danutu_m Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Salutare, venim si noi. Lista actualizata arata asa: 1.Punki + o ,,armata" pentru ajutor daca este nevoie.(evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris 7. Mihai + Dorothea 8. Octav + Alina 9. Marius (mariuscojo) 10. Daniel + Cristina uremeaza un parbriz touring...stiu ca rata nashpa pe ea dar imi va tine de cald pe drumu spre romania Arata naspa? Editat Mai 2, 2012 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Arata naspa? Nu....mie imi place. Dupa ce ajungi cu el, ,,SCAMOSULE" il cumpar eu daca nu-l mai vrei. DRUM BUN! Editat Mai 4, 2012 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Anuntati si pe altii! Hai cu lista!! 1.Punki (evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris 7. Mihai + Dorothea 8. Octav + Alina 9. Marius (mariuscojo) 10. Daniel + Cristina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Anuntati si pe altii! Hai cu lista!! 1.Punki (evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris 7. Mihai + Dorothea 8. Octav + Alina 9. Marius (mariuscojo) 10. Daniel + Cristina La Pos. 2 e bine de stiut ordinea in care ati trecut numele participantilor. Vaaaai Tudore, you are on for big caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 am postat si la accidente, dar poate aveti si voi vreo idee... Salut, unde: aproape de intersectia dintre iuliu maniu si valea cascadelor, pe valea cascadelor (faceam dreapta de pe iuliu maniu) Azi tocmai m-a botezat si pe mine un baiat cu o solenza albastra. si m a botezat bine: clavicula si articulatia de la bratul stang sunt terminate (m am aruncat in umar). motorul are cadrul rupt, deci pb inseamna dauna totala- hayabusa din 2000. aveti vreun avocat bun pt asa ceva? politia a venit dup mine la spital, am dat declaratii si am scos medico-legalul. multumiri baiatlui cu motorul care a oprit si care m a ajutat, si mulumiri martorilor care au dat declaratii. multzam, dan RIP suzi motoreta...dpa ce am bagat vreo 60 de mil in ea... nasol moment. ne pare rau!! sa ne spui cum esti cu umarul...si la cat iti evalueaza asigurarea aluia mobra!! bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 La Pos. 2 e bine de stiut ordinea in care ati trecut numele participantilor. Vaaaai Tudore, you are on for big caterinca maestre, asa e frumos ca fata sa fie trecuta prima.... Faptul ca pe tine te trecea lumea primA ... Nasol de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 4, 2012 Autor Share Postat Mai 4, 2012 Puteti sa scrieti si pt pozitia 11! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Vin si eu, asa ca puteti completa lista: Robert + sotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Am nevoie urgenta pentru un bun prieten de o roata de fata Hayabusa an 2000, carena far si farul, etrier stinga fata. Relatii numai la telefon 0767933798 - Costel, sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 1.Punki (evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris 7. Mihai + Dorothea 8. Octav + Alina 9. Marius (mariuscojo) 10. Daniel + Cristina 11.Emil 12.Robert + sotia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Noi ne numaram dar de stat unde stam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Noi ne numaram dar de stat unde stam ? 25-26-27 MAI 2012 Sighisoara Aquaris Camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 25-26-27 MAI 2012 Sighisoara Aquaris Camp BRAVO ! Tot fata sa ne rezolve !!! Frumos. Cum facem ne rezervam singuri camera sau e oprita toata pensiunea? Unii poate vor la casute altii la cort, fiecare dupa preferinta. Abia astept sa ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 BRAVO ! Tot fata sa ne rezolve !!! Frumos. Cum facem ne rezervam singuri camera sau e oprita toata pensiunea? Unii poate vor la casute altii la cort, fiecare dupa preferinta. Abia astept sa ne vedem In mare este deja discutata pensiunea,astept prezenta totala sa pot da confirmarea pentru proprietari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
troglod Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) hmmm, piscinica si d'astea ... se baga si betzigash. iiihaaa Editat Mai 8, 2012 de troglod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasaki_axx Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 (editat) 1.Punki (evident fara cazare) 2.Oana + Tudor 3.Cristi + Alexandra 4.Gilda + hayabusistul meu iubit ( 2 Busici ) 5.Gino xXx 6.Valentin+Doris 7. Mihai + Dorothea 8. Octav + Alina 9. Marius (mariuscojo) 10. Daniel + Cristina 11.Emil 12.Robert + sotia Mor de invidie ca nu pot merge si eu .. Va doresc calatorie placuta si distractie maxima ! De cand mi-a explodat motorul ,ma agit sa imi vand celelalte motoare,sa pot face rost de finante si sa readuc pe asfalt iubirea mea !Piata moto e moarta asa ca astept ...vremuri bune !Asfalt uscat si distractie frumoasa ! Editat Mai 8, 2012 de kawasaki_axx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 In mare este deja discutata pensiunea,astept prezenta totala sa pot da confirmarea pentru proprietari. Punki, sar'na mama ....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 hmmm, piscinica si d'astea ... se baga si betzigash. iiihaaa ....piscina fara apa!!! Din pacate numai in iunie se umple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 pai si 27 mai....nu e in iunie..pt. noi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Pentu ca este la moda SI NU NUMAI propun sa facem si noi un bine cu adunarea noastra. Sa nu inteleaga nimeni gresit,este doar o propunere initat de mine...ceea ce putin conteza. Intimplator am un bun prieten care ajuta(impreuna cu mine cand am timp) o casa de copii(fetite si baieti) din Tg Mures.Nu vreau sa amanuntesc starea copiilor atat sufleteste cat materiala,atat totusi,ca reusim cateodata sa aducem zambet pe buzele lor. Foarte simpla ar fi initiativa .Eu as rezolva un microbuz sa l-e aduca la Sighisoara macar 15-16(din 32)iar inscrierea (taxa de participare)la intrunire ar fi o pereche de tenisi folositi,in stare folosibila pentru ei.Ar veni,ar vizita cetatea(ceea ce rezolv eu)iar dupa pilimbare,s-ar intalni cu noi pe o terasa unde o ora ar petrece cu noi langa o pizza. Deloc nu-i musai,este o initiativa care se poarta si m-am gandit,ca nu ar fi imposibil nici pentru noi. Astept propuneri! SIGHISOARA VA ASTAEPTA!!! Editat Mai 10, 2012 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Pentu ca este la moda SI NU NUMAI propun sa facem si noi un bine cu adunarea noastra. Sa nu inteleaga nimeni gresit,este doar o propunere initat de mine...ceea ce putin conteza. Intimplator am un bun prieten care ajuta(impreuna cu mine cand am timp) o casa de copii(fetite si baieti) din Tg Mures.Nu vreau sa amanuntesc starea copiilor atat sufleteste cat materiala,atat totusi,ca reusim cateodata sa aducem zambet pe buzele lor. Foarte simpla ar fi initiativa .Eu as rezolva un microbuz sa l-e aduca la Sighisoara macar 15-16(din 32)iar inscrierea (taxa de participare)la intrunire ar fi o pereche de tenisi folositi,in stare folosibila pentru ei.Ar veni,ar vizita cetatea(ceea ce rezolv eu)iar dupa pilimbare,s-ar intalni cu noi pe o terasa unde o ora ar petrece cu noi langa o pizza. Deloc nu-i musai,este o initiativa care se poarta si m-am gandit,ca nu ar fi imposibil nici pentru noi. Astept propuneri! SIGHISOARA VA ASTAEPTA!!! Conteaza pe sprijinul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) Pentu ca este la moda SI NU NUMAI propun sa facem si noi un bine cu adunarea noastra. Sa nu inteleaga nimeni gresit,este doar o propunere initat de mine...ceea ce putin conteza. Intimplator am un bun prieten care ajuta(impreuna cu mine cand am timp) o casa de copii(fetite si baieti) din Tg Mures.Nu vreau sa amanuntesc starea copiilor atat sufleteste cat materiala,atat totusi,ca reusim cateodata sa aducem zambet pe buzele lor. Foarte simpla ar fi initiativa .Eu as rezolva un microbuz sa l-e aduca la Sighisoara macar 15-16(din 32)iar inscrierea (taxa de participare)la intrunire ar fi o pereche de tenisi folositi,in stare folosibila pentru ei.Ar veni,ar vizita cetatea(ceea ce rezolv eu)iar dupa pilimbare,s-ar intalni cu noi pe o terasa unde o ora ar petrece cu noi langa o pizza. Deloc nu-i musai,este o initiativa care se poarta si m-am gandit,ca nu ar fi imposibil nici pentru noi. Astept propuneri! SIGHISOARA VA ASTAEPTA!!! OK, ce varste au poate reusim sa-i ajutam si cu alte lucruri de imbracat. Editat Mai 10, 2012 de DragStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 OK, ce varste au poate reusim sa-i ajutam si cu alte lucruri de imbracat. O pereche de tenisi(adidasi,ghete de drumertii)este super suficient avand in vedere ca veniti cu motoarele si sunteti limitate la bagaje. Totul este gandit pentru un GEST sa nu inteleaga nimeni gresit!!! Lista copiilor participanti am sa comunic,daca este lumea de acord cu initiativa.In functie de cati ne adunam am sa comunic marimi.Copii sunt de la 6 la 14 ani,marimile purtate de la 32 la 42. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 Eu sunt pentru.Deja trebuie sa iau legatura cu nepotelele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 bai...astia fac oricum misto de noi ca avem autobuze.... am putea inghesui cate ceva in ele.... asa ca da-ne mai multe amanunte!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate