john17 Postat Iunie 26, 2019 Share Postat Iunie 26, 2019 Acum 7 ore, emylyo a spus: cauciucurile (noi toate)aveau indice de viteza mai mare decat in talon :). Poate mai mic?!? E aberant să te respingă pt un indice de viteză mai mare. Dar nu imposibil cu nguyenii de la rar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Acum 21 ore, john17 a spus: ..........cu nguyenii .......... si belbozii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Acum 22 ore, john17 a spus: Dar nu imposibil cu nguyenii de la rar... Pardon, la RAR gasesti de alde silveri de astia plini de teorie dar pe care ii omoara practica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 27, 2019 Autor Share Postat Iunie 27, 2019 In talon am H si in realitate aveam 2 H si 2 V.Toate noi cu cateva zeci de km,montate in service omologat RAR si cu documente pt montaj si geometrie roti 3D.Tragea de frana de mana 1 scat si zicea ca nu tine...i-am zis ca aia e pozitia de decapotare si frana e 3 scaturi mai sus .Pe urma a inceput ca nu ies noxele,dar senzorul lui de temperatura indica 999grade...l-a calibrat si eu iesit mai bine decat de fabrica pt ca benzina este euro 6,motorul euro 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 La 25.06.2019 la 17:43, the mentalist a spus: Generatia 2 are ceva posibilitate de reglaj a fasciculului luminos al farurilor stanga-deeapta, sus-jos? Acu' am cosmaruri ca n-o sa trec RAR-ul din cauza farurilor A mai fost careva cu model de Anglia la RAR? Am făcut eu rar la busa de Anglia......nu am modificat si schimbat nimic.....si nici șpagă nu am dat.....a trecut cu brio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 2 ore, scamosu_gl a spus: Am făcut eu rar la busa de Anglia......nu am modificat si schimbat nimic.....si nici șpagă nu am dat.....a trecut cu brio Oh,o veste buna! Sper sa fie la fel si la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Niko, te-ai programat deja la RAR? Mai e nebunie? Daca nu, poti incerca sa iti faci programare la Giurgiu sau Dambovita, ai termene mai scurte decat in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Acum 1 oră, Metal Heart a spus: Niko, te-ai programat deja la RAR? Mai e nebunie? Daca nu, poti incerca sa iti faci programare la Giurgiu sau Dambovita, ai termene mai scurte decat in Bucuresti. Inca nu, trebuie sa traduc acte, o nebunie intreaga pana fac programarea la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Ce nebunie? Traducerea dureaza 5 min,restul actelor inca 15 minute. Sau doar ardelenii se misca repede la birourile de facut acte in vederea inmatricularii/radierii/etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Nu trebuiau traduse pt rar din cate îmi amintesc. Perete n-ai găsit, lustruiești gloaba de cristal pt farul ăla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Bine baieti, daca ziceti voi ca va fi usor nu pot decat sa ma bucur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Deci dii diiiiii Niko! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Gata filmuletul intalnirii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 bravos! multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Vaiii di miniiii, am dat vreo 450km de curbe cu Busa, sunt la orizontala! M-a cam muncit animala! Merge bine peste tot in afara de acele de par. Alea nu.i plac, plus nush daca e din cauza cauciucului dar doar pe acele de par mi.a fugit fundu de 2 ori, mi.a cam dat emotii. In rest sta bine pe sosea. Pozitia in schimb, zici ca nici nu am schimbat ZX10-le, ba chiar ala ca geometrie parca era mai confortabil, desi avea scarite racing! Nu am atins cu scaritele cum ma asteptam. Una peste alta interesanta, sa vedem cum progresam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 30, 2019 Share Postat Iunie 30, 2019 Niko, are 60 kg peste miarul modern(2004+) si cativa cm in plus la lungime. Adevarata fata si-o arata pe autostrada unde sta rigla la 200 kmh si inghide km cum putine mobre sunt in stare. Eu vad un avantaj major in caracteristica motorului gen Dr Jekyll/MrHide. Nu balbaie, nu se incinge exagerat, te plimbi, si apoi dai o inferioara si treci pe o roata printre doi adormiti... Dezavantaje? Evacuarea e scumpa iar in oras consuma cat un camion incarcat cu piatra. E normal sa plece spatele de sub tine. Asfaltul la noi e oribil, ai cuplu urias iar mobra are zero dadace electronice. Alternativa mai comfy si mai rea e ZZR-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 La 29.06.2019 la 16:50, apriliacluj a spus: bravos! multumim! vad ca ai fost si tu acolo . adica am auzit . tot cu duba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 Intrebari la Radio Erevan: voi la Busa cu ce presiune mergeti in roti? Am bagat 2,5 fata si un 2,6-2,7 spate si se simte ok. Mi-a scazut presiunea la 2.1 fatza si desi la ZX mergeam cu 2.1-2.2 si era ce trebuie, la Busa e moale,se innoada fatza daca e prea moale. Am Michelin Pilot Power III pe ea. Ce cauciucuri vi se pare ca se potrivesc la Busa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 18, 2019 Share Postat Iulie 18, 2019 Acum 3 ore, robert bk350 a spus: tot cu duba? nope Acum 3 minute, the mentalist a spus: I voi la Busa cu ce presiune mergeti in roti? 2,6/ 2,8 Acum 4 minute, the mentalist a spus: Am Michelin Pilot Power III e OK Acum 5 minute, the mentalist a spus: Ce cauciucuri vi se pare ca se potrivesc la Busa? sportec M7RR battlax hypersport dar si cu cauciucurile e o poveste ca si cu uleiurile...., ia-ti ce model iti place mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 Mersi! Fiind mai grea se pare ca joaca cu presiunile foarte mici in cauciucuri nu prea merge. Cauciucul spate cred ca o sa se duca cam repede, poate in viitor o sa pun ceva mai touring pe spate...sau ceva mai ieftin, gen Pilot Power 2ct ala vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 (editat) da, nu prea ii place cu presiuni joase ca de circuit pe mine cam 6k km ma tine spatele..... Editat Iulie 19, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iulie 19, 2019 Share Postat Iulie 19, 2019 La 29.06.2019 la 19:58, the mentalist a spus: Vaiii di miniiii, am dat vreo 450km de curbe cu Busa, sunt la orizontala! M-a cam muncit animala! Merge bine peste tot in afara de acele de par. Alea nu.i plac, plus nush daca e din cauza cauciucului dar doar pe acele de par mi.a fugit fundu de 2 ori, mi.a cam dat emotii. In rest sta bine pe sosea. Pozitia in schimb, zici ca nici nu am schimbat ZX10-le, ba chiar ala ca geometrie parca era mai confortabil, desi avea scarite racing! Nu am atins cu scaritele cum ma asteptam. Una peste alta interesanta, sa vedem cum progresam Daca doresti sa scapi de emotii si ai in vedere schimbarea anvelopei spate, incearca Metzeler Roadtec 01. Sunt doua modele de Metzeler Roadtec 01- simplu si HVM. Daca vrei sa treci peste 10.000 km cu anvelopa spate, achizitioneaza modelul HVM. Singura problema este ca, cu timpul, iti ofera foarte multa incredere in abordarea virajelor asa ca....grija. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 22, 2019 Autor Share Postat Iulie 22, 2019 Roadtec 01 am avut si eu...ma declar multumit.Nu mi-a fugit deloc in 4500km chiar si pe ploaie.Estimez si ca tine mai multi km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 Am adus Busa sa vada Romania...Cred ca ii place :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iulie 24, 2019 Share Postat Iulie 24, 2019 La 19.07.2019 la 7:47, the mentalist a spus: Mersi! Fiind mai grea se pare ca joaca cu presiunile foarte mici in cauciucuri nu prea merge. Cauciucul spate cred ca o sa se duca cam repede, poate in viitor o sa pun ceva mai touring pe spate...sau ceva mai ieftin, gen Pilot Power 2ct ala vechi. Nu știu dacă ai ales ceva, dar pentru că conducem niște veri pe undeva îmi permit să îți recomand niște anvelope cu care eu m-am înțeles foarte bine. Adică performanță vs număr de km a fost imbatabil. Pirelli Angel GT. Acum e și varianta GT 2, deci prima generație ar fi trebuit să scadă la preț deja. Mie mi s-au părut cele mai sport anvelope dintre cele sport-touring. PP 2ct ar putea fi prea moi pe laterale pentru greutatea motorului și cuplul dezvoltat. Dar recunosc ca aici s-ar putea să vorbesc prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate