apriliacluj Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 spor la vanzare Niko!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 26, 2022 Share Postat Septembrie 26, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emperor Postat Februarie 13, 2023 Share Postat Februarie 13, 2023 Daca este cineva interesat , am o sea pt gen 1, refacuta la topsellerie ,inaltata + gel, f comoda la drumuri lungi si adauga un pic de confort pt cei mai inalti (se simte diferenta de la 185 in sus) fara logo-uri/broderii etc Daca aveti cunostinte care sunt pe comunitate in benelux gasim cu siguranta o modalitate s-o expediez in tara cu verificare /plata la fata locului.In stare excelenta , 150E. PM pentru mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 9, 2023 Share Postat Martie 9, 2023 Salutare dragilor ! Asa cum poate unii dintr voi deja stiu, in perioada 02.-05.06.2023, prietenii nostrii de la Hayabusa Thessaloniki au propus o noua "Intrunire Hayabusa", tot pe meleaguri grecesti, de data aceasta in Asprovalta, un oraş mic din nordul Greciei, la 80 km de Kavala, situat in Golful Strimonikos si apartinand prefecturii Salonic. Astfel, in afara de noi si de cei din Grecia, si-au mai anuntat prezenta si vecinii nostri din Bulgaria si cei din Olanda. Pana in acest moment sutem deja vreo zece motociclete si ma gandesc ca postand si aici aceasta informatie, vor mai aparea ceva doritori de o plimbare frumoasa si o petecere pe cinste in " Busa style" . Daca da, voi reveni cu detalii. Intentia ar fi ca aceasta intrunire sa fie si " Hayabusa Romania Summer meeting", deci ....... Asprovalta2.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 9, 2023 Share Postat Martie 9, 2023 Trimite-i mesaj lui Marius sa o posteze si la intrunirile de anul asta, e mai vizibila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Martie 9, 2023 Share Postat Martie 9, 2023 (editat) Acum 7 minute, ivan pedala a spus: Trimite-i mesaj lui Marius sa o posteze si la intrunirile de anul asta, e mai vizibila! Sigur , dar am zis sa anuntam si aici. Editat Martie 9, 2023 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 10, 2023 Share Postat Martie 10, 2023 Pentru cei cu Hayabusa gen 3, am verificat-o pe a mea și apare cu un recall in service. Nu am prea multe detalii, dar știu că are legătură cu frâna pe față: "potential issue with the front brake master cylinder!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 11, 2023 Share Postat Martie 11, 2023 Frana e pt pussies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
relufarcas Postat Aprilie 29, 2023 Share Postat Aprilie 29, 2023 Buna seara. Stiu ca sunt off topic, dar m-am gindit ca nu o sa va suparati... Rog daca vreun coleg are un vas de expansiune de Hayabusa ( an 2001) sa imi dea un mesaj ( relufarcas@yahoo.com ). Multumiri anticipate. Acum 23 ore, relufarcas a spus: Buna seara. Stiu ca sunt off topic, dar m-am gindit ca nu o sa va suparati... Rog daca vreun coleg are un vas de expansiune de Hayabusa ( an 2001) sa imi dea un mesaj ( relufarcas@yahoo.com ). Multumiri anticipate. Si as vrea un sfat... A folosit cineva up grade la oala de ambreiaj de tipul acesta ? Si daca da, as vrea sa aflu o opinie personala. Multumesc. La 13.02.2023 la 12:49, Emperor a spus: Daca este cineva interesat , am o sea pt gen 1, refacuta la topsellerie ,inaltata + gel, f comoda la drumuri lungi si adauga un pic de confort pt cei mai inalti (se simte diferenta de la 185 in sus) fara logo-uri/broderii etc Daca aveti cunostinte care sunt pe comunitate in benelux gasim cu siguranta o modalitate s-o expediez in tara cu verificare /plata la fata locului.In stare excelenta , 150E. PM pentru mai multe detalii. Am trimis PM. Ai mesaj pe E-mail. Daca ( eventual) nu l-ai primit, contact la relufarcas@yahoo.com . Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 8, 2023 Share Postat Mai 8, 2023 Salut! Un coleg din Constanta doreste sa cumpere un capac monopost pentru generatia 2. Daca are cineva disponibil, las datele lui de contact sa vorbiti direct. https://www.facebook.com/adrian.borlea.9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iulie 7, 2023 Share Postat Iulie 7, 2023 Salut! Donez un capac monopost pentru Hayabusa Gen 1. Daca doreste cineva.. ridicare din Bucuresti (sector 6). Acum 44 minute, IceCube a spus: Salut! Donez un capac monopost pentru Hayabusa Gen 1. Daca doreste cineva.. ridicare din Bucuresti (sector 6). Am primit un mesaj privat, momentan rezervat. L-am dat astazi. Incerc sa ajung pe la ai mei, cred ca mai am niste suporti de cutii laterale.. revin pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 La 07.07.2023 la 22:02, IceCube a spus: Salut! Donez un capac monopost pentru Hayabusa Gen 1. Daca doreste cineva.. ridicare din Bucuresti (sector 6). Am primit un mesaj privat, momentan rezervat. L-am dat astazi. Incerc sa ajung pe la ai mei, cred ca mai am niste suporti de cutii laterale.. revin pe topic. Salut, daca mai sunt valabili suporti laterali ma înscriu eu! In alta ordine de idei găsesc pe undeva de împrumut un bord și far ptr gen 2? Plătesc în bere/bani deranjul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Salut. Sunt proaspăt deținător de gen1. Găsesc și eu la cineva semighidoanele cu placa superioara a jugului și un monopost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 21 Share Postat Aprilie 21 La 07.03.2024 la 5:24, s@rpe a spus: Salut, daca mai sunt valabili suporti laterali ma înscriu eu! In alta ordine de idei găsesc pe undeva de împrumut un bord și far ptr gen 2? Plătesc în bere/bani deranjul! Da-mi un mesaj privat si rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 29 Share Postat August 29 (editat) LMA @emylyo, tatal topicului! sanatate si tarie in putz! Editat August 29 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 5 Autor Share Postat Septembrie 5 Cu oarecare întârziere îți mulțumesc Lorant.Văd ca nu prea mai este activitate pe aici.Sunt 17 ani de la deschiderea topicului.Am schimbat vreo 5 moto de atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 te-am notat in caiet cu un coniac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate