Sari la conținut

BIKERFEST CLUJ-NAPOCA 2005


Razvan/TRB
 Share

Postări Recomandate

DE FOARTE MULT TIMP URMARESC DIALOGURILE SI DEZBATERILE PROMOVATE IN CADRUL ANUMITOR TEME. NU SUNT O PERSOANA CU MULT TIMP LA DISPOZITIE, PENTRU A INTERVENII DE FIECARE DATA CU O POZITIE LEGATA ANUME  DE SUBIECTUL DISCUTIEI, DAR ACUM SIMT NEVOIA SA RASPUND LA SUSPICIUNILE CELOR CARE NU INTELEG SAU NU VOR SA INTELEAGA MESAJUL NOSTRU.

 

AM OBSERVAT CA MULTI MOTOCICLISTI SE SIMT LEZATI, OFENSATI, INLATURATI, SI FRUSTRATI LEGAT DE EXPLICATIILE DECIZIEI NOASTRE. IMI PARE RAU CA NU MA CUNOSC PERSONAL CU MULTI DINTRE VOI,  MOTIV PENTRU CARE CU PRIMA OCAZIE, MI-AS DORI SA LUAM LEGATURA SI SA VA POVESTESC CATEVA REALITATI DIN LUMEA MOTO.  TRAIM IN SECOLUL VITEZEI SI NU AVEM TIMP SA RASPUNDEM LA TOATE PROVOCARILE, INJURIILRE SI PARERILE UNORA SAU ALTORA CARE SUNT CU MINTEA ODIHNITA, DAR ACUM ESTE MOMENTUL:

 

1.TRANSYLVANIA BIKERS NU ESTE CLUB DE SNOBI CARE INLATURA MOTOCILISTII CU MOTOARE COMUNISTE- PRINTRE CELE 4 MOTOCICLETE ALE MELE, SE AFLA O JAWA 250 DIN 1962 SI UN MZ ES 250 DIN 1961, LA CARE NU VREAU SA RENUNT-INDIFERENT DACA UNII RAD PROSTESTE DE MINE.

2.IN NICI UN CAZ, NU AM PUS PROBLEMA STEAGULUI ROMANESC(TRICOLORUL) ATUNCI CAND AM ORGANIZAT INTRUNIREA MOTOCICLISTILOR- NU SUNTEM

SOVINI- AVEM UN MEMBRU IN CLUB CARE ESTE CETATEAN MAGHIAR-AVEM

PARTENERIATE CU 2 CLUBURI CELEBRE DIN UNGARIA SI APRECIEM IN EGALA MASURA CELE 3 CLUBURI DIN SECUIME: BLUES RIDERS, DAIMLER SI FREE FROGS RIDERS- ASA CA NU VA INFECTATI MINTILE IN ZADAR CU IMAGINATIE BOLNAVA.

3.PROBLEMA "PRETURILE DICTATORIALE" NU ESTE LEGATA DE NOI. SE STIE FOARTE CLAR CA ADAOSUL COMERCIAL LA PRODUSE NU ESTE STABILIT DE CLUBUL ORGANIZATOR. AR FI IDEAL SA DISPUNEM DE UN TEREN AL NOSTRU PE CARE SA ORGANIZAM FESTIVALUL SI ATUNCI AM PUTEA SA VINDEM PRODUSELE LA PRETUTI SCAZUTE. NU ESTE NIMENI OBLIGAT SA MANANCE LA RESTAURANT SI DEASEMENI NU PUTETI SA OBLIGATI PE NIMENI SA VA SUBVENTIONEZE COSTURILE PERSONALE- EXISTA CONSERVE, FRUCTE, MURATURI SAU SLANINA CU CEAPA, CARE POT FI ADUSE DE ACASA- SAU VA ESTE RUSINE SA MANCATI DIN PUNGA?

VA SPU EU CA INAINTE SA MANCATI SLANINA CU CEAPA AR MERGE SI O TUICA

BUNA-NU E OBLIGATORIU SA BETI TOATE PROSTIILE DIN COMERT.

LA FEL SI PROBLEMA DORMITULUI- NU AI BANI DE CAZARE? FOARTE SIMPLU-

POTI CUMPARA UN CORT, UN SAC DE DORMIT(CU PUF SAU FARA PUF DE PINGUIN),

UN IZOLIR (MAI GROS SAU MAI SUBTIRE) SI POTI DORMI GRATIS UNDE VREI. DACA NU AI UNDE LE PUNE, CUMPARATI SI UN SET DE CUTII ATASABILE LA MOTOR. VA GARANTEZ CA TOATE POT COSTA ECHIVALENTUL PRETULUI CATORVA NOPTI LA HOTEL, TOTUL FIIND O INVESTITIE PE TERMEN LUNG CARE ESTE AMORTIZATA IN PRIMUL SEZON.

4. PENTRU CEI CU GANDIRE INFANTILA, LE SUGEREZ SA NU SE LEGE DE SIGLA CLUBULUI NOSTRU. DACA NU STII CE REPREZINTA INSEMNELE SI SIMBOLURILE

NOASTRE, TACI DIN GURA SI NU-TI EXPRIMA GANDIREA RETARDATA.

DESIGUR CA ORICE INSEMN TRANSMITE UN MESAJ, GREU DE DESCIFRAT PENTRU UNII CARE NU-SI POT SCOATE DIN CREIER, PENIBILA SIGLA A PCR-ULUI.

NOI RESPECTAM INSEMNELE ALTOR ORGANIZATII INDIFERENT DE PROFIL (CLUB DE SPEOLOGI, CLUB DE ALPINISTI, ASOCIATII UMANITARE SI ALTE O.N.G.-URI) PENTRU CA EMBLEMA ESTE SIMBOLUL EXISTENTEI SI ACTIVITATII UNEI ASOCIERI DE OAMENI CARE SI-AU PROPUS SA FUNCTIONEZE IN BAZA UNUI PROGRAM(STATUT IN CAZUL NOSTRU) CLAR DEFINIT.

5.IN MINTEA ROMANULUI, UNIVERSUL CULINAR ESTE FOARTE LIMITAT (MICI, GRATARE, CASCAVAL PANE SI CEVA CIORBE-CAM ATAT). PRIETENII NOSTRI DIN TARA CUNOSC FAPTUL CA NOI (TOTI CEI CARE ORGANIZAM INTRUNIRI) PROMOVAM SI ALTE FELURI CUM AR FI CELE TREDITIONALE :GULAS CU CARNE DE VITA, TOCANITE DE PORC, MAMALIGA CU BRANZA, ETC, CARE SUNT MAI IEFTINE SI MAI HRANITOARE DECAT CE GASIM PRIN RESTAURANTE.

6.LEGAT DE AFISUL EDITIEI DIN ACEST AN: A FOST REDACTAT TEXTUL IN LIMBA ENGLEZA, DEOARECE AVEM SIMPATIZANTI DIN STRAINATATE CARE NE URMARESC ACTIVITATILE SI ACCESEAZA ACEST SITE. PENTRU ROMANI AM REDACTAT ACEA NOTA INFORMATIVA, DIN CARE SE PARE CA NIMENI NU A INTELES NIMIC. PROBABIL CA PRINTRE NOI SUNT CATIVA CARE URMARESC LATURA GRAMATICALA A TEXTULUI, DECAT REALITATEA EXPRIMATA PRIN CUVANTUL SCRIS. CAUTAM ACUL IN CARUTA CU FAN- DRAGII MEI LINGVISTI. PREFER SA NO COMMENT-EZ CALITATILE LITERARE DE CARE DATI DOVADA.

7.FEMEILE AU SI ELE LOCUL LOR-UNELE PE MOTOARE, ALTELE LA BUCATARIE. NU CRED CA DIN EXPLICATIILE NOASTRE REZULTA CA FEMEILE NU AR AVEA ACCES LA INTRUNIRE. ASA CA NU E CAZUL SA UMBLATI CU SPECULATII NOCIVE IN RANDUL BIKERILOR. NU VA DATI RANITE DACA NU ATI FOST IMPUSCATE.

8.AM FOLOSIT EXPRESIA DE "REAL BIKER" PENTRU A DEPARTAJA LUMEA MOTO DE

RESTUL POPORULUI CARE VINE " CA LA CIRC"-ESTE CEVA RAU IN ASTA? DACA UNII INTELEG MAI MULT DECAT SPUNEM NOI, ESTE TREABA LOR SI SUNT CONVINS CA INTERPRETAREA LOR VINE DIN DORINTA DE-A CREA DIVERSIUNE. 

9. AM CITIT DE MULTE ORI AFIRMATIA"INTRUNIRILE MOTO DIN ROMANIA SUNT NISTE AFACERI PENTRU ORGANIZATORI !" POTRIVIT CAREIA SE TRAIESTE CU IDEA CA NOI NE IMBOGATIM PE SPATELE BIKERULUI NECAJIT CARE PLATESTE BILETUL DE INTRARE. IN CAZUL ACESTA POT SA ZIC:  CINE NU-I IN BRANSA, SA-I TACA GURA PENTRU CA ESTE PARALEL. MI-AS DORII CA ASTFEL DE AFIRMATII SA FIE INSOTITE DE UN SUPORT MORAL SAU SA SE EXEMPLIFICE CAZURI CONCRETE DE IMBOGATIRE SURVENITA DE PE INTRUNIRI. NIMENI NU ASISTA LA PLATA FACTURILOR FINALE-CARE REPREZINTA COSTUL PAGUBELOR PRODUSE DE EVENIMENT SI PE CARE TREBUIE SA LE SUPORTAM DIN BUZUNARUL NOSTRU IN FIECARE AN.  VA-TI PUS VREO DATA INTREBAREA- CE BUGET PREVEDE ORGANIZAREA? CINE ASIGURA FONDUL DE RISC ? CUM RASPUNZI FINANCIAR IN FATA STATULUI? CUM ACOPERI DREPTURILE DE AUTOR? CARE ESTE LIMITA IMPUSA DE C.N.A.? AFLATI CATEVA RASPUNSURI SI VETI GANDII ALTFEL.

10. NU COMPARATI CONCEPTUL DE BIKER DIN ROMANIA CU CEL DIN STRAINATATE, PENTRU CA VA INSELATI AMARNIC. TERMINATI CU DOGMELE DEMOCRATIEI PENTRU CA V-A FACETI DE RAS- DEMOCRATIA A EXISTAT ACUM 2000 DE ANI SI NU ARE NICI O LEGATURA CU LUMEA MOTO DIN PRZENT. ORGANIZATIILE MOTOCICLISTICE FUNCTIONEAZA CU REGULI SCRISE SI IMPUSE."CLUBURILE MOTO, SUNT NISTE MICI DICTATURI"-SPUNEA DIDI-PRESEDINTELE TRUST M.C. ROMANIA, DE ALTFEL UN CONDUCATOR

PREA CAPABIL PENTRU SUBALTERNII LUI. INSASI STATUTUL CLUBURILOR REFLECTA REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA. CE SA MAI ZIC DE R.O.F.(REGULAMENT DE ORDINE SI FUNCTIONARE) IMPUS DE LEGE. VA-TI OBISNUIT SA BAGATI DEMOCRATIA LA INAINTARE CAND NU VA CONVINE CEVA. AVETI MARE GRIJA CA TRAITI IN LUMEA ILUZIILOR FALSE.

11. PENTRU BIKERII INCEPATORI CARE NE BOMBARDEAZA CU REPLICI SI PARERI DE PROST GUST- SI EU AM FOST INCEPATOR SI RESPECT ORICE PERSOANA CARE ADERA LA  MOTOCICLISM, DAR PENTRU MINE A FOST MAI IMPORTANT SA INVAT, SI SA PARCURG MULTI KILOMETRI , DECAT SA INTRU IN DISCUTII CONTRADICTORII SI SA-MI DAU CU PAREREA UNDE NU ERA CAZUL. AVETI GRIJA LA LIMBAJUL FOLOSIT PENTRU CA ROMANIA ESTE O TARA MICA SI INTR-O BUNA ZI NE VOM INTALNII FATA IN FATA SI V-A FI MAI BINE SA CIOCNIM O BERE DECAT SA NE OCOLIM EVITAND ANUMITE DISCUTII.

12. CINE ASOCIAZA CLUBUL NOSTRU CU MANELELE SI MENTIONEAZA NUMELE UNOR VEDETE CUM AR FI PEPE, DAU DOVADA DE IPOCRIZIE MAXIMA.  DEOCAMDATA SUNTEM SINGURII CARE N-AM INFECTAT BIKERII CU ASTFEL DE PROSTII. CINE A FOST LA CLUJ IN FIECARE AN, POATE SA  CONFIRME ORIENTAREA NOASTRA MUZICALA. CAT DESPRE VEDETE- DISPRETUIM CEI CARE NU-SI VAD LUNGUL NASULUI- N-AU CE SA CAUTE PRINTE NOI. STATI CUMINTI SI VEDETI-VA DE TREABA CA N-ATI NIMERIT-O. SUNT CONVINS CA

SUFERITI DE SCHIZOFRENIE PARANOICA- DAR VA POATE TRATA DOAMNA DOCTOR TITILUKA. (PROBABIL CA AM GRESIT BOALA SI VOI FI MUSTRAT CU VEHEMENTA IN URMATOARELE COMENTARII).

 

LA INCEPUTUL LUNII IANUARIE VOM AVEA SEDINTA ORDINARA ANUALA A ADUNARII GENERALE CU TOTI MEMBRII CLUBULUI SI VOM HOTARA PLANUL DE EXPEDIERE AL INVITATIILOR, DUPA CARE IL VOM PUBLICA IN PRESA DE SPECIALITATE SI PE ACEST SITE SPRE INFORMAREA VOASTRA.

IN CONTINUARE VA LAS SA DATI FRAU LIBER PARERILOR SI COMENTARIILOR, BUNE SAU RELE. NU VREAU SA RASPUND LA PROVOCARI DE MOMENT-NU AM TIMP DE POLEMICI. CINE VREA O INFORMATIE UTILA DESPRE MOTOCICLISM IN GENERAL, POATE SA MA SOLICITE.

 

RADU ZARNESCU

TRANSYLVANIA BIKERS MC

CLUJ-NAPOCA

ZARNESCU @PERSONAL.RO

0723873061

RADULE, RAZVANE FELICITARI!! Era si timpul ! Va invidiez pt. curajul vostru! Sunt destule intruniri traditionale. Nu are nimeni de ce sa plinga, in plus sunt cele virtuale de pe forum pentru cei ce dau numai din gura.Bafta si pt. ei in oeganizare!

Bige

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 215
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

era shi cazul pt o schimbare ..prea vereau totzi copii roacherii shi manelarii sa se imbete pe la intruniri ...shi sunt comvins ca 99,9 la suta din cei care fura la intruniri fac parte din non bikeri ....

:wave: in bv nu avem club ...cum pot intra in posesia unei invitatii ?

un mail va rog la bastybikes@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:wave:

 

Pe cadrul motocicletei mele

 

 

Era prin 82.Pe cadrul motocicletei mele scria Danuvia 1961. Purtam un costum de musama facut cu mari sacrificii, care nu imi prea tinea de cald, dar de care eram foarte mindru. Capatina imi era aparata de o jumatate de coaja de ou care se inchidea sub barbie cu o catarama ruginita si imi minca de regula 5 minute sa o inchid. Nu gaseam gume de 19 pe atunci si umblam cu niste copturi vesnic legate cu sirma sa nu iasa camera. Motorul pornea cu rugaminti, de regula intr-un nor de fum cenusiu, avea 3 viteze si atingea cu greu 80.Nu eram suparat pe el niciodata, era oricind prietenul meu,chiar daca ma mai lasa citeodata spectator pe marginea drumului.Stiam inca de pe atunci ,ca pentru mine este expresia unui stil de viata si a unui crez: Ride to be free!Nu eram singurul. Ne adunam in cartodrom si povesteam vise . Deodata, taceam cu totii si ascultam cu atentie. Se auzea venind un motor â mareâ. Peste un timp aparea vre-un CZ de 175 sau poate chiar un TS de doi jumate.Ii faceam cu mina si omul oprea. Parca âsupermotorulâ linga hirburile noastre si povesteam cu el despre senzatii si cai putere. Ne plimba prietenele, ne mai lasa si pe noi cite o tura si ne desparteam amici. Toti il invidiam dar la modul pozitiv. Toti speram ca poate intr-o ziâŚ

In primul rind ne salutam cu totii. Pentru mine era o manevra riscanta deoarece trebuia sa las mina de pe ghidon si sa apas inainte un bumb mare aflat pe far. O faceam insa cu placere si simtem ca e de fapt o dovada de respect poate chiar o datorie. Chiar daca unii au cumparat motorul ca sa ajunga mai usor la munca, chiar daca unii nu stiu macar de ce l-au cumparat sintem cu totii o familie.Iar membrii unei familii sint datori sa se respecte intre ei.

Anii au trecut. Pe cadrul motocicletei mele sa-u perindat in timp mai multe inscrisuri: Simpson, Voshod, ETZ. Vreau sa va spun insa ca nimic nu s-a schimbat. Eu si motorul meu sintem aceeiasi buni prieteni ca intotdeauna. Sintem acelasi suflet, om si masina, chiar daca intre timp fierul a ajuns la topit. Motorul a cistigat in timp viteza si cai putere dar nu merita mai mult sau mai putin respect decit atunci cind pornea cu rugaminti.Nici motorul meu nici motoarele altora.E simplu: Ii dai a intia si tragi de gaz. Lumea incepe sa defileze prin fata ochilor si zau, nu prea conteaza daca peisajul se stabilizeaza la 80 sau la 180 . Bineinteles, vrei intotdeauna mai mult, e omeneste.Timpul nu sta pe loc. E firesc sa doresti ca motorul tau sa aiba performante mai mari sa arate mai bine sau pur si simplu sa fie contemporan. Asta nu iti da dreptul insa sa-ti dispretuiesti motorul tau sau pe ale altora.

Nu iti da dreptul sa dispretuiesti pe altul pentru ca nu are, poate deocamdata, ce ai tu.Fiecare soldat are poate, in ranita, bastonul de maresal.

S-au adunat de la un timp fapte. Unul dintre tovarasii mei si-a batut motorul, cu bota pur si simplu, pentru ca nu a urcat un deal. O prietena din trupa mea ma intreaba obsedant, tu cind iti iei Galenule motor? Este numai unul din motivele pentru care citeodata imi vine sa o string de git. La una din intrunirile de la chei, seara tirziu a aparut un tip mare cit usa, care purta pe deasupra in spate un rucsac imens. Calarea un Zundap de 50 cu roti de trotineta de copii si cum venea, parea ca pluteste la firul ierbii. Unii s-au apucat sa rida de el. Omul era rupt de oboseala, ii trebuise intreaga zi sa faca cei 40 km intre Cluj si chei. Esentialul este insa ca ajunsese si era acolo. Putini au realizat ca facuse un efort mai mare decit oricare din noi si dupa parerea mea merita respect.

La intruniri tot mai des, unii te intreaba, ce motor ai? Daca raspunsul nu li se pare satisfacator se uita cis, iti dau sa intelegi ca nu se asteptau de la un tip ca tine si se muta la alta masa.Eu incerc sa ma impac cu lumea.Nu sint absurd. E firesc sa apara intre noi stratificari pe criterii economice. Au fost de fapt intotdeauna, chiar daca nu atit de mult ca acum. Poate nu e normal sa discuti cu un âHarleyâ despre âMinskuriâ. Poate omul vrea sa povesteasca cu alt Harley despre tuning sau alte chestii intre ei. Si in occident se fac intruniri inchise pe criterii de marca. Poate prietena doreste sa am tot ce e mai bun, asa cum ii doresc si eu.Stiu ca sint oameni care au muncit din greu, au facut bani si nu am sa le cer sa-si ia Mobre.Acestia insa nu se bat niciodata cu caramida in piept.Stiu ca au aparut si altii care dupa citeva tunuri bune s-au trezit cu bani.Deoarece sint goi interior se imbraca cu motoare grele de parada.Un lucru este insa sigur.Nu am sa accept niciodata ceea ce au exprimat fostii mei colegi de club din Cluj, cei care isi zic TRB.Intrunire privata unde au loc doar âadevaratii motociclistiâ.Cum o sa-I explice omului venit cu I-J-ul sau Niprul din Iasi, plin de ulei si praf, ca nu e motociclist adevarat, pentru ca motorul lui nu corespunde standardelor, nu face parte din nucleul de oameni avuti care s-a format in fiecare club, deci nu invitatie, chiar daca are cei10 euro sa-si plateasca intrarea.In fond e treaba lor, nimeni nu le contesta dreptul sa organizeze ce vor, dar:

1-Sa nu se mai bata cu pumnul in piept ca reprezinta Clujul, deoarece ne jignesc pe toti ceialalti si ne umplu de rusine

2-Sa-si schimbe numele pe care l-au furat clubului legitim Transilvania Bykers club care exista in continuare chiar daca nu este afiliat niciunei organizatii, club nascut de la inceput democrat deschis tuturor motociclistilor si care a organizat toate intrunirile pina in 94. Le dau si sugestii:â Privat Bykersâ, â$ Bykersâ sau âCash Bykersâ

Nu asi fi atit de virulent daca nu asi sti exact, in deplina cunostinta substratul.

Este vorba bineinteles de bani.Sint oameni care cintaresc motociclismul in bani. Anul trecut nu prea le-a iesit socoteala si acum isi fac reclama desantata doar vor atrage âlozulâ

Cei care vor amanunte sa-mi scrie pe adresa: galen6122@yahoo.com si le voi trimite articolul scris acum doi ani care explica totul.Fac un apel tuturor motociclistilor din Cluj mai putin celor âadevaratiâ: stringeti rindurile baieti! Poate facem ceva sa spalam obrazul orasului.Nu vreau sa ne reprezinte niste ciocoi care practica o forma de nazism contemporan.

Acum pe cadrul motocicletei mele scrie Honda. Singura diferenta esentiala fata de timpul cind pornea cu rugaminti este ca acum daca nu am destul curent nu porneste de loc.Ce blasfemie am rostit! Ma uit in oglinda si imi vine sa rosesc.In mod sigur nu sint un âmotociclist adevaratâ! Cit pot sa fiu de infantil. Imi amintesc peste ani, la o oprire de tigara la marginea unei localitati Maramuresene, un copil calarea batul si s-a apucat sa imite zgomotul motorului. Lam luat la o scurta plimbare si I-au dat lacrimile de bucurie. âNenea, sa stii cind voi fi mareâŚStiu baietas,sigur ca stiu. Make the pre-ride inspection. Your reward is freedom.

 

27 01 05 (Galen) :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe cadrul motocicletei mele

Nu te cunosc, nici macar nu sunt la curent cu toate problemele din Cluj... dar pentru felul cum pui problema, pentru postul tau, pot spune doar 'For those about the bikes I salute you' :huh:

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt Galen !

 

Frate (fiindca cu de-astia ca tine ma simt eu frate ), OFF-TOPIC

RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris tu acolo. Asta e, poate asa sunt eu mai muiere.

Am 24 de ani acum dar nu o sa uit niciodata cand ma plimba tata de la cativa ani ( de la vreo 5 in sus ) cu motoru - si asta era in 85.

Am plecat la Timisoara cu lucrul si printre pozele cu tata le-am luat pe alea cu el cu fratii si cu prietenii lui cand faceau in anii 80 ture prin tara. Si pe astea le am expuse in camera, ca sa imi dau seama cat de basinos sunt eu ca am Kawa dupa doar 1 an de Simson si mai imi treaca basinile si sa nu uit sa respect intotdeauna. Fiindca despre asta e vorba intre noi - RESPECT. Suntem putini si ne muscam de c.r.

In anii 80 gasca tatei era alcatuita din Simsoane si Ij-uri. Cine avea MZ sau Jawe erau tari. Iar BMW-urile de politie sau alte straineze erau ce sunt Munch-urile acum.

Si erau si unii cu Mobre, pe care o punea si pe nevasta-sa si cortu ala cu bare de metal (nu intotdeauna de aluminiu ) de 10 kile pe putin, paturi (ca nu gaseaui asa peste tot saci de dormit ), vase, canistre cu benzina de-aia naspa. Si asta nu inseamna ca astia din spate erau lasati de izbeliste in drum cand le murea motoru de fitosii cu Mz si Jawa, cum se face mai nou - si stiu cel putin 2 cazuri din astea de pe la intruniri...

Poate ar trebui sa scriu povestile lui tata cand baga in Simson titei ( luat cu spaga de la niste statiuni de extractie de langa Craiova ) cu acetona, uite asa doar ca sa plece cu prietenii la plimbare. Sau cand fura mama kerosen de la fabrica de avioane si dupa 50 de km riscai sa calezi motoru. Da` tot se mai gasea gazolina...

La un moment i s-a blocat carburatoru, asa de fluide erau amestecurile.

Astea nu le stiu multi figuranti din ziua de azi.

Nu o sa uit niciodata cate poze au facut undeva pe Valea Oltului unui neamt cu un Suzuki de 2 jumate. Erau ca niste copii.

Asa ca, bai mister Zarnescu ( desi fair-play ar fi sa ti-o zic in fata si nu aici, si poate am s-o fac daca voi avea ocazia) lasa-maaaaaaaaaaaaaaa, ca nu ma ( si nu ne ...) convingi.

NU AM NIMIC CU PRIVATE PARTY-UL VOSTRU CI CU FELUL IN CARE ATI PUS PROBLEMA !!!

 

REAL BIKERS ?????????????

 

Cica " am scris REAL BIKERS ca sa se inteleaga ca este o intrunire numai pt posesori de A"

 

Da`, ce ma nu se putea scrie si " ONLY FOR BIKERS" sau "OUR BIKER FRIENDS"

Trebuia spus clar de la inceput ca va fi INTRUNIRE PRIVATA si sa nu ne mai facem noi sperante ca prostii. Si, daca tot v-at razgandit, puteati sa o spuneti altfel.

Hai ca ma opresc aici fiindca deja mi se urca sangele la cap. Am citit topicul asta de mai multe ori si tot nu pot sa cred.

 

Si, te rog pe calea asta, vreu si articolul acela de acum 2 ani la adresa :

 

popescu_mihailraul@yahoo.com

 

Bafta, all the best si asfalt uscat ( chiar si in iarna asta tampita care a venit si la TM ) !

Si sper ca la primavara sa vin la o INTRUNIRE LA CLUJ (sa fiu bine inteles - NU la "praivat parti" ) . Nu de alta, da trebuie sa ii cunosc si eu si pe cei de la Transylvania ( ca sa stiu la cine urlu acum ) cat si pe cei mai batrani si MAI PUTINI REALI (ghost riders ?? ), ca sa bem o bere de aia de-a voastra ca tare e bune dupa un drum lung.

 

:wave:

Editat de Vaca verde
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnule Galen , ai respectul meu pentru cele ce cu atat de mult bun simtz le-ai scris.

deja incep sa ma gandesc iar cu drag la cluj.

nu cunosc situatzia despre care ai pomenit de acum doi ani si as dori si eu un mail cu articolul respectiv. am tot auzit povesti dubioase despre radu zarnescu si afacerea transylvania bikers mc, dar poate o sa ma lamuresti pana la urma...

eu sunt din alba iulia si merg adesa prin cluj sigur o sa te caut odata sa vorbim la o bere, sa-mi dai te rog si un nr de mobil, daca nu cer prea mult

in rest urez tuturor( cu exceptzia Transylvania Bikers) benzina in rezervoare si asfalt uscat! cosmin aka kerosen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca adevaratul nume al clubului din Cluj ar trebui sa se numeasca Transilvania Real Biker nu de alta da sa vedem si noi diferenta dintre real biker si fake biker pe la intalnirile unde lingem berea insetati. Drum uscat si poate va desteptati si voi intr-o zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Chippewa

Când eram copil mă uitam la tatăl meu şi la unchii mei (fraţi cu tata), cum călăreau fiecare ce aveau, adică Mobre şi IJ şi mă gândeam că voi creşte şi-mi voi dori şi eu o motocicletă. Erau visuri de copil :wave: . Apoi acele visuri au prins rădăcini, la 11 ani m-am urcat şi mers prima dată cu motoreta, cu Mobra unuia din unchi. Ăsta a fost începutul... ca după 14 ani să pot să-mi iau şi eu o motocicletă, destul de veche, dar era a mea. Visul aproape că îmi devenise realitate, mai aveam nevoie de carnet. Asta nu a fost aşa greu. În fine, cu toate astea tind să cred că nu sunt "motociclist" :whip: după ce am citit nota informativă postată de TRANSYLVANIA BIKERS. Halal criteriu de clasificare -real biker- oare care or fi ăia?

Sunt din Alba Iulia şi aici nu avem club. Nu avem pentru că suntem prea âîmprăştiaţiâ. :ph34r: Nu suntem în stare să ne adunăm şi poate că e mai bine aşa. Cunoscuţii îmi zic Lonerider şi prefer să rămân aşa. Prefer să nu mai particip la intruniri (ce urât sună, parcă am fi sectanţi), prefer să le numesc întâlniri. Încet s-ar părea că nu vor mai fi nici aceste întălniri. La întâlniri se adună prietenii, oameni cu aceleaşi pasiuni şi idealuri sau cu acelaşi stil de viaţă, se adună motocicliştii.

Într-adevăr, nu sunt de acord cu multe ce se intâmplă la aceste festivaluri, dar şi între noi sunt oameni care mai sar calul. Nici unul nu suntem sfinţi şi pentru asta nu putem fi condamnaţi. Nu sunt beţiv, nu sunt scandalagiu, iar asta nu înseamnă că uneori nu beau mai multe beri decât pot duce. Omul simte nevoia uneori să se descătuşeze. :huh: Nu sunt de acord cu multe chestii ce se întâmplă la întâlnirile astea, mai ales participarea celor care vin doar pentru muzica rock, aşa zişii rockeri. În mare parte de la ei provin cam toate necazurile referitoare la beţii, distrugeri, furturi. Poate greşesc când mă exprim aşa, dar pe unde am fost, cam aşa au stat lucrurile. Iar pe partea astalaltă, e cam trist să fi nevoit să faci parte dintr-un club, ca să poţi avea şansa sa participi la o âintrunire privatăâ ,pe bază de invitaţie (zici ca om merge la o nuntă sau cam aşa ceva). Poate se şi cinsteşteâŚclubulâŚdacă tot te-au invitatâŚDecât aşa, mai bine renunţ. Nu am nevoie de invitaţie să petrec două nopţi şi două zile cu alţi 399 de âselectaţiâ. Decât aşa, mai bine îmi petrec timpul călătorind prin ţară, singur şi o să fiu mult mai câştigat. Ăsta e începutul scindării noastre, dacă pot să zic aşa. De fapt suntem deja împărţiţi, numai că nu vrem să recunoaştem încă. Mai ales pe principii financiare⌠şi o să urmeze şi altele. Ar fi fost prea plăcut să avem o unitate între noi. Şi acum închei, cu riscul să supăr pe unii sau cu riscul că am scris numai tâmpenii, dar ăsta e punctul meu de vedere.

Până una-alta, drum uscat tuturor, chiar şi celor âprivaţiâ şi să ne vedem la întâlniri comune şi fără invitaţii⌠:moron: :drums:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SĂśrdĂśgĂśk Old School Biker Brotherhood anul viitor asteapta pe toti animali, idioti, oligofreni, rockeri, chopperisti, betivi, vandali, fugari, easy riders la intilnirea III. Stray Angels Party, langa Targu Mures. Totul va fi spontan, nu vor fi programe, pt. cei care vin cu motocicleta nu cerem bilet, taxa, blabla la intrare, unde puteti sa faceti ce veti, free and wild, puteti sa omoriti motocicletele cu burn-out, puteti sa iesiti din tabara beti mort, s-o f---eti vecinica, daca asa va e cheful. Va asteptam pe toti Fake Bikers, care conduc motociclete de ani de zile, care faceau primii chopperi in tara asta, care bat in discoteci baroni locali, si asa mai departe. Dar asteptam si Real Bikers, care au bani sa ne doneze ceva pt. curentul neplatit, locatia neplatita, care au cruisere japoneze de 2 luni si-s cel mai tari bikeri pe lumea asta, sa invete si ei, ce inseamna un adevarat bikers party, nu o tabara de pionieri!!! Invitatia e serioasa! Va asteptam pe toti!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt student in cj ...iar decand am prins microbul (acum 2 ani) am fost la toate intrunirile orgaizate la cluj..iar de anul asta sper sa ajung la cat mai multe (acum am si motor si carnet). Prefer ca cei 10 eur sa-i bag in rezervor si sa ma plimb cu motoru pe unde cred eu de cuviintza.Poate ca asa "castigul" meu o sa fie mai mare..sau poate ca nu stiu ce pierd. Oricum i-mi pare rau ca prima intalnire a sezonului este doar pentru cei cu "privilegii" !!!

 

>>> Galen ...ai toate respectele mele !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io cind am citit ce a scris ce a scris PANNONIACHOPPER pe acest forum mam simtit profund miscat, o lacrima a curs pe obrazul meu. Nu credeam ca e posibil ca cineva are intentia sa faca ceva asa frumos pentru motociclistii care vor sa mearga la o intilnire de bikeri .

Cit rafinament domnilor. Felicitari penrtru intentie Pannoniachopper.

Io vin sigur, ca acolo intre animale, betivi, vandali,chopperisti e locul meu.

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok. Aveti si voi dreptatea voastra, dar nu cred ca asta era solutia. Nici prin cap nu imi trecea vreodata sa aud in randurile noastre ca se vorbeste despre bikeri adevarati si falsi. Niciodata nu m-am gandit ca accesul la o intrunire mi-ar putea fi restrictionat din cauza faptului ca nu posed o "invitatie". Va intreb domnilor ce ar trebui sa facem pentru a avea o invitatie la petrecerea dvs. o invitatie adica un echivalent al diplomei de BIKER ADEVARAT in opinia voastra.

Daca bikerii adevarati pentru dvs sunt cei pe care ii cunoasteti si prietenii din cercul vostru atunci mi-e clar ce fel de bikeri sunteti. Asta inseamna ca in afara de 400 de motociclisti ADEVARATI care vor merge la party-ul dvs. ceilalti sunt niste fake-uri. Asta ati declarat prin afisul si documentul mai sus postat pe forum. Imi pare rau sa vad ca ne separam asa: grupuri - grupulete, ce urmeaza?

Propun sa ne formam fiecare grupul lui de 2-3 motoristi, nu mai mult de 4-5, sa ne intitulam the real, true bikers, sa nu ne bagam in seama cu alti motoristi si eventual sa fim atat de plini de noi incat sa ne excludem si prop[ria persoana din MAREATA CATEGORIE.

Ar fi foarte multe de spus dar cei care au ce sa inteleaga vor intelege. Speram la mai mult din partea semenilor nostrii. La mai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar ce aveti impotriva acestui club? Ei au hotarat sa faca o intalnire la care sa invite o anumita categorie de motociclisti. Poate k asa se simt ei bine. Nu va obliga nimeni sa mergeti acolo. Va plangeti de parca v-a luat careva painea de la gura(sau berea in cazul asta).

Si inca un lucru: daca fac un lucru deosebit fata de celelalte cluburi, bun sau rau, de ce trebuie condamnati din start? Monotonia si rutina strica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Ei au hotarat sa faca o intalnire la care sa invite o anumita categorie de motociclisti....

pana aici totul e ok!

 

N-ai primit invitatie, inseamna ca nu esti printre prietenii lor! Perfect, nu se supara nimeni! Ar fi si culmea sa ne suparam!

 

Dar cand aflii ca primirea invitatiei este echivalenta cu primirea unei certificari din partea lor ca real biker si ca la treaba asta trebuie sa "NO COMENT"...

 

Sa faci o intrunire privata este foarte ok! Sa o faci pentru 400 de invitati, e si mai ok!

 

Dar sa vezi in calendarul intalnirilor ca deschiderea sezonului se face la o intalnire privata ... no comment :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...