NASU Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 mai am tobele capitane am cerut 100 de euro acuma discut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 As vrea si eu o hayabusa.. peste 10-15 ani si as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati pt drumul pana la ea.. adik pe ce motoare tre sa merg sa capat cat de cat experienta. Pana acum am avut un scuter de 75cmc si acum un t-max de 500cmc. Care ar fi urmatoarea etapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Are @I-NOX.Vrea 2008-ul Eu nu as da busa lui pe busa 2008. Eu vad treaba asta ca o retrogradare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 As vrea si eu o hayabusa.. peste 10-15 ani si as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati pt drumul pana la ea.. adik pe ce motoare tre sa merg sa capat cat de cat experienta. Pana acum am avut un scuter de 75cmc si acum un t-max de 500cmc. Care ar fi urmatoarea etapa? HAYABUSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ceva de 125, dupa care ZZR 250 dupa care ZZR 400, dupa care GPZ 500, dupa care GSX 550, dupa care ZZR 600, dupa care CBR 600 F2/F3, dupa care GSX-R Srad 600, dupa care GSX-R Srad 750, dupa care 900 RR, dupa dupa care ZZR 1100 / CBR 1100 XX, dupa dupa care ZX12 si in final Busa. Minim 15.000 km cu fiecare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ....da, pai nici nu stiu ce sa mai zic.........2008'u nu-l vreau si daca as da-o poate mi-ar parea rau.Anu' asta nicidecum, decat asa daca pica cine stie ce afacere sau din alte motive.Saptamana asta scap cu revizia si restu'....inclusiv PLATA serviciilor......si la drum. Nu ma mai gandesc la prea multe ca posibilitatile s-au cam restrans. Faina scara lu' XCS 911........bravo man...si bafta la examene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 As vrea si eu o hayabusa.. peste 10-15 ani si as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati pt drumul pana la ea.. adik pe ce motoare tre sa merg sa capat cat de cat experienta. Pana acum am avut un scuter de 75cmc si acum un t-max de 500cmc. Care ar fi urmatoarea etapa? fa ca mine..moped rs125,busa e usor,e placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Puia nu ai sarit nimic?GSXR 600,r6? Ce pompa de frana are zx12r?Capitane am vazut eu bine sau ai sistem de NOS pt busa la vanzare?Pe zi ce trece am impresia ca moto nu mai trage si vrea vceva in plus. Editat Iunie 17, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Am avut un kit... l-am adus la comanda... dar l-am montat pe un Hyundai FX zilele trecute...dry NitrousExpress... 32de incarcaturi... nu-i rau... ... cel sa zic... dhe... Am montat pe busa mea un Xenon... pe faza scurta... e cool Mi-a mai ramas un Bec cu soclu H7... daca-l vrea cineva sa-mi scrie... ) Editat Iunie 17, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Capitane am vazut eu bine sau ai sistem de NOS pt busa la vanzare?Pe zi ce trece am impresia ca moto nu mai trage si vrea vceva in plus. Emi,de ce nu iti iei un MIG 21 Lancer sau 29 Spider ca si asa am auzit ca le caseaza astia Sau incearca varianta asta Editat Iunie 17, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 fa ca mine..moped rs125,busa e usor,e placut prea repede.. tin la viata mea... am doar 21 de ani ).. cred k o sa iau o honda de 125 si apoi ceva de 600 k nu ma dau banii afara din casa sa le iau p toate care le-a enumerat xcs911 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Puia nu ai sarit nimic?GSXR 600,r6? Ce pompa de frana are zx12r?Capitane am vazut eu bine sau ai sistem de NOS pt busa la vanzare?Pe zi ce trece am impresia ca moto nu mai trage si vrea vceva in plus. busa a fost prima,apoi pe langa busa s-a adaugat gsxr750,600 si un r6...care s-au tot schimbat intre ele:D busa ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) prea repede.. tin la viata mea... am doar 21 de ani ).. cred k o sa iau o honda de 125 si apoi ceva de 600 k nu ma dau banii afara din casa sa le iau p toate care le-a enumerat xcs911 Pai chiar de aia ca tii la viata ta... nu o irosi cu 125,600,etc treci la un 750... dupa care la 1300... poti si la 1400... totul este sa fi cumpatat... O sa iti placa si nu pierzi vremea... Ps:banii dati pe 125, 250,600... nu-i mai recuperezi oricum... Editat Iunie 18, 2008 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 oricum banii bagati in motoare sunt banii pe care nu-i mai vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 Mig 29 nu mai sunt in uz si se vand deja la licitatie pt muzee.A fost unul modificat de israelieni parca si nu-i spunea sigur Spider,ci Sniper.L-am vazut de multe ori la sol si in actiune.Ar fii o idee,dar ala zboara nu se deplaseaza pe sol ca busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 a pus cineva pe spate cauciuc de lat de 200? ma bate un gand. pareri pro si contra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 am dat peste aceasta busa....si m-ar interesa care stie mai multe despre ea??? rectific,m-ar interesa in sensul ca imi plac modificarile exterioare si sunt curios ce are schimbat si dpdv al performantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) Mig 29 nu mai sunt in uz si se vand deja la licitatie pt muzee.A fost unul modificat de israelieni parca si nu-i spunea sigur Spider,ci Sniper.L-am vazut de multe ori la sol si in actiune.Ar fii o idee,dar ala zboara nu se deplaseaza pe sol ca busa! Asa ,asa Emi Asta am vrut sa spun.Ma refeream la motor Sau poti sa treci la Kawa :lol:Este altceva Editat Iunie 18, 2008 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 am dat peste aceasta busa....si m-ar interesa care stie mai multe despre ea??? rectific,m-ar interesa in sensul ca imi plac modificarile exterioare si sunt curios ce are schimbat si dpdv al performantei Am inteles ca a fost facuta la Suzuki (B&S)... daca nu ma insel... poti arnca o intrebare acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 capitane cum fac sa-mi iau si eu de la tine niste bujii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 capitane cum fac sa-mi iau si eu de la tine niste bujii? Sunt la Constanta de ieri cu treburi...lasa-mi un nr de telefon si te sunt eu... diseara... apar in Bucuresti pe la 22:00... ca am de lucru la un Sprinter in Constanta... tre' sa instalez ceva... maine sunt la RAR cu el in Bucuresti... peste weekend ma intorc in Constanta cu el... asa ca ma gasesti din seara aceasta dupa 10 seara pana vineri noaptea/sau sambata dimineata in Bucuresti. Daca nu e urgenta... ramane pe luni cand ma intorc cu Busa din Cta in Bucuresti... Mai am pe soc 6seturi de 4buc... no problem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 0723269456 pai ne vedem maine sa le ai dupa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Ok...o sa iau cu mine un set... maine... ramane sa ne auzim... mi-am notat telefonul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 chiar nu a pus nimeni cauciuc de 200 pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 Am vb cu un tip de Hunedoara care avea pe spate 200 si a zis ca e ok.Latimea nu este sesizabila daca are dulgi verticale,insa cu un Pilot Sport sau Metzeler sportec M1 arata mai lat si cel de 190.Am fost azi la Elf motor pe Oltenitei.Este prima data cand plec si eu placut impresionat de la un service din tara.Recomand cu placere.Busa mea este in parametrii bini,iar consumul se datoreaza mersului meu peste limita legala de viteza...nu cu mult,dar deajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate