emylyo Postat August 2, 2013 Autor Share Postat August 2, 2013 Maine este o zi speciala pentru un tovaras de-al nostru prezent pe forum si pe la toate intalnirile noastre... .Tudor si Oana se combina cu semnaturi pe viata,de fapt se cununa un rob cu o roaba.)): Din motive legate strict de programul sotiei nu putem ajunge sa fim langa ei cand vor spune Da ! si imi pare sincer rau,dar te asigur ca in noaptea asta o sa beau un pahar in cinstea voastra cu o vedeta locala,un fan al muzicii irlandeze si un mare sportiv---aruncator de telecomenzi#Punky.Eu si Lory va dorim "Casa de piatra"! Capitane ...hai sa facem una adhoc la mare.Il combinam si pe Gino,Punki e acolo deja.Drumul e drept ai rapid si iti asigur libera trecere pana la Agigea garantat la radar.Ce ziceti?Parca am chef de o ieseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Fresh from the event!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Sa fie intr-un ceas bun Tudore... si multumim lui Octav mare domn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 (editat) "Casa de piatra" Sa fiti sanatosi si fericiti! Editat August 3, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Casa de piatra!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Felicitari ! Casa de piatra va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 3, 2013 Share Postat August 3, 2013 Daca sunt rasturnate...sa stiti ca eu m-am straduit!! Dar telu e tamp!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 Era si cazul ! Va pupa fata,dragilor,va doresc multa sanatate,liniste si intelegere,copii destepti si frumos ca voi care sa va faca mandri si multe,multe lucruri sa construiti impreuna. Casoi de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 4, 2013 Share Postat August 4, 2013 pfa.....am facut`o si pe asta ))) Va multumim pentru urari si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire.....si nu numai Pana atunci, cand o sa am poze ... o sa ma laud cu miresica si cu "amanta" ca se zice ca au iesi bine in poze ))) :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 ...lasa Tudore ca numai primii 70 de ani sunt grei. FELICITARI !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Astazi am scimbat filtrul de aer cu un K&N. Trebuie sa fac remaparea hartii motocicletei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 daca ai si tobe...ar cam trebui!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Apropo de filtru aer K&N, am unul in garaj care sta degeaba asa ca cine este doritor sa faca o propunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Salut Colegii!! am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta.... cam cati litri de benzina mai sunt in rezervor dupa ce se aprinde becul galben din bord, sau cam care ar fi nr de km maxim parcurs cu becul aprins? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Multi )) Indicatorul meu de gaz, saracu', masoara doar pana la linia rosie .. nu prea deasupra ei ) M-am obisnuit deja sa-mi scoata ochii becu' galben ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 vreo 80 am facut si eu cu becul aprins, e drept la mers de croaziera, 90-120km/h.... sunt curios cam care ar fi maximul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Recall pentru Hayabusa 2013 pentru ceva legat de ABS: http://news.moto-journal.fr/rappel-2/suzuki-rappelle-ses-gsx-r-1340-hayabusa-2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Se stie!!!! Este vorba de motorul de la ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Undeva in Alpi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 drumuri misto, Tudore !!! fii sigur ca te uram toti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Inca un review Busa 2013, cu filmuletz cu tot: http://www.motorcycle-usa.com/233/16878/Motorcycle-Article/2013-Suzuki-Hayabusa-Frist-Ride.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 scuze ca revin... nu stie nimeni cam cati litri de benzina au ramas in rezervor, cand se aprinde becul? (by the way, am incercat sa ma documentez, dar nu prea am gasit info de care am nevoie....) .....poate vreun coleg stie... multumesc! Salut Colegii!! am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta.... cam cati litri de benzina mai sunt in rezervor dupa ce se aprinde becul galben din bord multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 in busa 99...dupa ce am mers ca nesimtitul pe rosu( cu frica de a deveni..destept )...am reusit sa indes pana in 19 litri!!! care e capacitatea reala ...si cat mai aveam de mers...nu stiu!! poti sa faci un test cu o sticla cu benzina in spate...si ne spui si noua dupa cat te-a lasat!! eu eram prin serbia si n-am fost atat de curios!! bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 mersi! eu am facut aprox 80 km cu becul aprins... asta ar veni undeva la 4l in rezervor dar nu am fost nici curios nici curajos ca si Al Bundy sau George Costanza, sa vad cam care ar fi maximul credeam ca rezerva e undeva la 5-6l, cu care la mers economic se fac 100-120km numai bine, o zi faina tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 (editat) salutare!intrebare intrebatoare pentru cei ce au schimbat rezervorul cu unul cu pompa interna....caut sa cumpar o pompa defecta...defapt pe mine ma intereseaza carcasa pompei....mersi si astept raspunsuri Neatza buna! Nici un raspuns pentru mine?nu vreti sa va despartii nici unul de pompa veche ce ati schimat-o? hai copiii cu pompa veche Editat Septembrie 1, 2013 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate