emylyo Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 ARai Sinister-este o nuanta care se asorteaza sau ceva de la Shoei.In cel mai rau caz ceva de carbon de la HJC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ARai Sinister-este o nuanta care se asorteaza sau ceva de la Shoei.In cel mai rau caz ceva de carbon de la HJC. Buna Idee... Ma gandeam si eu la una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 captain busa... ai o poza cu motoru tau? si mai ales unde lucrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 captain busa... ai o poza cu motoru tau? si mai ales unde lucrezi? Am... tre sa posstez si eu?... ) Nu prea imi place publicitatea "personala"... da o sa postez... daca'i musai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 pai..... ne tot arati tot felul de chestii interesante care pentru noi sunt costisitoare! si de asta sunt curios, cel putin eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 Daca citeai cuu atentie posturile anterioare iti puteai da seama ca este un soi de corsar...legal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 hehe..... corsar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) hehe..... corsar ) Pai dhe... cate ceva... mecanic din 1989, facultate, actual capitan e marina... Busa... Hmmm... in 1999 am lucrat in Thailanda un an de zile unde am vazut-o prima data...si m-am indragostit... am batut numai coasta Asiei din 1996 pana n 2004... unde am tot vazut o multime de lucruri interesante... Din 2004 am lucrat pe relatia de America de nord si de sud, iar anul acesta am ajuns si prin Europa mai des.... ') Ceva prieteni prin State si un frate, nepoti si alt prieteni in Canada... ... nu incerc sa impresonez pe nimeni... dar daca ati vrut cateceva despre mine... am scris... ca dhe nu ma doare inima si nici mana... Nu iau comisioane de la nimeni ptr comenzi si alte 'manarii' asa ca sunt cred ca sunt ok... Ce aduc ptr Busa... in primul rand aduc ptr mine si alti catva cunoscuti posesori de Buse... daca vrea si altcineva cateceva din ce aduc... no problem... Busa mea e modelul jun 2005... si am luat-o de noua... Fiind marinar iti da dreptul sa-mi zici ca sunt Corsar... Sunt mai mult mercenar decat corsar, imi vand serviciile... destul de scump... cred... in ceea ce priveste modalitatea de plata a angajatorului... Cam atat... alte intrebari? ===================== ...? ===================== OK... am asteptat o zi si vad ca nu sunt... Cu respect Editat Mai 19, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nu mai sun man.... tot respectu pentru tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Am fost la Bistrita la intrunire, super frumos iar drumul de intoarcere a fost de vis(multumiri ghidului),nu prea mai tin minte orasele pe unde am umblat,poze si amanunte pe(/index.php?showtopic=39112&pid=1195291&st=540entry1195291),ca sa nu fie totul perfect de la Petrosani Busyca mea nu a mai vrut.In decelerare sau in frana de motor,se opreste.. nu va mai zic ce frumusete sa iei Defileul Jiului si Dealu Negru fara frana de motor si in curbele mai grave sa se si opreasca motoru Benzina am bagat la fel 3 motoare-probleme numai io am verifica(de fapt Ro a verificat) filtru de aer-curat De azi noapte fierb,nu stiu incotro sa o apuc,parca nici nu as lasa pe oricine sa-si faca de lucru la busyca mea,mecanicu meu nu raspunde...fierb. A mai avut cineva asa probleme? De la ce o fii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nasoale probleme,chiar nu stiu ce poate fi? ce stiti de shoei xr 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nasule zi detalii de casca ce-o ai de vanz. nu de alta, dar daca se potrivea la fosta ta, inseamna ca s-o potrivi si la noua mea. desi strang si eu pt ceva shoei, dar momentan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 nasoale probleme,chiar nu stiu ce poate fi?ce stiti de shoei xr 1000 Eu port rx 1000,inainte am avut raid 2 nu observ mare diferenta. Sunt adept Shoei amandoua sunt perfecte din orice punct de vedere. (cumparate de la Polo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Am fost la Bistrita la intrunire, super frumos iar drumul de intoarcere a fost de vis(multumiri ghidului),nu prea mai tin minte orasele pe unde am umblat,poze si amanunte pe(/index.php?showtopic=39112&pid=1195291&st=540entry1195291),ca sa nu fie totul perfect de la Petrosani Busyca mea nu a mai vrut.In decelerare sau in frana de motor,se opreste.. nu va mai zic ce frumusete sa iei Defileul Jiului si Dealu Negru fara frana de motor si in curbele mai grave sa se si opreasca motoru Benzina am bagat la fel 3 motoare-probleme numai io am verifica(de fapt Ro a verificat) filtru de aer-curat De azi noapte fierb,nu stiu incotro sa o apuc,parca nici nu as lasa pe oricine sa-si faca de lucru la busyca mea,mecanicu meu nu raspunde...fierb. A mai avut cineva asa probleme? De la ce o fii?? Jos pompa de benzina si la verificat cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 am vandut nolan-ul si vreau shoei xr 1000 daca ziceti ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Jos pompa de benzina si la verificat cu ea Vezi de injectoare si bujii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Vezi de injectoare si bujii Din fericire s-a rezolvat la reprezentanta Suzuki. Au pus baietii calculatorul pe instalatia electrica si a aparut ,,buba". Are sub sea un senzor de inclinare care la un unghi mai mic de 45 grade fata de pamant, intrerupe motorul pt. a nu lua foc in caz de cazatura. Era stricat. Busa rules.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Din fericire s-a rezolvat la reprezentanta Suzuki. Au pus baietii calculatorul pe instalatia electrica si a aparut ,,buba". Are sub sea un senzor de inclinare care la un unghi mai mic de 45 grade fata de pamant, intrerupe motorul pt. a nu lua foc in caz de cazatura. Era stricat. Busa rules.... ah, pana sa termin de citit deja se zburlise pielea, ma gandeam "mama da o mai fi avut loc picioru' intre el si asfalt...?" da se pare k era doar stricat bine k ai rez,, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 aha, e bine de stiut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 cred ca are nevoie de mai mult de 45 grade ptr a taia alimentarea si injectia. oricum ptr a afla erorile puteti intra in dealer mode facand punte intre 2 fire aflate sub sa. daca vreti sa stiti mai multe just ask. astfel gasiti orice eroare afisata pe bord..cand se aprinde becul rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Din fericire s-a rezolvat la reprezentanta Suzuki. Au pus baietii calculatorul pe instalatia electrica si a aparut ,,buba". Are sub sea un senzor de inclinare care la un unghi mai mic de 45 grade fata de pamant, intrerupe motorul pt. a nu lua foc in caz de cazatura. Era stricat. Busa rules.... Told-ya ca diagnoza ii da raspunsul Editat Mai 21, 2008 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Vad ca ati aflat.Un (cuvant urat) de senzor m-a chinuit juma de drum.Bine ca s-a rezolvat,ca eram distrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 zi mai multe despre firele acelea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 zi mai multe despre firele acelea Nu am frate ce sa mai zic v-a povestit Ro.Nu e nici un fir e un senzor de inclinare care la mine era stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 nu eu il intrebam pe MAC cum se intra in dealer mode? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate