apriliacluj Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 insa liniuta programata nu a mai fost,ati cedat....dar ramane pe alta data...drumuri bune. apoi haver, parca tu nu ai mai venit a doua zi.... nu-i bai, sanatate sa fie, bere sa fie si multi km fara evenimente! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 apoi haver, parca tu nu ai mai venit a doua zi.... nu-i bai, sanatate sa fie, bere sa fie si multi km fara evenimente! numai bine! Am venit amandoi si a doua zi, cand am plecat spre casa. Ma bucur ca am cunoscut cativa oameni pe care-i stiam doar dupa username-ul de aici. P.S. Scuze ca am spart paharu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Am venit amandoi si a doua zi, cand am plecat spre casa. Ma bucur ca am cunoscut cativa oameni pe care-i stiam doar dupa username-ul de aici. P.S. Scuze ca am spart paharu'. Si eu ma bucur ca am ne-am strans mana, si ca acum ai si o fata...nu doar un username! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 (editat) Si eu ma bucur ca am ne-am strans mana, si ca acum ai si o fata...nu doar un username! Asa e, George! Sper ca tuica adusa de Cristi-Racing a fost cel putin la fel de buna ca cea adusa de Capitan. Editat Iunie 9, 2014 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Tuica nu mai era ca a doua zi sticla era goala...mi-a zis proprietaru, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 DA...tuica aia m-a cam terminat!!! Mi-a placut intrunirea ..desi pt. mine a fost foarte scurta si...foarte alocoolizata!! Sper ca v-ati distrat in continuare...si ca ne vom vedea in curand!!! Ii multumesc in special Capitanului...pt. .....grija acordata!!! See youuu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 bai astia, va dadeati mari cu liniute alea alea. in afara de laude si de alcool n am vaztu nimic. Iar pe cyp l-am tinut degeaba imbracat si cu cauciucurile calde ca n a venit nimeni treaz sa se dea. data viitoare il las sa se simta si el bine nu sa astepte..degeaba mda, lauda-ma gura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 frate dar am venit a doua zi si tot nu ati vrut, oricum nu aveati nici o sansa la liniute asa ca stai linistit.va astept,ca pana la iarna mai este cale lunga treceti la fapte fratilor nu la vorbe...bay bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Iunie 10, 2014 Share Postat Iunie 10, 2014 Oameni buni Poate intre voi se gaseste un doritor. Nu am timp de nici un fel de ea si este mare pacat. Cei ce cunosc motoreta sau ma cunosc personal o stiu foarte bine cum a fost folosita si modul in care a fost ingrijita. Poza este cea din avatar, nu pot pune link-ul anuntului de vanzare , nu inteleg de ce nu merge. Multumesc anticipat si o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyp_hayabusa Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Cristi a fost bautura prima data la voi, apoi ne-ati prins pe picior de plecare, dar ma bucur ca ne-am cunoscut, okazii vor mai fi, iar restul de prieteni va spun ca a fost o reuniune frumoasa iar Csabi a fost o gazda pe cinste .A si era sa uit , la intoarcere pe Transalpina nu a plouat,a fost superb chiar daca am ajuns la unu noaptea acasa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Mda...ocazi sper sa mai fie...pe mine ma gasiti in sovata pana in 15 septembrie....daca va trebuie cazare contactati-ma.ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 biztos o sa fie ocazii..... si de liniute si de bere!!! ms de oferta colegu! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTI-RACING Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 receptionat....drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 O seara minunata,multumesc de primire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 capitane.....nu te mai tine de dracii....la anul tre sa ai iar grija de mine!!!! fa-te bine rapid!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Nu-ti face griji Octav... Viata bate filmul ne mai vedem. Salutari tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Multa sanatate si recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Multa sanatate si recuperare rapida Multam'fain K. Azi am fost la ortoped, am un cheag de marimea unui ou de gaina la ghenunchiul stang, daca nu se retrage in urmatoarele 7-10 zile trebuie operat. Maine sunt la Ecograf sa se uite in mine... Vedem ce o sa gasim intreg. noi sa fim sanatosi. Zile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 uof....uoff..da un semn daca ..te putem ajuta.sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Multam'fain K. Azi am fost la ortoped, am un cheag de marimea unui ou de gaina la ghenunchiul stang, daca nu se retrage in urmatoarele 7-10 zile trebuie operat. Maine sunt la Ecograf sa se uite in mine... Vedem ce o sa gasim intreg. noi sa fim sanatosi. Zile bune. Bafta Capitane la ecograf! O sa fie bine,tu esti un om puternic,nu te lasi doborat asa usor!La fel cum a spus Foxbat daca ai nevoie de ajutor indiferent de ce natura..doar striga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Multam' fain Man... nu e asa rau... incep sa ies la lumina. Intr-o luna o sa fiu ca nou... asa sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Vesti bune!!! super bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 uof....uoff..da un semn daca ..te putem ajuta.sanatate maxima Deocamdata totul e ok... pe cat se poate. Multumesc pentru intentie. Daca e nevoie de ceva va dau de veste. » Post actualizat in 24 Jun 2014 17:10 Din Pacate motorul nu o sa mai poate fi resuscitat... prea mari cheltuielile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) Vesti bune! Fam. TNG iti ureaza recuperare rapida! Editat Iunie 24, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate