poppescuc Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 o adevarata epopee cu hapyend neasteptat! mai buna decat 1000 de filme de oscar . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppescuc Postat Februarie 17, 2005 Share Postat Februarie 17, 2005 iar finalul da un nou inteles titlului topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 18, 2005 Share Postat Februarie 18, 2005 iar finalul da un nou inteles titlului topicului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incubus Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 felicitari pentru perseverentza...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Februarie 19, 2005 Share Postat Februarie 19, 2005 foarte ciudata intorsatura .. imi retrag tot ce am zis .. si domnu bogdan are o bere de la mine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 (editat) tare,nenea Smeagol...eu m-as fi lasat demult de meseria de convingator pe forum,daca eram in locul tau...vezi daca scaritele se potrivesc cu cele de ZZR1100,iar daca da,permite-mi sa-ti ofer un set cadou...exista pe undeva in custodia mea un Ninja de 1100 bun-bunut (prietenii si COX-ul stiu de ce)...si bravo pentru motor...si inteleg perfect ce inseamna sa nu ai bani cat iti trebuie si sa faci sacrificii,sa mananci biscuiti pentru a-ti lua ceva de valoare sau ceva la care visezi demult...ceea ce multi altii nu inteleg... Editat Februarie 20, 2005 de alexs307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 hmmmmm.......totusi,.......parca e prea frumos sa fie adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 20, 2005 Share Postat Februarie 20, 2005 Daca asta e numele lui si lupalb l-a verificat nu ramane decat la prima intalnire LA CARE VINE PE 636 are bere cat poate duce de la mine si nu numai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 21, 2005 Autor Share Postat Februarie 21, 2005 fratzilor, jos palaria v-atzi sucit parca acum e mult mai bine cand dreq vine vremea faina ca ma mananca palmele de mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 nu ţi-o lua în cap că pici în extrema cealaltă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Smeagol, daca e adevarat si vii calare pe 636 al tau (nu pe Simpson) ... dupa cum ti-am zis o sa bei cat nu poti duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Smeagol, daca e adevarat si vii calare pe 636 al tau (nu pe Simpson) ... dupa cum ti-am zis o sa bei cat nu poti duce Ai declarat public vezi sa nu uiti cand vine cu 636-le. Smeag antreneazate la carat bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 Smeagol, daca e adevarat si vii calare pe 636 al tau (nu pe Simpson) ... dupa cum ti-am zis o sa bei cat nu poti duce Smeagol, vezi ca astia vor sa-ti fure calu, aaaaa......,motorul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 vezi daca-ti luai o scula din alt deapartament, puteai cara o remorca de minim 1,5 tone de bere. asa vei cara doar cateva zeci de sticle, dar foarte repede. in alta ordine de idei tot un avatar idiot ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 21, 2005 Share Postat Februarie 21, 2005 vezi daca-ti luai o scula din alt deapartament, puteai cara o remorca de minim 1,5 tone de bere.asa vei cara doar cateva zeci de sticle, dar foarte repede. in alta ordine de idei tot un avatar idiot ai. Ce vrei mai nea Popescule e omu un pic mai diferit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 22, 2005 Autor Share Postat Februarie 22, 2005 lupalb stai lejer ca nu am sa intru niciodata in categoria "fitzosilor" dane avatarul asta nu-l mai schimb nici de se coboara sfintii e perfect, ma reprezinta cu adevarat sunt la fel de chel, la fel de frumos, de dantura ce sa mai zic, leit seaman sa nu uitam de personalitatea duala bereeeeeeeeeeeeeeeeeee o sa vin si cu simsonul si cu 636-le nush exact ce voi calari eu si ce va calari prietena dar oricum o sa fie inca nu m-am discutat cu ea asupra acestui aspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Februarie 22, 2005 Share Postat Februarie 22, 2005 o sa vin si cu simsonul si cu 636-lenush exact ce voi calari eu si ce va calari prietena dar oricum o sa fie Si al doi-lea motor cine il calareste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HERMES''' Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Felicitari pt motocicleta s-o stapanesti sanatos.Si vreau sa te felicit si pt rabdrea pe care ai avut-o cu baieti astea pe forum. A si inca ceva la cata bere trebuie sa primesti ai putea sa iti deschizi o berarie drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 A si inca ceva la cata bere trebuie sa primesti ai putea sa iti deschizi o berarie sau sa dai in ciroza buei smeagol, vii la smaeb? vii cu motorul? cand? vreau sa te vad cu ochii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 nu vin la smaeb ca e prea departe si nu m-am invatat inca cu ea, asa ca e si prea devreme cel mai sigur e ca voi veni la ploiesti nu mai e asa mult pana atunci incepetzi sa strangetzi banii de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Banii de bere sunt stransi de mult, pentru eventualitatea in care nu vii pe "kwak" o sa ma duc sa distrug si vreo 2 copaci in incercarea de a-mi confectiona o bata mai tzapana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Cred ca asta a fost cea mai mar caterinca de pe forum... Sa va linistesc: Eu l-am vazut pe Smeagol calare pe Kwak, ba chiar m-a uitat atent la motor, si e ceea ce pare sa fie Smeagol asfalt Uscat! Poate ne mai vedem in curand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 in cazul asta trebuie sa fie pe aproape salvarea in caz de coma alcoolica a respectivului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 avatarul asta nu-l mai schimb nici de se coboara sfintiie perfect, ma reprezinta cu adevarat sunt la fel de chel, la fel de frumos, de dantura ce sa mai zic, leit seaman sa nu uitam de personalitatea duala Stii ca-mi placi? Esti cat se poate de obiectiv in autocaracterizare... si modest. Avatarul ala sa nu-l schimbi, da bine forum, sperie gagicile, exact ce-ti trebuie tie (parca vad c-o sa intrebe vreunul de unde stiu eu ce-ti trebuie tie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Stii ca-mi placi? Esti cat se poate de obiectiv in autocaracterizare... si modest. Avatarul ala sa nu-l schimbi, da bine forum, sperie gagicile, exact ce-ti trebuie tie (parca vad c-o sa intrebe vreunul de unde stiu eu ce-ti trebuie tie) chiar asa de unde stii tu ce-i trebe lui? si fara raspunsuri de genu 'prietenii stie dc' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate