tud0r Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Mai sunt 3 saptamani deci mai avem destul timp pentru planificari......vremea sa tina cu noi ca restul ne organizam p.s.: va rog sa va interesati daca aveti prieteni agenti sau cunostinte care circula prin tara sa vedem cum se prezinta exact acum defileul jiului...eu am intrebat si pe comunitatea locala dar e un feedback din partea mai multor persoane e binevenit Editat Mai 16, 2015 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 17, 2015 Autor Share Postat Mai 17, 2015 Din pacate 5-6 lucrez.E complicat sa schimb ceva,dar nu imposibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Vine si Max am vb azi cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 (editat) Vin si eu la camera de 110 lei ca mai mult nu imi permite zgarcenia ) Ieri s-a deszapezit transalpina de la ranca la obarsie si se poate circula, Valea jiului e traficabila si au mai asfaltat putin la ea dar partea dinspre petrosani la obarsie e destul de rupta pe alocuri » Post actualizat in 17 May 2015 08:56 De vizitat si centrul vechi Craiova, acum cel mai frumos din tara » Post actualizat in 17 May 2015 08:59 Centrul Vechi - Lipscani Editat Mai 17, 2015 de macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 urat . urat. de asti cu 2 in V ati uitat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 urat . urat. de asti cu 2 in V ati uitat.. nu-i asa colegule, eu te-am interbat amu' cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 LISTA: 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu(o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) Incepand de ieri sunt fericitul posesor al unui soim, fabricatie 99 cu doar 47000 parcursi. A fost dragoste la prima vedere, acum urmeaza partea cu inmatriculatul plus eventualele accesorii Poza a fost facuta in momentul achizitiei. Editat Mai 21, 2015 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 LISTA: 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu(o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) 11. Laur+Raisa (o camera dubla) 12. George+Lili (o camera dubla) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Cred ca pana la urma o sa negocieze Tudor cost pentru toata pensiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Incepand de ieri sunt fericitul posesor al unui soim, fabricatie 99 cu doar 47000 parcursi. A fost dragoste la prima vedere, acum urmeaza partea cu inmatriculatul plus eventualele accesorii Poza a fost facuta in momentul achizitiei. 20150520_185823.jpg Felicitari si bine ai venit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Incepand de ieri sunt fericitul posesor al unui soim, fabricatie 99 cu doar 47000 parcursi. A fost dragoste la prima vedere, acum urmeaza partea cu inmatriculatul plus eventualele accesorii Poza a fost facuta in momentul achizitiei.20150520_185823.jpg Felicitari si.....ce faci in iunie ? )) Nu de alta dar cum zicea colegu mai sus....speram sa trecem si la corturi in curand )) Inca nu mi-a raspuns nimeni...in ziual ibera dam o fuga pana la castelul Huniazilor cu oprire pe malul lacului Cincis ...e mai chill si mai de revneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) Felicitari pt noua achizitie Gixu, a cata este la numar ? @Tudor eu unu sunt pt Castel bag de seama ca este mai multa leneveala cu toate ca cum spuneam o pagina mai in spate timpul liber imi cam joaca feste de fapt jobul dar in caz de urgenta cred ca am sa ma imbolnavesc subit si un concediu medical are sa imi rezolve toate "problemele" pentru acel weekend ca sa fie bine decat sa fie rau Editat Mai 21, 2015 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 21, 2015 Autor Share Postat Mai 21, 2015 Cu mari eforturi am reusit sa fac schimbarea de serviciu.Sper sa nu ma bucur prea devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 Va multumesc, bine v-am gasit In Iunie cel mai probabil sunt inca aici, in Bayern. In Iulie ajung pe acasa in concediu ) Smoke, Busa e motorul cu numarul 20. Am oscilat intre 3 motoare, Busa, Zx12 si,desi dintr-o liga diferita, Vtr Sp1. Busa a castigat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 1.tud0r(o camera) 2.Octav(o camera) 3.smok3(o camera) 4.apriliacluj(o camera) 5.peu(o camera) 6.DragStar(o camera) 7.Killy(o camera) 8.GINO (o camera) 9.punki (o camera) 10.Max (o camera de 2 persoane....sau asa spera el )) 11. Laur+Raisa (o camera dubla) 12. George+Lili (o camera dubla) 13. Emil + Lore (o camera) Laur, George, Emil voi cum veniti ? De vineri seara sau de sambata pe Duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 pai eu cu Raisa venim de vineri, ne luam liber de la munca. S-ar putea si Geo cu Lili sa vina impreuna cu noi, tot de vineri, dar nu promit. Or sa spuna aici ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 p.s.: Pensiunea este plina si in ordinea inscrierii se ocupa cele 10 camere....am rezervat la o pensiune din apropiere recomandata de prima pensiune inca 5 camere la 90 RON.Pensiunea e draguta si distanta dintre cele 2 pensiuni e de exact 2 km. Va rog sa-mi spuneti deci cum veniti restu` ca sa pot vorbi cu omu` » Post actualizat in 22 May 2015 08:14ps.2: am mai rezervat o camera la priam pensiune dar la pretul de 170 Ron asa ca vedem...in rest totul ste prea plin....sapt viitare mai incerc sa vad daca cineva a dat cancel si va zic exact....vreme buna sa avem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Noi venim de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 pai eu cu Raisa venim de vineri, ne luam liber de la munca. S-ar putea si Geo cu Lili sa vina impreuna cu noi, tot de vineri, dar nu promit. Or sa spuna aici ce si cum.. Vineri venim si noi,o data cu gasca. Poate stabilim sa mergem in formatie cei de la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Da, ar fi frumos sa plecam in formatie din Bucuresti, dar noi nu putem pleca mai devreme de ora 15:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 si pana la Petrosani e ceva de mers..defapt nu KM cat drumul "bun"... referitor la cazare, probabil ca cei de dupa pct. 10 vom sta in acelasi loc, corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Asa ar fi frumos sa stam si sa parcam toti la un loc, cat despre plecare cei din Bucuresti si Ilfov cadem toti sau majoritatea mai bine de acord despre locul de plecare si ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 (editat) Laur, sper ca pana la intalnire sa se elibereze camere in complex...si da, pentru ceilalti am rezervat toate camerele la un loc... Starea drumului Bucuresti -Petrosani e asa.....bucuresti -craiova 210km drum bun...craiova - targu jiu 110km drum perfect....targu jiu -bumbesti 20km drum bun nemarcat iar bumbesti-petrosani 35km drum...practicabil...3 semafoare denivelari sicate o gropita Editat Mai 22, 2015 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 22, 2015 Autor Share Postat Mai 22, 2015 Confirma si Cip cu Carmen de vineri.Eu incerc la fel.Mai astept un raspuns de la un posesor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate