CaptainBusa Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Priviti cum mi-am pimp-uit masina Crazy? dintr-un anumit motiv ,nu pot atasa pozele Salut, Am fost plecat o vreme prin Constanta, ... vreau si eu sa o vad...sa-mi dai un mail... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Am reusit! Cam prea mult spus pimp, dar mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Am reusit! Cam prea mult spus pimp, dar mie imi place Nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Am reusit! Cam prea mult spus pimp, dar mie imi place Dragutza...OpiBusa...ta... cand o sa imbatranim...ma gandeam sa mutam motoarele de pe Busa pe ceva mic....vazusem pe YouTube...un Smart cu motor de Busa...facea minuni...conserva...avea inima mare ...oricum cred ca si Tigra ar fi buna ptr un Tuning...un Hibrid cu Busa mai gandeste-te...la batranete.... PS. Plec la Londra pe 25-26Nov...s-ar putea sa plec pe mare...asa ca daca nu ne mai auzim anul acesta... Sarbatori fericite tie si celor de acasa... Iarna Blanda Editat Noiembrie 18, 2007 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Capitane iti urez si tie SARBATORI FERICITE SI DRUM BUN sau VANT IN PANZE Sa ne vedem sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 http://www.vfxkits.com/c218736p16500790.2.html Vreau sa comand asa ceva.Cine este interesat sa ma anunte pt ca un cunoscut vrea sa comande mai multe bucati si pretul este excelent.Se adauga transport,vama.Cu cat mai multe comenzi cu atat mai ieftinache. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 http://www.vfxkits.com/c218736p16500790.2.html Vreau sa comand asa ceva.Cine este interesat sa ma anunte pt ca un cunoscut vrea sa comande mai multe bucati si pretul este excelent.Se adauga transport,vama.Cu cat mai multe comenzi cu atat mai ieftinache. Ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Salut! voi unde le faceti service-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) Salut! voi unde le faceti service-ul? B & S Motors, soseaua de centura, aproape de Amkart: Prezentare Situat pe Soseaua de Centura nr 24-26, Tunari, Service-ul Suzuki ofera asistenta pentru motocicletele Suzuki atat in perioada de garantie cat si post garantie: - Reparatii de mecanica - Reparatii instalatie electrica - Tinichigerie - Vopsitorie - Spalatorie - Curatare sisteme injectie - Verificare sistem de franare (subcontractat) - Service moto/scutere Programarea in service se realizeaza in 24 ore TUNARI Tunari, Sos de Centura nr 24-26 Tel.: +40 21 266 50 00 Fax: +40 21 266 50 11 Mobil: +40 744 SUZUKI tunari@suzukimotors.ro Coordonator vanzari moto Sebastian Dinescu 021.266.5000 sdinescu@suzukimotors.ro VANZARI MOTO Adrian Stefan 0724.222.659 astefan@suzukimotors.ro ACCESORII SI PIESE Manea Mihnea 0730.017.465 mmanea@suzukimotors.ro STEFAN CEL MARE Stefan cel Mare, nr. 15, bl. 15, sector 2, Bucuresti Tel.:+40 210 08 13 Fax: +40 210 08 13 Mobil: +40 721 SUZUKI suzuki@suzukimotors.ro Vanzari moto Afloarei Alexandru 0721.101.488 aafloarei@suzukimotors.ro http://www.bsmotors.ro/ Editat Noiembrie 21, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Salut! voi unde le faceti service-ul? Y'o am avut garantie pe ea...asa ca am fost la Suzuki.... Da's scumpi...ca din asta traiesc... Mai stiu un tip...pe Valea Ialomitei...pot sa-ti fac rost de Nr lui... A imbatranit pe Motoare...are un garaj si cam face de toate...a tras si ceva ani pe Busa...e un tip Ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduuuuuuuuuu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Multumesc! Daca aveti (cei din Bucuresti) idei de ture in grup (la vara) ar fi misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Multumesc! Daca aveti (cei din Bucuresti) idei de ture in grup (la vara) ar fi misto! unii se mai dau si pe vremea asta .. de ce sa asteptam pana la vara ?? ps: azi a fost o vreme splendita , perfecta sa mai bag cateva sute de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) unii se mai dau si pe vremea asta .. de ce sa asteptam pana la vara ?? ps: azi a fost o vreme splendita , perfecta sa mai bag cateva sute de km Asa este...nu ai vazut azi cand te alergau Junioarele sa-ti vanda "cauciuce" noi ptr Busa... ai trecut pe langa Liceul Lazar...si ai facut furii pe acolo... Eu zic ca m-as putea misca la vara oriunde...Sa Organizam Un BUSA BASH 2008...sa stabilim un loc...si o data...cine vrea face rezervari din timp.... va dau un link http://www.hayabusa.org/forums/?act=ST;f=64;t=72793 Sa mai vedem ce fac americanii astia pe afara... Eu stau pe Bara...ca RCA-ul nu se misca deloc... Editat Noiembrie 22, 2007 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 Maine eu o pun de o iesire pe A2.Soferii car5e treceti prin zona lasati manelele mai incet in masana si uitati-va mai des in oglinzi.Care sunteti interesati contactati-ma.Viteza de deplasare-aproape regulamentara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Nice Cati cai are Tigra in plus acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 Asa este...nu ai vazut azi cand te alergau Junioarele sa-ti vanda "cauciuce" noi ptr Busa... ai trecut pe langa Liceul Lazar...si ai facut furii pe acolo... ahaaaaaaa.. deci tu esti cu cauciucurile... de ce n-ai zis asha fac treaba buna fetele ?? se descurca ?? daca opresc toti motociclistii din trafic ar trebui sa mearga afacerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 (editat) ((ahaaaaaaa.. deci tu esti cu cauciucurile... de ce n-ai zis asha fac treaba buna fetele ?? se descurca ?? daca opresc toti motociclistii din trafic ar trebui sa mearga afacerea )) Nu sunt eu Moncher, dar cunosc "Junioarele" ca au fost...dragutze si m-au "tras si pe mine pe dreapta"... ...sunt "pisicutze" de treaba... Editat Noiembrie 24, 2007 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 25, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2007 Este vorba cumva de Serban Duca?El stiu ca se pricepe la la motoare si a avut si busa-cred ca cea mai frumoasa de la noi.Avem toate sansele sa facem un club Hayabusa si la noi in ritmul acesta.Deja un topic care nu a miscat mai deloc o lunga perioada de timp a ajuns departe.Respect posesori de buse! 10 posesori sunt pana acum declarati pe acest topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Este vorba cumva de Serban Duca?El stiu ca se pricepe la la motoare si a avut si busa-cred ca cea mai frumoasa de la noi.Avem toate sansele sa facem un club Hayabusa si la noi in ritmul acesta.Deja un topic care nu a miscat mai deloc o lunga perioada de timp a ajuns departe.Respect posesori de buse! 10 posesori sunt pana acum declarati pe acest topic! El este...batranu' Serban... am un coleg de facultate care locuieste pe scara lui vecina... De fiecare data cand treceam pe acolo era cate o Busa prin preajma... Oricum daca facem un ClubBusa...probabil o sa mai apara si alti Baieti...am vazut mai mult de 10 Buse numai in Bucuresti...ca sa nu zic de cei din tara... Propun sa organizam la vara un Busa Bash unde sa punem sa ne cunoastem...eu sunt disponibil oricand din aprilie 2008... tre sa tinem cont de concediile oamenilor... de aceea zic sa fie undeva in vara... Cred ca am un loc unde sa facem adunarea...da tre sa i-au acceptul proprietarului...un loc de inspiratie...Aerodromul Tuzla... vreo sugestie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Am dat peste niste filmulete care nu le vazusem, daca nu le-ati vazut eu zic ca merita! http://video.google.nl/videoplay?docid=723698905293246118 http://video.google.nl/videoplay?docid=2273051835443208591 Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Cati cai are Tigra in plus acum? Pai are aceasi cai dar se da mare cu autocolantele ca si unii cu geaca de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Am dat peste niste filmulete care nu le vazusem, daca nu le-ati vazut eu zic ca merita! http://video.google.nl/videoplay?docid=723698905293246118 http://video.google.nl/videoplay?docid=2273051835443208591 Enjoy Busa Rules.... Interesante filmuletele... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Lasa ca nu mi-e rusine nici cu Kawa sau Honda. Faine filmulete,dar pilotii sunt dusi cu pluta --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 09:34 -------------http://video.google.nl/videoplay?docid=244472923069688576 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Lasa ca nu mi-e rusine nici cu Kawa sau Honda. Faine filmulete,dar pilotii sunt dusi cu pluta <small>--- Mesaj completat în 28 Nov 2007 09:34 -------------</small><br/>http://video.google.nl/videoplay?docid=244472923069688576 asa este...moto...rules...iar pilotii... --- Mesaj completat în 30 Nov 2007 09:27 -------------PROPUNERE.... Dragi Tovarasi Si "pretini"... Y'o propun...Adunarea Buselor ptr vara anului 2008 Orice alti Busa "pretini" pe 2 roti sunt invitati... Adunarea se poate rezolva pe Aerodromul Tuzla...important este sa anuntam data...si perioada...Iarba cat cuprinde...securitatea motoarelor garantata(intrare restrictionata)...cantina aeroportului este si ea functionala...sponsori o sa apara in functie de Nr de participanti...Ma gandesc ca sa propun acest Topic pe forum ca sa vedem cati vor sa se inscrie... Comentarile sunt asteptate cu drag... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 Buna ideea cu aeroportul! .Unde in alta parte s-ar putea intalni avioanele noastre pe 2 roti?!Bineinteles ca pe un aeroport.Ce numere preferentiale aveti la moto?Am vazut ca cei cu Harley au HOG Ssi ma gandeam ca poate si posesorii de busa au unul anume sau poate o sa facem noi un pas pt acest nume.Cunosc pana acum numere -SEA,DON,BUS,HAY,FLY,COC,FUM,UPS,WOW!Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate