mariuscojo Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Ce ziceti fratilor de astia? Solidari au ba? http://www.righttoride.eu/?p=7383 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Ala da protest... ce sa zic... am semnat petitia, mai mult nu se poate face de aici... Ar mai trebui si ai nostrii leaderi zdruncinati din cand in cand. Dar minuni se intampla doar in tari cu coloana vertebrala, Grecia, Franta... treburi de genul asta la noi La noi sclavia e in floare, omul sta si apleaca capul. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 Ala da protest... ce sa zic... am semnat petitia, mai mult nu se poate face de aici... Ar mai trebui si ai nostrii leaderi zdruncinati din cand in cand. Dar minuni se intampla doar in tari cu coloana vertebrala, Grecia, Franta... treburi de genul asta la noi La noi sclavia e in floare, omul sta si apleaca capul. Cele bune saracii greci degeaba sunt cum sunt ca jocurile sunt mult prea mari ca populatia care fierbe sa face ceva.....la cum se arata lucrurile nu mai e mult pana la un razboi civil ca alta rezolvare acolo nu vad.. orice-am face ...mai tari ca tine e caam greu sa fim... io ma gandeam ca poate se infiripa ceva intre noi si inceercam sa ne simtem bine impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 (editat) lume, voi ce planuri de excursii aveti pentru vara asta ? Eu pe 22 iulie plec In Alpi 10 zile in zona Bolzano sa fac niste trasee pe acolo binenteles cu motoreta Care ati mai fost niste sfaturi /pareri mi-ar prinde bine Editat Iulie 1, 2011 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Eu inca plang dupa vacanta Sper sa mai am parte de inca una vara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Eu pe 22 iulie plec In Alpi 10 zile in zona Bolzano sa fac niste trasee pe acolo binenteles cu motoreta Care ati mai fost niste sfaturi /pareri mi-ar prinde bine Atentie mare la frane. Va recomand sa inlocuiti dot4 cu dot5, altfel o puteti pati ca mine. Pe coborari lungi virajate si abrupte, dot4 fierbe pe frana spate daca este actionata prelungit, chair daca folositi in paralel cu frana motor. Pedala franei se inmoaie si te trezesti fara frane spate cand ti-e lumea mai draga. Cand se raceste lichidul totul revine la normal. Cu dot5 nu mai am probleme. Mentionez ca motorul era plin de bagaje si coborasem cativa km in a 1a cu frana spate actionata constant(Grecia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 6, 2011 Autor Share Postat Iulie 6, 2011 Am revenit in tara si am reinceput munca,darpeste 2 saptamani mai am un concediu de 3-4 saptamani in care as vrea sa ies prin tara cu busa pentru ca a mea consoarta lucreaza.Sper sa ajung pe a Predeal la finele lunii si intre timp mai vreau sa fac traseul Cernavoda-Rasova-Adamclisi-Negru Voda cu o sosea cu o succesiune de curbe nemaipomenite si un peisaj superb. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Atentie mare la frane. Va recomand sa inlocuiti dot4 cu dot5, altfel o puteti pati ca mine. Pe coborari lungi virajate si abrupte, dot4 fierbe pe frana spate daca este actionata prelungit, chair daca folositi in paralel cu frana motor. Pedala franei se inmoaie si te trezesti fara frane spate cand ti-e lumea mai draga. Cand se raceste lichidul totul revine la normal. Cu dot5 nu mai am probleme. Mentionez ca motorul era plin de bagaje si coborasem cativa km in a 1a cu frana spate actionata constant(Grecia). Ancearca sa ajuti frana de motor cu frana fata,si vezi ca nu-ti fierbe nimic indiferent de panta,sau ce greutate are.Daca franezi cu spatele pe frana de motor,se "chinuie" reciproc,pt ca motorul trage chiar daca ai senzatia ca franeaza,si saracuta instalatie spate trebuie sa-i faca fata in plus peste greutatea totala a motorului.Japonezii nu din economie de material au montat un disc micut in spate si doua uriase in fata ci pentru ca frana spate e secundara si are rolul de a ajuta fata in conditii de aderenta mai slaba.N-o lua in nume de rau,fiecare conduce cum vrea.....aceasta e doar parerea mea,vis a vis de problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Ancearca sa ajuti frana de motor cu frana fata,si vezi ca nu-ti fierbe nimic indiferent de panta,sau ce greutate are.Daca franezi cu spatele pe frana de motor,se "chinuie" reciproc,pt ca motorul trage chiar daca ai senzatia ca franeaza,si saracuta instalatie spate trebuie sa-i faca fata in plus peste greutatea totala a motorului.Japonezii nu din economie de material au montat un disc micut in spate si doua uriase in fata ci pentru ca frana spate e secundara si are rolul de a ajuta fata in conditii de aderenta mai slaba.N-o lua in nume de rau,fiecare conduce cum vrea.....aceasta e doar parerea mea,vis a vis de problema. Multumesc de sfat, am peste 100.000km pe moto in toate conditiile de drum. Am folosit toate franele, inclusiv frana fata, atat cat mi-a permis nisipul si gropile. Cine stie insula Lefkas(Lefkada) din Grecia stie despre ce vorbesc, plajele de acolo(printre cele mai frumoase din lume) fiind foarte greu accesibile chiar si cu masina iar Busa este o motocicleta greoaie si incomoda pe astfel de drumuri.https://ird.attach.mail.ymail.com/us.f295.mail.yahoo.com/ya/securedownload?fid=Inbox&mid=1_51339_AIi97k0AAVsiThVFNA7OB0a3Ym8&pid=2&check_content_type=2&tnef=&fullscan=1&YY=170551877&appid=YahooMailMobile&cred=s.arfleI8nRmbjVMZXvdplD6FqgKmO8YXGHkLZM1L3dSWFa58xcv53f890QDNPh1XMZAS7mqPcEvc37ebuRE37bO0._T0G8VhcBdo1yO6p2aBXDQlfYYLjjjOc1KcyP.WoGu3uh3l2BIPyiQEQ--&ts=1310016958&partner=ymail&sig=A9MJHvo5.yYyLLXXaRS2Wg-- Editat Iulie 7, 2011 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Bine te-ai intors Emile... Vezi sa treci maine pe la km 139 in jurul pranzului eu plec dimineata dupa ora 9 catre Constanta si las acolo un sac DHL cu M3-rile. Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 nasule, esti inca bulversat si nu realizezi ce se ntampla? cand o sa ti revii sa ne arati si noua poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 Nu am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 eh, un plan asemanator am si eu, dar cu o pauza de 2-3 sezoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 ma, voi ati fisurat vreo banca ceva ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 ma, voi ati fisurat vreo banca ceva ? ) Man, lasa vrajeala...ca parca esti un white guy care vrea sa fie rapper negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 16, 2011 Autor Share Postat Iulie 16, 2011 Nasu nu mai este posesor de busa si ai e teama sa o spuna.A trecut la turinguri pur sange! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 o intrebare....ar trebui sa schimb lantu si pinioanele, ce imi recomandati? eu am gasit ceva de genu http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220676642472 da tare nu am incredere in ebay, voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 (editat) Nasu nu mai este posesor de busa si ai e teama sa o spuna.A trecut la turinguri pur sange! Miercuri venise pe ea la Arc nu a vandut-o... Nasicule' ce faci tata ai Varadero?! Editat Iulie 16, 2011 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 o intrebare....ar trebui sa schimb lantu si pinioanele, ce imi recomandati? eu am gasit ceva de genu http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220676642472 da tare nu am incredere in ebay, voi ce ziceti? E ok dar mai pune 2 dinti la pinionul spate. O sa te surprinda mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 La ELFWORKSHOP in popesti aveau asta iarna kit de lant cu pinioane vortex la 500 ron setul eu asa am pus pe busa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 E ok dar mai pune 2 dinti la pinionul spate. O sa te surprinda mobra! Daca mai pun doi dinti la pinionu spate asta inseamna sa mai pun doua zale si la lant, da e curios ca in unele locuri vad ca spune sa pun lant de 520 si in altele de 530....asta da dilema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 530.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 17, 2011 Share Postat Iulie 17, 2011 (editat) Daca mai pun doi dinti la pinionu spate asta inseamna sa mai pun doua zale si la lant, da e curios ca in unele locuri vad ca spune sa pun lant de 520 si in altele de 530....asta da dilema 530 dar majoritatea chiturilor de lant cu conversie are lantul mai lung pentru toate posibilitatile...-1-2/+2+3+4 etc Editat Iulie 17, 2011 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 E ok dar mai pune 2 dinti la pinionul spate. O sa te surprinda mobra! in ce sens???... in afara ca o sa ai viteza mai mica, o sa fie mai nervoasa si o sa se ridice mai usor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 Cam asa ceva! O sa scada viteza de top dar in schimb trage mai bine are cuplu mai mare de jos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate