KESU Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 /index.php?showtopic=129426 Deocamdta va anuntam doar data, ce va putem spune este ca anul asta va fi o intalnire mai putin elaborata- in genul celei de acum doi ani. La fel ca anii trecuti veti gasi Targovistea in straie de sarbatoare, cu cavaleri si domnite(au mai crescut-ptr cunoscatori )veti gasi un camping decent ,maancare si bautaura destula, concursuri multe si diverse-si niste gazde speram noi cat mai placute. Un lucru foarte important anul asta INTRAREA VA FI LIBERA dar la fel ca anii trecuti va fio intalnire DOAR PTR MOTOCCLISTI REVENIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 ...Cum ziceam... suna bine rau! Domnite? Mancare?? Bautura??? Sunt pe drum! (cu gandul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Daaaa...! Camparea tot la Baza sau....(adica vine varu-meu, cu mamaliga in parbrizul de Katana 750 )? N-ar fi problem, ca la mine se gaseste loc de "campare" ptr oricine. Imi pare rau ca n-a fost sa fie cand aveam 3 camere libere... Respect VMC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 oooo dddaa!!!!!!!!!!! PREZENT !!!!!!!!!!! " Divizia IJ " gata de lupta.. cortu e gata... motoru e mereu gata.. ne vedem acolo... asfalt uscat celor ce vin de departe si nu numai.. sa ajungem cubine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Oofff.. ma impusc. Futu-le mama lor de restante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Asa ba...super tare.Ma bucur ca v-ati organizat pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Mai bine mai tirziu decit niciodata. Dar se respecta traditia ca Targovistea inchide sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Bravo neneeee! I'll be there! Asta...DOAR DACA...veniti si voi la Breaza! Vedeti ca anul trecut...a fost prezenta destul de mare de la Targoviste la Breaza! asa ca....va astept si anul acesta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Daca nu ti-a placut cartea! Asta e vorba lu Kesu, nu a mea. Bun sa mai completam cu cateva detalii Locatia va fii cea cu care v-am obisnuit ,bza de agrement Crizantema,se anunta timp frumos deci luati-va slipii ca bazinele vor fii pline,pentru cei care se asteapta la liniute striptease si alte manifestari culturale de gen,va nuntam cu parere de rau ca nu vor exista Felicitarile masa si dansul vor fi acompaniate de celebra si consacrata formatie MP3, in curand vom pune si un program al intalnirii cat si al manifestarilor organizate cu okazia zilelor cetatii tot ce va pot spune pana acum este ca sambata ,dupa parada noastra de ziua, seara va fi o parada medievala cu voievozi,cavaleri si domnite si un spectacol de sunet si lumina la curtea domneasca,in parcul chindia veti intalni pe toata durata manifestarilor targul mesterilor populari, iar duminica ,din pacate,va canta Phoenix REVENIM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Anul trecut m-am simtit minunat in Targoviste. Pacat ca anul asta nu pot ajunge. Un oras deosebit de frumos.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 @bykerkess: CUM ADICA ? Si fara "tzatze"? Pfoaiiii.... nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Mobra nu mai am momentan,dar daca nu ma primiti cu masina macar sa iau poketul in portbagaj ca sa pot intra si eu,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Emylyo, arati permisu' celor de la poarta si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 Emylyo, arati permisu' celor de la poarta si se rezolva. Asta in mod sigur nu va fi o pb atata vreme cat ai permis de A PROBLEMA ESTE URMATOAREA : DESI MAI AVEAM UN PIC SI NE TRAGEAM DE PAR CU AUTORITATILT LOCALE NU AM REUSIT SA II FACEM SA ISI SCHIMBE PLANURILE APELAM DECI LA PAREREA VOSTRA A OASPETILOR-IN FUNCTIE DE ACEASTA VOM BEA SAU NU SI ANUL ASTA O BERE LA TARGOVISTE PROBLEMA ESTE : PARADA NU SE POATE TINE DECAT DUMINICA LA ORA 12, STIIND CA ESTE UN LUCRU NEOBISNUIT CA PARADA SA SE FACA IN ULTIMA ZI A INTRUNIRII, CONSTIENTI FIIND DE FAPTUL CA MULTI DINTRE PRIETENII NOSTRII DIN TARA VOR VREA SA PLECE ACASA CU MULT MAI DEVREME DE ACEA ORA, VA CEREM PAREREA DESPRE OPORTUNITATEA DESFASURARII ACESTUI EVENIMENTIN CONDITIILE DATE: ASTEPT AICI FEED BACKUL VOSTRU PANA MIERCURI LA ORA 13- IN FUNCTIE DE PAREREA VOASTRA VOM MERGE MAI DEPARTE SAU VOM ANULA ACEST EVENIMENT ANUL ACESTA ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mani2001 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salutari tuturor. Nu stiu daca ne cunoastem pt ca sunt nou in comunitatea asta. Am incercat sa ajung odata in Bacau sa ma vad cu voi dar mi-a fost aproape imposibil. Numele meu este Manuel Liviu si sunt fericitul posesor al unei motociclete Yamaha Thundercat. Din pacate nu sunt in tara dar as fi mers cu placere cu voi. Nu va bazati pe mine decat abia dupa 26 sept cand revin in Tg Ocna orasul natal. ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 eu in mod sigur nu voi rata Targoviste, cum nu am ratat nici ultimii 2 ani. Despre parada, fie cand o vrea primaria, asta e... PS: o sugestie personala - camparea anul trecut a fost cu mult sub cea de acum 2 ani, cand s-a campat langa aleile de la bazine..... Vedeti cum invartiti treburile cu autoritatile locale sa nu va puna dracu' sa ne lasati fara intrunirea voastra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.T Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Asta in mod sigur nu va fi o pb atata vreme cat ai permis de A PROBLEMA ESTE URMATOAREA : DESI MAI AVEAM UN PIC SI NE TRAGEAM DE PAR CU AUTORITATILT LOCALE NU AM REUSIT SA II FACEM SA ISI SCHIMBE PLANURILE APELAM DECI LA PAREREA VOSTRA A OASPETILOR-IN FUNCTIE DE ACEASTA VOM BEA SAU NU SI ANUL ASTA O BERE LA TARGOVISTE PROBLEMA ESTE : PARADA NU SE POATE TINE DECAT DUMINICA LA ORA 12, STIIND CA ESTE UN LUCRU NEOBISNUIT CA PARADA SA SE FACA IN ULTIMA ZI A INTRUNIRII, CONSTIENTI FIIND DE FAPTUL CA MULTI DINTRE PRIETENII NOSTRII DIN TARA VOR VREA SA PLECE ACASA CU MULT MAI DEVREME DE ACEA ORA, VA CEREM PAREREA DESPRE OPORTUNITATEA DESFASURARII ACESTUI EVENIMENTIN CONDITIILE DATE: ASTEPT AICI FEED BACKUL VOSTRU PANA MIERCURI LA ORA 13- IN FUNCTIE DE PAREREA VOASTRA VOM MERGE MAI DEPARTE SAU VOM ANULA ACEST EVENIMENT ANUL ACESTA ASFALT USCAT! ..................sa anulati parada pt simplul motiv ca se tine duminica ? Parerea mea este ca trebuie tinuta oricum . Trebuie pastrata traditia cu parada la intrunire. Sa auzim de bine si la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almilitaru Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Salut, Eu as veni la intalnire, desi de abia acum aflu despre ea Oricum in weekendu ala sunt cam pe la TGV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 eu in mod sigur nu voi rata Targoviste, cum nu am ratat nici ultimii 2 ani. Despre parada, fie cand o vrea primaria, asta e... PS: o sugestie personala - camparea anul trecut a fost cu mult sub cea de acum 2 ani, cand s-a campat langa aleile de la bazine..... Vedeti cum invartiti treburile cu autoritatile locale sa nu va puna dracu' sa ne lasati fara intrunirea voastra ! exact asta este si ideea nostra camparea se va face in locatia de acum 2 ani adica exact langa bazine-care vor avea si apa <small>--- Mesaj completat în 03 Sep 2007 19:12 -------------</small><br/> ..................sa anulati parada pt simplul motiv ca se tine duminica ? Parerea mea este ca trebuie tinuta oricum . Trebuie pastrata traditia cu parada la intrunire. Sa auzim de bine si la intrunire. Nu e vb sa anulam doar parada e vb sa anulam intruniea din cauza conditiilor impuse de autoritati-interesul nostru este ca orice motociclist care vine la Targoviste sa se simta bine asa cum s-au simtit si anii trecuti .Mai repede facem compromisuri referitor la trupe si alte spectacole de gen deat sa facem compromisuri in dauna confortului minim si al asigurarii unor conditii decente de distractie.Atmosfera buna si distractia vor veni de la sine cand tot omul este multumit Din punctul nostru de vedere parada nu este doar pentru targovisteni ci si pentru oaspetii nostrii.de aia cer parerea celor care vor sa vina pana acum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Eu vin orice-ar fi! Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 baaaaaaaaaaaaa...v-a muscat canguru?cum dreq sa nu faceti ..pai deja am anuntat oamenii...ce mama dreq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Yo vin si fara parada. Pitestiul va fi prezent oricum ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristina Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Eu am fost in ultimii 2 ani si mi-a placut mult si in nici un caz nu voi lipsi anul asta, cand vin pe propria motocicleta. Pentru mine e ok parada si duminica, insa nu cred sa mai ramana, pana la ora 12, motociclisti pentru o parada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 -hi !!! -eu unu nu vin la o intrunire pentru parada, ca nu inteleg nimic din ea "sunt varza sambata diminratza" asa ca dupa parerea mea... -tineti intrunirea ca va ia foc capu =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Cu si fara parada eu sunt prezent .Constanta =>2buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate