kelu_copilu Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 man ai grija cu chestile astea din cate stiu eu cei oem sunt capsulati doar pe o parte<exterior>,de aceea eu cand i-am schimbat am scos semeringurile de pe o parte sa pot sa le bag vaselina<cand surpriza ;; nu aveau deloc vaselina in ei>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Cam asa arata rulmentii roata fata !!!!!!!! SKF-ul sa traiasca, am gasit la ei rulmentii capsulati inclusiv simeringurile care vin peste rulment, toata treaba 78 RON. )) sa te bucuri ca nu ai sarit in cap cu ruginiturile alea Cristake ... Las ca SKF sunt buni in ale rulmentilor. nu sunt rulmenti facuti pe ghenunchi sau la colt de strada intr-un container. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Chiar ca am avut noroc, ultima data se auzea un scartait ca la caruta si la franare tremura toata fata. Acum zici ca merg cu sania, nu se mai aude si simte nimic. Au tinut 25.000 Km, nu cred ca au mai fost schimbati ca erau "Japan". Intr-adevar cei originali erau capsulati doar la exterior, dar toata vaselina era cazuta in butuc (prin partea necapsulata) si in rulment nu mai era nimic. Ma gandesc sa ii decapsulez la partea exterioara sa ii pot gresa periodic fara sa ii mai scot. Simeringurile originale nu au arc, practic sunt aparatori de praf, astea SKF au arc si stau stranse pe ax nelasand vaselina sa iasa daca sunt decapsulati la ext. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 ai grija sa nu intre apa si praf daca sunt decapsulati la exterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 teoretic nu ar trebuii sa ajunga ca este semeringul din naintea rulmentului, dar nu inteleg de ce ar trebuii sa-i desfaci pt a le baga vaselina<eu mereu cand dau o roata afara bag vaselina cu mana inainte sa bag axul si nu vad de ce nu ar ajunge la ei> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 Pentru ca,intre rulmenti,(pe interior) exista o teava,(distantier) din aluminiu,ce are diametrul putin mai mare ca axul roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Pentru ca,intre rulmenti,(pe interior) exista o teava,(distantier) din aluminiu,ce are diametrul putin mai mare ca axul roti. Exact, si ca sa scoti teava aia tre sa dai afara unul din rulmenti. Oricum avea dreptate kelu_copilu ca nu au destula vaselina din fabrica, nu am avut somn pana astazi cand am dat iar roata afara . Cand am scos capsulele exterioare de la rulmenti ( fara sa-i mai dau afara din butuc)..surpriza ! Avea ff putina vaselina. I-am bagat vaselina la greu, l-am capsulat, am bagat vaselina inclusiv in simeringul care il acopera si acum dorm linistit ! Pun si ceva poze dar se vade cam aiurea ca sunt cu tel facute. Sa nu radeti de stander-ul meu cum ati ras de suportii lu Nasu . Mesaj completat Si asta m-a lecuit sa mai bag rulmenti capsulati (oriunde) fara sa-i verific inainte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Exact, si ca sa scoti teava aia tre sa dai afara unul din rulmenti. Oricum avea dreptate kelu_copilu ca nu au destula vaselina din fabrica, nu am avut somn pana astazi cand am dat iar roata afara . Cand am scos capsulele exterioare de la rulmenti ( fara sa-i mai dau afara din butuc)..surpriza ! Avea ff putina vaselina. I-am bagat vaselina la greu, l-am capsulat, am bagat vaselina inclusiv in simeringul care il acopera si acum dorm linistit ! Pun si ceva poze dar se vade cam aiurea ca sunt cu tel facute.Sa nu radeti de stander-ul meu cum ati ras de suportii lu Nasu . Mesaj completat Si asta m-a lecuit sa mai bag rulmenti capsulati (oriunde) fara sa-i verific inainte ! da si io la fel am ziz<faza cu scosul semeringului de pe o parte mi-a spuso un prieten care m-ajuta>da nu imi venea sa cred ca nu au vasevina in ei<apropo; kelu_copilu tot eu sunt <e nik-ul care il folosesc de la munca si care o perioada de cativa ani a fost blocat din motive care nu le-am aflat nici azi dar nu mai conteaza> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Exact, si ca sa scoti teava aia tre sa dai afara unul din rulmenti. Oricum avea dreptate kelu_copilu ca nu au destula vaselina din fabrica, nu am avut somn pana astazi cand am dat iar roata afara . Cand am scos capsulele exterioare de la rulmenti ( fara sa-i mai dau afara din butuc)..surpriza ! Avea ff putina vaselina. I-am bagat vaselina la greu, l-am capsulat, am bagat vaselina inclusiv in simeringul care il acopera si acum dorm linistit ! Pun si ceva poze dar se vade cam aiurea ca sunt cu tel facute.Sa nu radeti de stander-ul meu cum ati ras de suportii lu Nasu . Mesaj completat Si asta m-a lecuit sa mai bag rulmenti capsulati (oriunde) fara sa-i verific inainte ! lasa sa rada sunt ,,IDIVIDIOSI" important este ca fac treaba foarte bine am vazut ca nu ai mai avut nevoie de stander fata Mesaj completat ODISEEA continua am terminat si suportul pentru topcase pret 1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 lasa sa rada sunt ,,IDIVIDIOSI" important este ca fac treaba foarte bine am vazut ca nu ai mai avut nevoie de stander fata Mesaj completat ODISEEA continua am terminat si suportul pentru topcase pret 1 mil nenea da acum cat baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Stander ca al tau am folosit si eu dar este foarte periculos,deoarece acolo este centrul de echilibru,fata/spate(exact inainte de busonul de scurgere al uleiului),am rugat un prieten sa tina de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 nenea da acum cat baga? Baga aprox. 20 kg. in case-uri Mesaj completat Stander ca al tau am folosit si eu dar este foarte periculos,deoarece acolo este centrul de echilibru,fata/spate(exact inainte de busonul de scurgere al uleiului),am rugat un prieten sa tina de ea O pun singur pe el fara probleme. O las pe cric, imping cu bulanu' stang de partea pasagerului, cu mana stanga tin de manerul seii pasagerului si cu dreapta fixez standerul in suporti, are urechile mai mari tocmai ca sa o agate repede si sa nu stau cu motoru "in brate" pre mult, apas un pic pe el si toata treba o fac rolele. Vreau sa-i mai pun 2 role si la partea de unde ridic/las ca atunci cand este saltata pe el sa o pot misca cu totul ( daca are fata montata binenteles). Stanga -dreapta nu se clatina pe el cand e ridicata ca e destul de lat. Incurca un pic la ungerea lantului dar ma descurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 nenea da acum cat baga? cum cat baga ,nu ai vazut ca am hayabusa daia nelimitata si ca baga 350 cat fac pana la mare kelule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 cum cat baga ,nu ai vazut ca am hayabusa daia nelimitata si ca baga 350 cat fac pana la mare kelule? cu suporti sau fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Sal, all, spune i cu suporti kelule ca acum tre sa le faca proba! Cutia din spate e oke...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Sa ne traiesti Nasule !! LA MULTI ANI ,multa sanatate tie si familiei ! Editat Iulie 20, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 la multi ani Nasule sa-ti umplii gentile alea maine cu bere sa vedem cum se comporta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 LA MULTI ANI NASULEEEE !!!!! Sa traiesti si sa pui tot ce iti doresti in coburile alea PS. vreau si eu un sistem de avarie. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 La multi ani Nasule, sa traiesti bine, sa fii sanato si sa umpli cutia din spate cu pepeni de la Dabuleni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 La multi ani Nasule, sa traiesti bine, sa fii sanato si sa umpli cutia din spate cu pepeni de la Dabuleni! da pepeni si bere ca la arc nu sunt toalete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 LA multi ani frate ! Si maine la Arc sa dai bericiaica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Multumesc de urari si telefoane! Si maine la arc o sa fac proba la top case sa vad cate cutii de bere fara alcool intra! va astept pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) tort fara cireasa? sa te puna dracu sa scoti alcoolul din bere ca vezi tu Mesaj completat tort fara cireasa?sa te puna dracu sa scoti alcoolul din bere ca vezi tu si sa vedem daca topul poate tine loc si de frapiera<bagi si tu niste gheata in el sa vedem daca curge> Editat Iulie 20, 2010 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 La multi ani!!!!! bere fara alcool..ce obiceiuri aiurea in orasul ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Salutare all, o informatie de ultima ora, m-am hotarat sa vand mobra, daca auziti pe cineva interesat, please let me know! Am ajuns la concluzia ca mai bine sa o dau cuiva care si merge cu ea ca la mine mai mult zace degeaba ii cumpar eu mereu lipstick si deodorante daca sta in garaj! Numa' bine! (cum zice fratele Morrisson) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate