GINO_xxx Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 La multi ani, Capitane! SA NE TRAIESTI CAPITANE INTRU MULTI ANI FERICITI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Salutare, sunt si eu posesorul unei vaci an 2009 de aprox 1 saptamana, proaspat adusa din Ungaria. Am dat jos carenele sa spal lantul,pinionul etc (fostul proprietar a uns lantul in mod barbar cu ceva suspect si s-a adunat mizerie la greu). Am dat jos si plasticele laterale deasupra de carene si cel central sub ceasuri. Treaba e ca s-au rupt cele 2 cleme inferioare ce tin plasticul de sub ceasurile din bord.(Arata ca un surub, au o portiune centrala pe care apesi ca sa le scoti). Aveti idee de unde le pot cumpara/comanda?. De asemenea ma intereseaza daca este cineva care dezmembreaza Busa model 2008 + O duminica frumoasa va doresc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 mutlumesc pentru urari... sa auzim numai "despre bine" Salutare, sunt si eu posesorul unei vaci an 2009 de aprox 1 saptamana, proaspat adusa din Ungaria. Multi km fara evenimene Man, si multe saisfactii... bine ai venit in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Salutare, sunt si eu posesorul unei vaci an 2009 de aprox 1 saptamana, proaspat adusa din Ungaria. Am dat jos carenele sa spal lantul,pinionul etc (fostul proprietar a uns lantul in mod barbar cu ceva suspect si s-a adunat mizerie la greu). Am dat jos si plasticele laterale deasupra de carene si cel central sub ceasuri. Treaba e ca s-au rupt cele 2 cleme inferioare ce tin plasticul de sub ceasurile din bord.(Arata ca un surub, au o portiune centrala pe care apesi ca sa le scoti). Aveti idee de unde le pot cumpara/comanda?. De asemenea ma intereseaza daca este cineva care dezmembreaza Busa model 2008 + O duminica frumoasa va doresc:) Se gasesc cam greu pe la noi.Pe la reprezentanta ar trebui.. In afara ar fi usor: http://www.boltmotorcyclehardware.com/index.php?cPath=27&osCsid=92c426e07d7ac97c3d678c3333203355 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 7, 2011 Admin Share Postat August 7, 2011 Du-te la Suzuki la reprezentanta. Costa intre 5 si 7 lei/bucata, depinde de marime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DucatiMeccanica Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Multumesc pt raspunsuri, sper sa vina maine actele de radiere din Ungaria sa si scot numerele rosii Si apoi direct la reprezentanta sa vad de cleme.Se scot greu etrierele fata? Ca trebuie sa schimb si placutele... da stiu, placute si cauciucuri spate e bine sa am in garaj cat mai multe Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 Ca la majoritatea motocicletelor,2 suruburii si sunt jos,Grija mare la janta sa nu o zgarai.Bine ai venit in grup si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat August 7, 2011 Share Postat August 7, 2011 @Reaper: multumesc pentru urare! Azi ne-am intors si noi dintr-un scurt concediu petrecut prin Muntii Apuseni, undeva intre Alba Iulia si Oradea. Pe scurt: peisaje superbe, insa drumuri praf. La dus, pe Transfagarasan, ne-am intalnit si cu domnu' Emilio impreuna cu sotia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 te pomeni ca ati fost pe la Arieseni ca si eu tot pe acolo am bantuit uichiendu` asta ... cum se prezinta transfagarasanul pt hayabusa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 te pomeni ca ati fost pe la Arieseni ca si eu tot pe acolo am bantuit uichiendu` asta ... cum se prezinta transfagarasanul pt hayabusa ? Noi am fost mai la vale, la Garda de Sus. Am stat acolo de duminica trecuta pana joi, dupa care am plecat la Galati, apoi la Bucuresti. Fiind prima data cand am facut Transfagarasanul, nu-ti pot delimita cu exactitate insa, este o portiune foarte proasta (gauri in asfalt) in zona Lacului Vidraru, dupa care asfaltul este foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Sper sa nu va murdaresc topicul cu tampenii, dar am considerat ca cel mai bine e sa intrebi "sursa". Am primit sambata o oferta de a cumpara o busa k7 la un pret acceptabil. Am carnet din 2009 si pana acum am condus o pasca de 125 (aia numai 2 luni ), un cbr de 600 si de un an si ceva ma delectez pe un gixxer de 1000 cu care ma impac foarte bine, insa e cam vechi si mereu e ceva de mesterit la el. Hayabusa nu am condus niciodata, asa ca nu stiu nici cum e sa stai pe ea. Oferta e din Cluj, deci nu pot testa mobra (daca ma decid, mi-o aduce actualul posesor). Mentionez ca nu sunt cel mai talentat motociclist, dar nici cel mai prost din curtea scolii. Undeva pe la mijloc. Asa ca nu imi ramane decat sa va cer sfatul...e prea "abrupta" trecerea de la gsxr 1000 la hayabusa pentru cineva cu permis din 2009 si ar trebui sa-mi vad de trebusoara sau as putea sa ma inham la asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 O sa fi surprins cat de ok este motocicleta!!! Eu zic ca este pasul cel mai firesc pe care poti sa-l faci. Nu pot decat sa te felicit si o sa vezi cate bucurii o sa ai parte! Respect!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Eu am trecut de la 600 la busa,teoretic pt. tine ar trebui sa fie mai usor.Parerea mea personala este ca,nu avem drumurii pt minunatia asta de motocicleta.Asfalt uscat. PS.Se conduce mai usor ca o sportiva de 600 si este mult mai stabila,aderenta mai buna,pozitia mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Multumesc pentru raspunsuri. Am vorbit si cu tipul din Cj si omul a fost foarte ok. Saptamana viitoare are drum la Brasov, asa ca am stabilit sa ne vedem acolo, mi-o lasa 2-3 ore cat isi rezolva treburile ca sa vad cum ma simt pe ea si daca imi place, batem palma. Sper sa ma descurc pentru ca imi place la nebunie motorul asta. Plus ca e musai sa-mi schimb gixxer-ul. Va tin la curent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ............eu am inceput direct cu busa ! nimic rau in asta doar ca nu ai grade de comparatie si te adaptezi strict la ce ai ! acu ce sa zic tu o sa te confrunti cu probleme existentiale ca nu franeaza ca gsxr 1000 si alte chestii ! nimic semnificativ in esenta ! important este pentru ce scop vrei busa ! iar daca tu stii exact ce vrei sa faci cu ea nu e nici un impediment sa-ti iei ! in rest depinde de tine ................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Salut GINO ce ai mai facut cu pompa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Acum m-am intors si eu din balaureala ! Breaza- Vama - Transfagarasan... va pove. maine, ca-s rupta ! La multi ani, Capitaneeeeee!!! Sa ne traiesti !!! Respect pentru baietii ce nu vor mai urca in sa ! Ramaneti pe-aproape, ca tot de-ai nostrii sunteti ! Fane concedii ati avut ! Maine pun si e poze ! Concediul placut celor care pleaca si asfalt uscat ! Ooooo, am cu cine sa ma joc si eu in Timisoara Bine-ai venit, man ! Te scot la un suc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 (editat) Ce mica e lumea asta cateodata,numai cu pantera nu m-am gasit desi am fost prin Vama de 2 ori.A doua oara eram praf si nu am putut ajunge la STUF!Daca nu gasesti acele cleme d ao foto cu una ca mai am eu cateva diferite luate de la Elf si ramase de pe la alte mobre si poate te ajut.Si RKT de pe forum are ceva. Editat August 9, 2011 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Ce mica e lumea asta cateodata,numai cu pantera nu m-am gasit desi am fost prin Vama de 2 ori.A doua oara eram praf si nu am putut ajunge la STUF!Daca nu gasesti acele cleme d ao foto cu una ca mai am eu cateva diferite luate de la Elf si ramase de pe la alte mobre si poate te ajut.Si RKT de pe forum are ceva. e omul meu de legatura da sa vedem poze si ne ocupam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Bula era pe moarte..... si moartea mai vroia o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Ce mica e lumea asta cateodata,numai cu pantera nu m-am gasit desi am fost prin Vama de 2 ori.A doua oara eram praf si nu am putut ajunge la STUF!Daca nu gasesti acele cleme d ao foto cu una ca mai am eu cateva diferite luate de la Elf si ramase de pe la alte mobre si poate te ajut.Si RKT de pe forum are ceva. Bine, bine, Pantera a trecut chiar si prin Pitesti (simplist oras), insa cafeaua nu i-a placut , (adica n-a VRUT sa opreasca si pe la noi), da las , ca n-or intrat zilele'n sac................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Man, am fost gasca si ceilalti n-or vrut sa oprim ca-i ardea coada sa ajunga mai repede pe Transfagarasan... Ce stiti de Skamutza? Ca el e in Londra... sper sa fie bine cu nebunia de-acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ieri busa mea a parasit garajul TNG,este pe mana unui baiat care o apreciaza si o iubeste la fel ca mine.Cat despre mine o sa raman sa citesc posturile voastre si poate sa va ajut cand aveti probleme. Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Motorul nu se uita dupa o viata in sa. De cafea si tigari te lasi, pt alcool si droguri exista cure de dezintoxicare, pt motor (din fericire)nu exista leac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Ieri busa mea a parasit garajul TNG,este pe mana unui baiat care o apreciaza si o iubeste la fel ca mine.Cat despre mine o sa raman sa citesc posturile voastre si poate sa va ajut cand aveti probleme. Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine! Multumesc George..este mai mult decat o Hayabusa..este o Hayabusa TNG..nu am cuvinte de lauda pentru acest vis.. Multumesc George..este mai mult decat o Hayabusa..este o Hayabusa TNG..nu am cuvinte de lauda si de multumire! ...pentru acest vis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate