Sari la conținut

Chopper Tigani Manele ?! Chiar Si Hd


13 Todesengel
 Share

Postări Recomandate

Ba! Potoleste-te...! Nu mai da atitea detalii "intime"...

Pina acu' 3 luni am lucrat la B1 tv. De vreo 9 luni,au bagat o emisiune cu manelisti.Prin rotatie,in fiecare luna,ar fi trebuit sa ma duc si eu. Am scapat de fiecare data,am facut schimb de tura c-un coleg. MAI VRETI? la studioul din Calea Victoriei,mai ales la "Nashul" ,mare amator de manele,au venit de-o gramada de ori,din astia. Printre altele,eu trebuia sa la pun pe masa si apa. "INTIMPLATOR",paharele lor cu apa erau "aditivate" :) ...Linga garajul unde-si tine Circel-ul motoru',se asculta manele ,la greu. De cite ori s-a luat de mine,ca o sa ma auda aia,de cit ai injuram,si-i fac lui necazuri? Va ajunge?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 190
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Parerea mea este sa-tzi mai reditezi o data postul ca tot pe langa subiect ai scris. Si nu confunda mintea deschisa cu aplecarea dupa sapun.

Cu privire la aceasta problema toti gandim la fel pentru ca altfel nu am fi fost in DM. Si nu incerca sa ridiculizezi DM pentru ca eu spre deosebire de altii fac parte dintr-un MC cu cooaie.

 

Se pare ca in cruciada ta de aparare a cortegiului de manelisti incepi sa te afunzi in ridicol. Esti intr-o verva de a da reply-uri la toate posturile scapandu-tzi jigniri gratuite la adresa unor motociclisti ca Mircione, Chelsoi si altii.

 

Si daca tot am scris acest topic poate este momentul sa scriu ce am evitat in postul meu anterior.

 

RESPECT - acest este un element de baza pentru a te defini intr-o comunitate moto. Respect fata de ceilalti, fata de sine si fata de conceptele si idealurile care unesc comunitatea moto. In cercul chopperistilor si a motociclistilor vechi respectul este cel mai important element.

In opinia celor mai multi motociclisti ei si-au pierdut (intr-un moment de nebunie temporara … cunoscut in analele medicale ca “momentul ciomu”) respectul de sine si implicit si respectul celorlalti.

Acum trebuie mentionat ca respectul se recastiga prin eforturi sau prin trecerea timpului … dar stigmatul va ramane.

 

Ce am mentionat aici ca motociclisti si chopperisti sunt termeni total diferiti in conceptia mea de “orice posesor de motor” si respectiv “orice posesor de chopper/cruiser”.

 

Sunt nevoit sa revin cu doua lamuriri cu privire la acest post anterior pentru ca mi s-au rastalmacit cuvintele sau poate exprimarea mea a fost defectuasa:

 

1. faza cu aplecatul dupa sapun nu are legatura cu subiectul postului ci cu ideea de minte deschisa. Nu am dorit sa fac nici o paralela cu subiectul in sine ci am vrut sa spun ca nu trebuie confundata mintea deschisa cu calcarea pe mandria proprie a fost o simpla figura de stil.

 

2. termenii “orice posesor de motor” si respectiv “orice posesor de chopper/cruiser” tot nu ma refeream la persoanele in discutie ci doar la faptul ca toata teoria expusa de mine se refera la cei care simt si traiesc motociclismul. Daca ei erau doar propietari de choppere atunci nici nu ash fi dat un reply la acest topic, cunosc propietari de motociclete care nu sunt motociclisti si nu am nici o pretentie de la ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

@lupalb, stimabile, ai luat`o la fel pe mirishtile patriei mai ceva ca endurishtii.shi nu zic asta ca te cunosc personal, ci doar mi`ai lasat impresia de om serios, nu de don coiote.

 

 

Dragul meu prieten (la fel ca Âşi ceilalți, de altfel), încearcă să nu mai emiți păreri despre mine. Nu de alta, dar o sa vezi cum lupul ăla alb devine brusc lupul ăla fioros..Âşi-s cam coleric din fire. Lu fiu-meu îi dau dințiÂşorii Âşi nu prea dorm noaptea, am început să dorm prin birouri.

 

Vroiam să vă fac o prelucrare din Paul Goma, da mă las păgubaÂş. Ar ieÂşii un post lung, din care o treime nu ar înțelege nimic, o treime ar posta emoticonuri cu I agree, atenție troll, u suck Âşi altele, o treime ar înțele Âşi m-ar înjura pentru elucubrații sau m-ar admira că-s milițian citit.

 

Acuma să vă scriu cu bold, că văd că unii dați repede cu piciorul (nu are rost să reamintesc, că nu-s Avicena motociclismului/cruiserismului, dar de fiecare dată când am fost solicitat am ajutat cât am putut):

 

--nu am participat la alai, dar dacă aÂş fi fost solicitat să fac treaba asta pentru o cauză să zicem nobilă/caritabilă aÂş fi participat cu ochii închiÂşi. Dacă era vb de videoclip (orice, dar nu maneliÂşti) Âşi nu de alai de țigani, m-aÂş fi dus Âşi pentru bani.

 

--oamenii ăÂştia au fost chemați să facă un videoclip cu Tavi Colen, cântăreț care i-a mai chemat Âşi pentru alte videoclipuri Âşi au acceptat treaba asta. În momentul în care au fost puÂşi să defileze în fața alaiului de maÂşini de epocă Âşi Hummer, li s-a spus că imaginile filmate vor fi folosite în următorul videoclip al lui Colen (deci tehnic oamenii ăÂştia nu au filmat pentru alaiul țigănesc, ci pentru videoclipul lui Colen), aÂşa că nu au participat voit la nunta lu Viezure pizdea, ci în mod fortuit.

 

Nu are rost să-i mai apăr, pentru mine a fost clar ce a fost acolo, iar când am spus un lucru, aÂşa este.

 

Acum două amendamente personale:

1. Laurențiu, îmi permiți să nu cred faptul că te-a întrebat vreun prieten ( asta la modul serios) cînd ți-a vazut Niprul dacă ai participat la alaiul de petrecăreți.

2. Dintre toți vitejii de pe forum care latră aici, care poate ridica două degete si-mi spune că a făcut ceva pentru "diminuarea" problemei țigăneÂşti, pentru că țiganii sunt întradevăr o problemă pentru noi ca românii.

Puțini, pentru că suntem un popor de laÂşi, puturoÂşi Âşi mincinoÂşi Âşi visăm mereu la fratele cel mare care să dea cu pumnul, pentru că noi nu avem curaj.

Să am eu motoare de câte ori am luat bătaie de la țigani sau m-am bătut/i-am bătut, că acum eram Ăiriacul motorizmului românesc.

 

ÂŞi cu asta am cam terminat Âşi cu topicul ăsta în care ați bălăcărit destul. Eu aÂş spune să vă opriți, să încetați cu atacurile la persoană, că de la tastatură suntem Spidermani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragul meu prieten (la fel caÂşi ceilalți, de altfel), încearcă să nu mai emiți păreri despre mine. Nu de alta, dar o sa vezi cum lupul ăla alb devine brusc lupul ăla fioros..Âşi-s cam coleric din fire. Lu fiu-meu îi dau dințiÂşorii Âşi nu prea dorm noaptea, am început să dorm prin birouri.

 

 

sa`tzi traiasca shi copilu` si jobu`.nu eshti singuru` care are mult de munca, motiv pentru care "amenintzarea" nu se justifica....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa`tzi traiasca shi copilu` si jobu`.nu eshti singuru` care are mult de munca, motiv pentru care "amenintzarea" nu se justifica....

 

Îmi cer scuze dacă sună ca o amenințare, Doamne fereÂşte, departe de mine gândul, dar apelativul de don COIote nu mi se potriveÂşte.

Emiteți păreri, nu atacuri personale...vorba Adminului, combateți ideea Âşi nu persoana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci am citit enspe pagini si am ramas cu ideea "ne-ati patat imaginea, voi astia care ati fost la nunta de tigani"

 

BAAAAAAAAAA!!!!! TREZIREAAAAAA BAAAAAAAAAAAA!!!!!! Bine ba ca nu pateaza imaginea "comunitatii" aia care o ard pe-o roata cu 400 la ora prin oras pe Magheru. Bine ca nu pateaza imaginea "comunitatii" pustii corditi care isi iau supersport la 18 ani si se infig cu el in copaci. Bine ca nu pateaza imaginea "comunitatii" durii care merg in tricou si fara casca. In schimb Darian si amicii lui au comis o adevarata erezie ca au mers pe moto in fruntea unui alai de tigani la o nunta. Dati voi, NEPRIHANITILOR cu prima piatra. Voi, care aruncati cu cuvinte dure, si care de la inaltimea tastaturii taiati si spanzurati orice motociclist care nu se incadreaza in standardele voastre, VOI CE PRET AVETI?

 

OVER AND OUT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa incheiem disputa. Nu cred ca s-a facut inca un cod de conduita obligatorie pentru oameni care de deplaseaza cu o motocicleta, fiecare face ce crede de cuviinta: liniute, defilari la nunti bursucesti, sex in aer liber, plimbari la nudul gol pe sub arcu' de triumf, whatever... Topicul a deviat ampulea, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

problema cea mai mare aici e faptul ca vorbim de asocierea manelari idioti si de promotori ai unui stil de viata de tot cacatu.

Personal nu ma deranjeaza tiganii atata timp cat au un comportament decent

DAR ma deranjeaza maneloizii indiferent ce ar fi ei, tigani sau romani sau alte natii. Si lor le trebuie transmis un mesaj CLAR ca nu sunt acceptati intre noi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. Dar sa incercam sa folosim un topic de forum pentru a incerca sa strangem toti motociclistii sub dezideratul asta e o utopie. Ce faci daca tiganii "hotareste" ca e de bon-ton sa-si ia HD - si astia chiar au bani, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand eram la scoala ne obligau sa purtam ecusoanele la uniforma (si bentitele pe cap !) Eu n-am purtat tot tipul eusonul ala, il dadeam jos cum prindeam ocazia, am luat nota mica la purtare din cauza lui si era sa fiu exclusa din scoala. Ptr. ce ? ca vroiam sa fiu libera, sa nu imi impuna mie cineva …sa port un numar.

Mam'zel! MATRICOLA se numea bre! :)

 

Acum pe bune, Tavi ala a aruncat sapunul pe jos, voi l-atzi luat, scandalul nu a ieshit ca atzi pus rozeta la bataia ci pt ca n-atzi manifestat nicio urma de regret, ba chiar v-atzi mandrit ca atzi luat 33 de euro si a mancat si gura voastra ceva.... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mam'zel! MATRICOLA se numea bre! :)

 

Acum pe bune, Tavi ala a aruncat sapunul pe jos, voi l-atzi luat, scandalul nu a ieshit ca atzi pus rozeta la bataia ci pt ca n-atzi manifestat nicio urma de regret, ba chiar v-atzi mandrit ca atzi luat 33 de euro si a mancat si gura voastra ceva.... :)

 

* matricola, da, ..nu-mi mai aminti, pliiiz! :D

 

Se pare ca ai inteles anapoda, parerea mea... Unde vezi, bre, ca s-au "mandrit"?! zi si mie!.. ca io nu vad nici o urma de mandrie in posturile celor care au participat la ...parodia aia. Mai degraba e ceva exact genul scenariului din "Pisica alba, pisica neagra", pe bune..., daca ati vazut filmul, reflectati... Iar baietii astia doi au facut doar "haz de necaz" ca au mancat si au baut si nu vad nici un motiv de mandrie in asta, ...cred ca au fiecare din ei alte motive mult mai importante sa se mandreasca.

 

Voi cu ce va mandriti?

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chopperistii sint la masa din stinga,nu au fost asa importanti sa fie prinsi in cadru.Semn de recunoastere:matricola pardon ecusonul cu cioara malteza

post-8289-1189715522_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chopperistii sint la masa din stinga,nu au fost asa importanti sa fie prinsi in cadru.Semn de recunoastere:matricola pardon ecusonul cu cioara malteza

 

 

Daca ma superi, imi pun manele la dubitza si vin in cotroceni dupa tine, la fereastra, sa-ti trag o serenada! :)

 

iti dau numai manele malteze :)

Editat de circel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce faci daca tiganii "hotareste" ca e de bon-ton sa-si ia HD - si astia chiar au bani, nu?

 

:) Am mai zis-o si eu,chiar de 2 ori...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) Am mai zis-o si eu,chiar de 2 ori...

 

* bey, io daca prind vreun tigan ca isi ia Intruder (d-ala japonez!), sa stiti ca imi arunc fieratania in prapastie, dau cu casca de pamant, tai jeaca de piele cu briceagu', imi fac chilotii de choper franjuri si imi cumpar o Vespa (scuter) ca la tigani asta n-are sigur priza :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ma superi, imi pun manele la dubitza si vin in cotroceni dupa tine, la fereastra, sa-ti trag o serenada! :)

 

iti dau numai manele malteze :)

 

Sti ca nu am scris cu ofensa sau rautate. Doar sa ne mai descretim putin fruntile. Bine ca nu citeste si Adrian ce se spune pe aici ,sau bine ca nu i-a placut prea mult crucea malteza,ca ciorile astea repede se infig sa-si adauge ceva la blazon.Imediat i-si schimba numele in adrian,copilul Ordinului Ioanit! Si poti sa vi in Cotroceni sa tragi o cintare d'aia ,...sti tu de care.Ca eu nu dorm acolo.Dar mai bine vino cind se intoarce Adi K.de la Deva. :hurt: :rose: el e topit dupa stil.Daca i-ai vazut palaria, sint sigur ca-mi dai dreptate. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Decat sa va tiganiti aici de doua zile pe taspe mii de pagini mai bine ne-am da toti interesul sa facem ceva util cu timpul nostru-ptr viata noastra

puteam fi oricare dintre noi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Decat sa va tiganiti aici de doua zile pe taspe mii de pagini mai bine ne-am da toti interesul sa facem ceva util cu timpul nostru-ptr viata noastra

puteam fi oricare dintre noi :)

 

* Asa este... :)

 

Pe 20 septembrie, de ziua Bucurestiului se organizeaza ceva (impreuna cu Politia capitalei, ...am inteles ca cei de la DAC sunt si ei organizatori), haideti acolo! e singurul mod in care ne putem unii si apara interesele comune. Despre interesele personale, ...nu mai vreau sa vorbesc, fiecare e responsabil ptr. ale lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba sfintilor, va plictisiti in ceruri si va luati de pacatoshi?

atata rahat cu mac pe forumul asta nu am mai citit de mult, stau si ma crucesc cu stanga la catzi destepti "chopperisti" se vada atinsi in mandrie de ceea ce au facut cativa pentru ei insishi.

 

imaginea moto, imaginea chopperistului, alde easy rider cu parfum de cojoc de oaie. Ma gigei si dorei, lasati-o mai moale cu povestile din carti, lumea nu da doi bani pe astea, vreti sa contribuiti cu ceva la imaginea pe care tot bateti apa in piua? opriti-i pe cacacioshii kamikaze de pe strazile "patriei", bagati mintea in cap celor care cu vitezanele ranesc sau omoara un pieton.

 

nu am auzit de nici un caz in care un astfel de individ sa-i fie interzis accesul la intrunirele moto sau ostracizat, ba mai mult sunt admirati si adulati cand unii povestesc ce tare s-au dat, ce misto fu pe roata pe magheru sau alte basme urbanistice de acest gen,

 

in schimb cativa oameni sunt acuzati de postitutie, de terfelirea propriului respect de sine si al cultului numit chopperism, pentru ca au fost la o nunta de tigani manelesti si, culmea, au acceptat si bani. mama lor de tigani satanisti.

 

inafara de Daci care au facut ceva pentru pasiunea lor si pentru imaginea moto in general, care din voi astia care sariti entuziasti cu piatra ati facut ceva in acest sens?

 

A, v-ati luat moto cu mult crom pe el, ati facut cateva plimbari pe cheia, ati fost la cateva intalniri unde v-ati afishat jucaria si ati ascultat rock si imediat v-ati pus insigna de chopperist rebel, :)

jalnic mai baieti, mai intai chiar faceti ceva pentru promovarea valorilor pe care sus si tare strigati ca le aparati si dupa aia dati drumul la gura (in aceste caz taste)

 

--- Mesaj completat în 14 Sep 2007 16:28 -------------
P.S. scuzele mele celor de la Pistons pentru omisiune, am vazut mai tarziu posturile lui Chelsoi

Editat de foxdesert
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La cum s-a vazut stirea la televizor ma asteptam la reactii, dar nicidecum la opinii de club. Astea au sunat cel mai jenant. Cel mai tare s-au sesizat cei cu "carnet moto din 2007", s-au simtit f. lezati.

@Placebo, daca esti prieten cu Darian nu versi in primul post o platitudine despre respect si imagine patata cu referire la el. Nu-mi permit sa-l judec, chiar daca nu sunt prieten.

 

Stirea a fost de tot rasul si f probabil ca realitatea nu a fost asa.

Tavi Colen e un lalait, O.Z. e noroi sub talpa, nu mai apareti in toate porcariile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

copyright @Cristi Becheanu: ce va inspira un tigan fara miini? incredere maxima

 

* nenea, vezi ca bancurile cu tigani (si alte nationalitati) se baga in alta parte, nu in subforumul asta.

pe langa faptul ca esti deviat total de la subiect, ai tendinte xenofobe si asta s-ar putea sa deranjeze unele persoane din acest forum (ia vezi, poate sa sunt si tigani motociclisti, nu d-aia care asculta manele, ci mai rockeriti asa...; eu personal nu cunosc vreunul, insa e totusi o chestie de civilizatie. Azi "Ingerul mortii" are ceva cu tiganii, maine o sa i se para ca ungurii nu-s prea pe gustul lui, iar raspoimanine... eeei, da! s-ar putea sa nu-i placa dansului femeile cu par cret...).

 

sorry! de off topic.

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Devierea mea de la subiect este infinit mai mica decit analizele tale social-demografice ale populaiei de etnie roma..si nici pe departe atit de plictisitoare....

Despre chestia cu ungurii:jumatate sint maghiar

Despre chestia cu off:ai dreptate,te incadrezi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

eu sunt adi k de la deva-bucuresti si aia e palariaa mea...autentica..

asta doar ca sa dau un sens vorbelor lui laurentiu...sau doar ca sa se oftice unii

hasfalt uscat!!

si numai bine

 

* Bine ma Adi, abia acuma spui (arati)?! de cand vreau si eu o palarie d-asta! Ia fa un bine si zi-mi cine-i "providerul" :bigstar:

 

Si pentru ca mi-a placut poza ta, uite si una de la mine :bigstar:

post-17655-1192420352_thumb.jpg

Editat de cria_p
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...