Kosh Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 Pai si?Doar atat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Ianuarie 16, 2016 Share Postat Ianuarie 16, 2016 (editat) Salve, Cum ramane cu Rasinariul ? Ne mobilizam ? Si.....apropos, voi ce ati alege intre Michelin Pilot Road 2 si Dunlop Sportmax Qualifier 1 ? Editat Ianuarie 16, 2016 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 16, 2016 Share Postat Ianuarie 16, 2016 Road 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Pe VFR 800 Vtec pe mine Road 2 la un stil normal de mers adica touring cu pasager fara acceleratii puternice( nu ca ar avea VFR-ul demaraj ) si nu am depasit viteze de 140km\h le-am rulat 22,500 km si am vandut motocicleta, cauciucuri puse de noi si la care am aflat dupa cateva luni de sezon cand m-am reintalnit cu cumparataorul ca mai facuse 4000 de km cu aceleasi cauciucuri pana aproape daduse de sarme/atze pe spate. Asa ca in mare parte cauciucul il cumperi dupa stilul tau de mers, daca vrei sa iti tocesti sliderele pe curbele patriei noastre iti iei un cauciuc mai moale-sport, daca vrei touring si in mare parte cel mai intalnit drum este autostrada iti iei Michelin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Emylyo: vineri amu' peste 5 zile, sau vinerea urmatoare peste 5 zile si o saptamana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 18, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2016 Scuze ca nu am raspuns la telefon Lorant,dar am fost inzapezit pe la Rasnov pana acum .Teoretic pt acest weekend era vorba,dar sunt in standby din cauza zapezii sa nu pot parasi zona de domiciliu-armata sa o mana de ajutor in situatii de criza.Va anunt in timp util,daca nu se poate amanam cu o saptamana sau 2.Ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Nici o problema Emy. E bine atunci si ultimul weekend din ianuarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 20, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2016 Banuielile mele s-au adeverit...din pacate.Presimt ca situatia este aceiasi si weekendul urmator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 nu-i bai colegu, tinem legatura si vedem cum /cand ne putem organiza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Daca este cineva interesat de aripa spate pt Hayabusa 2008- Mi-am comadat originalul de la Pyramid Plastics care este tot din fibra de sticla spre uimirea mea, am scos o matrita dupa ea si pt moment am scos 2 piese care nu sunt inca vopsite dar urmeaza, daca este cineva interesat sa imi lase un PM pretul este la jumatate fata de producator 250 de lei marfa este aceias. https://www.intobikes.co.uk/products/000740/007119/Pyramid-Plastics-Rear-Hugger-suitable-for-Suzuki-GSXR1300-R-Hayabusa-2008 Editat Ianuarie 22, 2016 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 24, 2016 Share Postat Ianuarie 24, 2016 Cum am vorbit la Rasnov, mie imi trebuie. Vorbim luni si stabilim detaliile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2016 Din pacate nici weekendul acesta nu mai pot ajunge la Sibiu din cauza de serviciu.Ramane pt o data ulterioara stabilita de comun acord.In asteptarea gulasului la foc de lemne am pus de unul la aragaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 25, 2016 Share Postat Ianuarie 25, 2016 Cum am vorbit la Rasnov, mie imi trebuie. Vorbim luni si stabilim detaliile! NU e graba colegu, sper pana luni sa le termin cu vopsitul ca sa ma pot incadra cerintelor sper ca te referi luni saptamana viitoare nu astazi » Post actualizat in 25 Jan 2016 19:22 Din pacate nici weekendul acesta nu mai pot ajunge la Sibiu din cauza de serviciu.Ramane pt o data ulterioara stabilita de comun acord.In asteptarea gulasului la foc de lemne am pus de unul la aragaz mai asteptati si voi cu iesitul sa mai treaca din frigul asta poate ne strangem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2016 Asteptam ca altceva nu putem face...poate se da si la peste daca se dezmorteste ,dar vroism sa ne dam cu sania...placa...schiurile...celofanul...palinca pe partie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 NU e graba colegu, corect, stai linistit eu numai am mentionat ca am nevoie de unul, sa ma treci pe lista pana-n primavara avem timp Asteptam ca altceva nu putem face...poate se da si la peste daca se dezmorteste ,dar vroism sa ne dam cu sania...placa...schiurile...celofanul...palinca pe partie ne mai putem da si in martie, esenta e sa ne sincronizam si sa ne adunam cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Bine la noi in tara nu este volumul asta de vanzare dar oare cand si in Romania o sa te recheme sa iti repare o problema ca este vina produatorului ? Cati dintre voi ati avut probleme cu alternator-releu de incarcare ? Ma refer strict la generatia 2 asa cum spune articloul ... http://www.bikerspost.com/article/291/suzuki-recalls-more-than-68k-motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Cunoaste cineva motocicleta si proprietarul? http://olx.ro/oferta/2008-suzuki-gsx-1300-hayabusa-k8-ID5v1xM.html#80f83c4343 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Nu cunosc moto,dar pretul pentru mine imi pare suspect,este totusi prea mic pentru un gen 2...dar nu se stie ce gandeste omul.Zic ca merita vazuta de cineva care urmareste achizitionarea unei asemenea motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 cum zice si TNG, pretul e mic... omul nu e Doxa, si CP a calculat pt Gen I .....175 in loc de 197 cat se da in cartea tehnica.... sau au mai murit vreo 25 de caluti intre timp datrita uzurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 Go go go sa o vezi!! daca arata ca in poze si ai banul la tine motocicleta nu trebuie iertata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 ...si mie imi pare suspect de mic pretul,dar , poate fi un moto ok si la acest pret (negociabil), se merita fara doar si poate. Daca nu aveam doua deja, mai ca plecam la Timisoara si chiar si asa ....hmmm.....dar, risc sa dorm pe pres dupa Cine o cumpara, sa-l poarte sanatos si sa aiba parte de asfalt uscat! (y) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 e cam teapa.... apare si dispare anuntul ca si la alba-neagra..... nici nu se poate contacta vanzatorul.... eu zic ca 99,99% e facatura, teapa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 5, 2016 Share Postat Februarie 5, 2016 (editat) Eu am avut la a mea Gen 1 1999 probleme cu Baterie Releu de incarcare Bendix si mufa releu care s-a topit am schimbat 2 baterii 3 relee si un bendix . momentan am : un bendix de 2006 , releu de incarcare aftermarket cu aripioare de racire marite , baterie noua si firele pe direct la releu : nu mai sunt probleme din cate stiu si la gen 1 a fost rechemare in service din cauza asta probabil a mea a sarit peste rechemare si de aici problemele Editat Februarie 5, 2016 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARZAN Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Cum zice englezoiu' we are screwed! Aseara o prietena aflat cu treburi in Sri Lanka,a surprins in poza Hayabusa gen III.Se pare ca la noul model,Suzuki,colaboreaza cu Toyota. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2016 Share Postat Februarie 7, 2016 Asteptam cu nerabdare si pozele detaliate coleguuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate