jerry_mcrie Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 numarul il poti pastra. e chiar mai bine, nu-l mai platesti odata. cu culoarea nu vei avea probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Poti pastra numarul fara problema, se pune o bifa pe fisa de inmatriculare( APN=auto/moto pastreaza numarul). Nu vei avea probleme nici cu ajustarile facute la culoare. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Salut, a) se poate pastra numarul de inmatriculare; depinde de combinatia de culori care este trecuta in certificat...practic ce culori sunt trecute, presupun o combinatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Salut, a) se poate pastra numarul de inmatriculare; depinde de combinatia de culori care este trecuta in certificat...practic ce culori sunt trecute, presupun o combinatie! in certificat sunt trecute culorile albastru si rosu » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 Poti pastra numarul fara problema, se pune o bifa pe fisa de inmatriculare( APN=auto/moto pastreaza numarul). Nu vei avea probleme nici cu ajustarile facute la culoare. Bafta! Multumesc! » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 numarul il poti pastra. e chiar mai bine, nu-l mai platesti odata. cu culoarea nu vei avea probleme. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Vedeti ca bagati omu in eroare. El nu vrea sa pastreze numarul pentru el . "Intrebarea mea este: motocicleta a fost inscrisa pe numele meu cu nr AG 38 DDE se poate inscrie pe numele lu tata cu acelasi numar?" Vrea ca motorul sa fie pe numele tatalui dar cu acelasi numar. Adica tre sa scrie ca e de acord sa ii cedeze si numarul. Daca vrei sa pastrezi numarul , inseamna ca faci o rezervare pentru un viitor motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 in certificat sunt trecute culorile albastru si rosu » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 Multumesc! » Post actualizat in 29 Apr 2015 14:03 Multumesc Predomina culorile de baza in schimbarea ta, deci nu sunt probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Vedeti ca bagati omu in eroare. El nu vrea sa pastreze numarul pentru el . "Intrebarea mea este: motocicleta a fost inscrisa pe numele meu cu nr AG 38 DDE se poate inscrie pe numele lu tata cu acelasi numar?" Vrea ca motorul sa fie pe numele tatalui dar cu acelasi numar. Adica tre sa scrie ca e de acord sa ii cedeze si numarul. Daca vrei sa pastrezi numarul , inseamna ca faci o rezervare pentru un viitor motor. Am instles. Cum ai spus si tu vreau sa ii cedez numarul lu tata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Mi se pare ca e destul de simplu. E undeva o bifa ca esti de acord sa ii cedezi si numarul de inmatriculare si gata circu. Banuiesc ca aveti domiciliul in acelasi judet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Mi se pare ca e destul de simplu. E undeva o bifa ca esti de acord sa ii cedezi si numarul de inmatriculare si gata circu. Banuiesc ca aveti domiciliul in acelasi judet? da avem acelasi domiciuliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Am vandut masini si motociclete in Dambovita, si-au pastrat numerele si circula cu aceleasi numere si acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuFlorin93 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 te duci la rar si iti da certificatul de autenticitate =108 lei (nu e nevoie sa fie tatal tau) si la inmatriculari trebuie sa completeze o fisa de inmatriculare(acolo trebuie sa fie cu buletinul lui in original si sa semneze acea foaie) ai nevoie de contract vanzare-cumparare , taxa de 37 lei la cec , fiscalul de la primarie unde o sa platesti si o taxa de 60 de lei , asigurarea facuta pe numele tatalui tau.si eu am facut acelasi lucru in aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward1313 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 te duci la rar si iti da certificatul de autenticitate =108 lei (nu e nevoie sa fie tatal tau) si la inmatriculari trebuie sa completeze o fisa de inmatriculare(acolo trebuie sa fie cu buletinul lui in original si sa semneze acea foaie) ai nevoie de contract vanzare-cumparare , taxa de 37 lei la cec , fiscalul de la primarie unde o sa platesti si o taxa de 60 de lei , asigurarea facuta pe numele tatalui tau.si eu am facut acelasi lucru in aprilie multumesc chiar aveam nevoie sa stiu ce acte imi trebuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Exact acceasi manevra am facut si eu acum cateva saptamani,din acelasi motiv si mobra fiind ca cea din cazul tau...cu numarul banuiesc ca te-au lamurit mai sus colegii ca il poti pastra si e ok,asa cum am facut si eu...iar la identificare nu cred ca o sa ai probleme,si a mea e putin diferita fata de cum era cand am luat-o dar nu a fost nici o problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vale Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Pentru cei din sectorul 2: - taxa inmatriculare - se plateste la Oficiile postale (60 de lei) - taxa talon - se plateste la CEC (37 de lei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrey Emil Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Salut,vreau sa achizitionez o yamaha yzf r125. Am gasit una la 1500€,dar nu este inmatriculata.Care ar fi costul final pana voi putea circula cu ea legal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 (editat) Daca este inainte de 2001 fabricatie , in jur de 6-700 de lei cu tot cu asigurare, din cauza ca nu are nush ce nr european, iar daca e dupa 2001 mai putin cu vreo 100 de lei , parca. Mentionez ca preturile sunt aproximative, putand exista variatii de 100-150 de lei fata de cat am spus eu. Daca tot te-ai hotarat sa o iei,cere fixcalul prima data, sa fi sigur, verificate seriile cadru, motor,apoi vezi cu un mecanic starea ei samd. Sunt tot mai multi tepari in tara asta... Editat Mai 5, 2015 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 In jur de 200 euro probabil . Trebuie facuta carte de identitate la rar , acte traduse , itp , asigurare , certificat autenticitate . taxa talon , asigurare , taxa numar inmatriculare si timp , de preturi exacte trebuie sa te interesezi la RAR si la un centru de acte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 cred ca ar trebui sa zici si de ce nu e inmatriculata. are CIV? e proaspat adusa? a mai fost vreodata inmatriculata? are cine sa iti dea fiscal? e noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 230 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 hai 237 si cu hartia aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrey Emil Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 An 2010,a fost adusa din Anglia,cred ca a fost inscrisa acolo Vom face acte de vanzare-cumparare Si ma gandeam sa o radieze,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Daca e de Anglia e nasol, ai acceleratia pe stanga si ambreiajul si schimbatorul pe dreapta Lasand gluma la o parte, faceti contract vanzare - cumparare de UK si cu ala si actele originale te apuci de treaba: notar, traducere, ITP si autenticitate RAR, RCA, Politie etc... cost total undeva intre 700-900 RON, depinde cat iti iau pe traducere si cat iti ia notarul pt declaratia de transport. Spor la alergat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Declaratia aia de "transport" trebuie facuta la notar? Eu auzisem ca merge si declaratie pe propria raspundere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Declaratia aia de "transport" trebuie facuta la notar? Eu auzisem ca merge si declaratie pe propria raspundere. da, declaratie pe proprie raspundere, data la notar plus ca unii mai cer si copie talon de la duba, remorca, etc.... cu care l-ai adus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Daca e de Anglia e nasol, ai acceleratia pe stanga si ambreiajul si schimbatorul pe dreapta Dar farul e sigur intors spre stanga sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate