Judas Iscariot Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 cine e proprietar in acte? Nu el! Pana acum sincer ca m'am abtinut sa zic ceva, dar nu mai suport. Stau si citesc si imi plesnesc falcile de ras ..Mai Smeagole, ai ajuns rau de tot. Daca intr-adevar ai scula, fa-ne si noo o poza ca sa terminam cu circul asta. Sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 (editat) Mai k-k-k ! Iti dau putin drumu la mana si tu incepi sa te arunci in K-K-O ? Treci imediat acasa si inchide-te in camera ta (pentru vreo 40 de ani) !!!! PS: Lasa-te de basini ca risti sa enervezi pe multi si-ti iei omoru pe la intruniri! Editat Februarie 7, 2005 de adolphyno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Crezi k o sa apara pe la intruniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 daca e pe numele tau si e cum zici tu ai 8000 de la mine ... astept cu interes reply-ul sau cum facem sa ma conving ca e cum zici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 7, 2005 Share Postat Februarie 7, 2005 Hai ma Smeagolule!!! NU ne dezamagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 dkz pretu e 9.000 nu 8.000 sau 8.500 nu va dezamagesc, avetzi doar putina rabdare ca vin si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 In primul rand sunt dkz nu nkz, in al doilea rand lasa vrajeala cu 9000, stii bine ca nu e pret real....hai sa vad motoreta si discutam la fata locului, ce zici ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 E rau ba daca a ajuns lumea sa ne confunde.....lasand asta la o parte, de ce ar plati cineva 9000 de euro ptr o motoreta cu atatia km din 2003 cand mai pune 1 mie si o ia noua fab 2004 de la cox srl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 8, 2005 Autor Share Postat Februarie 8, 2005 dkz ne putem intalni cand vrei tu nkz parca pretul uneia noi din 2004 de la cox srl era 8500 fara taxe, luata cu banu jos adaugam taxele si anunta-ma cat costa de noua la care mai adaugi akrapu si xenonu si scazi uzura pt km parcursi si sa imi spui ce diferenta ramane io am facut calculu si iese bine la pretu meu e model si an de fabricatie 2004 btw nu 2003 scuze de confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Hai sa va vad carcotasilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 dkzne putem intalni cand vrei tu nkz parca pretul uneia noi din 2004 de la cox srl era 8500 fara taxe, luata cu banu jos adaugam taxele si anunta-ma cat costa de noua la care mai adaugi akrapu si xenonu si scazi uzura pt km parcursi si sa imi spui ce diferenta ramane io am facut calculu si iese bine la pretu meu e model si an de fabricatie 2004 btw nu 2003 scuze de confuzie Pretul este de 6100 Euro CIP, deci cu taxe ajunge la: 9500 euro, nou nouta, 2004, nezgariata, 0 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 sigur nu e model 2005??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Da da a lui Smeagol e gata rodata nu mai ai si grija asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 Unde mai pui k motoru' lu' zmigol e virtual bueii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 sa-mi bag picioarele daca nu merita sa ajung macar sa o vad ... zii un numar de telefon bre smeagole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Vin si eu, facem juma juma benzina. Numai sa o vad si sa-i vad moaca si lu' printul intunericului, cat despre pret este 9000 ca sa scape de eventualii clienti pentru ca nu are ce sa le arate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 (editat) nkz parca pretul uneia noi din 2004 de la cox srl era 8500 fara \ scuze de confuzie Chiar ca esti confuz.....cox srl nu inseamna united motors SA .....636 fab 2004 are pret cip de 6100 euri....te las pe tine de aici, desi sint sigur ca nu o sa te descurci ptiu ma, vine 9500 toata noua , dar evident toti o vor vrea pe a ta ca e deja vedeta ( intr-un univers paralel ) de unde ai tras concluzia ca ar fi 8500? @calibra....iti dai seama cachiar daca o sa fie interesati o sa fie mii de scuze in maneca sa nu vina nimeni sa vada moto... @SMEAGOL: iti spus aici in public, iti ofer 9000( noua mii) de euro pe zx6-le asta daca maine vin la cj si e pe numele tau !, ce mai vrei? Editat Februarie 9, 2005 de nkz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 la care mai adaugi akrapu si xenonu si scazi uzura pt km ai idee cat costa o instalatie ADEVARATA de xenon?! nu beculetele alea scumpe care par a fi xenoane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 dkz & Calibra fratilor se poate vedea oricand, inca nu m-am hotarat daca vreau sa o vand dupa cum am spus o voi vinde doar daca voi fi nevoit, inca mai am sanse sa scap si sa fac rost de banii din alta parte nr meu de tel este 0745110663 pt oricine vrea sa se intereseze daca va puteti permite sa veniti doar sa o vedetzi eu sunt de acord, d-au o bere la sosire nkz man instalatia e vero, Bellof (www.bellof.com), nu e doar bec, e instalatie dedicata, dupa cum se poate vedea profesionala chiar ps. am consultat pt Casco UnitedMotors, toba de noua cu taxe e 600 euro, xenonu se poate vedea pe pagina cat costa, se adauga la pretu vostru de unde aveti oferta si comparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 bine,bine....dar ce te faci cu alea noi care le aduce lumea la 9500 total? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeMaD Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 (editat) hai ca e caterinca,daca nu as avea scl as venii si eu s vad...cine se duce sa poseteze ce-a vazut.....sau pe cine...sau ce na vazut :banana: Bafta Editat Februarie 9, 2005 de MeMaD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Sabin,de unde ai tu preturile alea?! De la un importator care iti promite marea cu sarea iar apoi dispare?(oresti,mai e prietenul vostru?).In ultimul numar din Moto-life la kawa zx636r NOUA este un pret de 8677euro!!! iar asta e un pret CIP fara nimic altceva in el.Ia mai calculeaza mataluta odata si mai lasa toti smenarii care aduc parturi de motoare si ti le dau ca NOI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 (editat) De la un importator care iti promite marea cu sarea iar apoi dispare?(oresti,mai e prietenul vostru?) chiar pe unde e marele importator? nu l-am mai auzit demult. am incercat si eu sa cumpar ceva de la el prin martie. am ramas cu "te sun eu maine". n-a mai venit ziua de maine nici pana astazi nu sunt suparat pt. CaCu banii pe care trebuia sa-i dau Lui am luat motoreta din avatar si nu regret nici o secunda. P.S. am tratat cu El pentru un CBR900 din 2003 (poate mai baga ochiul pe aici, si isi aduce aminte de faza care este ). Editat Februarie 9, 2005 de cyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 @SilviuC. & Cyborg: ati deviat de la subiect . Cu prima ocazie cand ajung in Cluj...ca am de facut niscai drumuri pe-acolo...ma interesez de tine Smeagol...sa bem o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate