doar bibileala. Mica mea calatorie prin minunatul tarim al fiarelor continua , s-a mesterit un suport de oglinda , vine montat in capatul ghidonului. Mai trebuie sa fac oglinda si prinderea ei , dar mi-e foarte foame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 intreb si p-aici...de unde dracu iau si eu teava de 7/8'' = 22,25-23mm (neagra de preferabil...sau nu) ?! DANKE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 Azi , ca-i duminica , s-a mesterit doar o sa , infama sa de chour , pe care o tot injuram mai sus. Teava ? Baduc sau REMAT , depinde de cantitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 28, 2012 Share Postat Octombrie 28, 2012 mersi maestre. am mai primit ceva ponturi. saru mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Azi , ca-i duminica , s-a mesterit doar o sa , infama sa de chour , pe care o tot injuram mai sus. Ai mai facut ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Am o munca care ma rupe , o sa fac ceva duminica. Asi vrea si eu sa fac ceva zilnic , problema este timpul + ca cadrul Hondei mele e foarte "alambicat" , nu are un unghi drept , numai imbirligaturi , curbe si denivelari , e greu sa-i faci o carena cit ai bate din palme , ca daca nu ii faci SI o mica carena , se vede ca dreacu' , custom de Letca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Te-ai apucat de cioparit lil,sint tare curios ce-o sa iasa,esti indraznet sa te-apuci de modificari,mult succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saiba Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 cumpar aripa spate, suzuki marauder vz800. astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 (editat) With ape Editat Decembrie 1, 2012 de cardan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 1, 2012 Share Postat Decembrie 1, 2012 Frumos, e cumva fostul meu ape de la virago! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 With ape frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 2, 2012 Share Postat Decembrie 2, 2012 Tare!!! Baga mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
u4iteli Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 am postat numai ce la rubrica "Cruiser / PowerCruiser" dar cred ca aici e de mine. deci motorul meu, inca in lucru, dar mai mult sau mai putin rezultatul final poate fi anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 O chestie faina de prin irlanda cica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 O chestie faina de prin irlanda cica: 389567_453428184719726_1424245261_n.jpg faina, pacat ca-i virtual doar.... in alta ordine de idei, am mai lucrat sie u pe la rezervor: -modificat canal central -sudat capac de completare a spatiului ramas liber -pregatit pentru full/fuck -curatat/reconstruit robinet benzina. mai am de croit suportii si apoi pot suda final toate fitingurile si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zacopilu Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Astazi am profitat de vremea buna si de ziua libera pt a inlocui dragbar-ul cu un z bar made by mas oyama(recomand,grozava lucrare!). Este mai confortabil si-mi place mai mult cum arata.Cum va fi la drum lung,voi vedea la primavara.Este ingust (70 latime),un atu in plus pt traficul din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 O chestie faina de prin irlanda cica:389567_453428184719726_1424245261_n.jpg dupa sti e din jocul gta, ar fi faina una reala asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Vreau sa imi laud gasca de prieteni si lucrarile pe care le-a facut fiecare din Ugly Bears la motoarele noastre http://www.facebook.com/media/set/?set=a.321170484605044.85742.228854550503305&type=3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 putin progres aseara, sper ca saptamana viitoare o sa-l pot monta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 p-asta l-ati vazut ?! de vanzeu din maramu...la ce scor....nici nu mai zic.... ia : http://www.autovit.ro/harley-davidson-altul-M3509709.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 NU-i felia mea de tort dar arata bestial! Respect pentru builder! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate