alex.alexey Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Poate sa-l inscrie linistit, la politie nu cere fiscalul. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) Multumesc ! Vezi in schimb, ca la politie cere fisa de inmatriculare (semnata de primaria unde a fost deschis rolul - luat in evidenta) intr-un anumit timp, s-ar putea sa stampileze/restampileze fisa aia inca o data la primarie. Bafta! Editat Martie 9, 2014 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umbbra Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Vreau sa vand motoru. am de facut itpul si trebuie rca obligatoriu. Daca fac rca in vederea in vederea inmatricularii pe numele cumparatorului, eu mai pot umbla pe strada cu motorul inmatriculat pe numele meu si cu rca pe numele lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Salut colegii, ma poate lamurii si pe mine cineva in legatura cu inmatricularea si actele necesare? Am o yamaha r6 din 2000 proprietate personala, cu cadrul putin mai mult decat fisurat rezultat in urma unui accident, nu vreau sa o dezmembrez pt ca o am de cativa ani buni si sunt oarecum atasat de ea, asa ca m-am hotarat sa cumpar un cadru second-hand, am luat legatura cu cineva care si-a radiat mobra si m-am inteles la pret cu el pentru cadru, a zis ca are decat cartea mobrei,,, fac c.v.c cu el ca si cum as cumpara mobra de la el si schimb cadrul pe mobra mea, si ma intereseaza mai departe ce demersuri trebuie sa fac sa o repun in circulatie avand in vedere ca o sa apara ca si radiata. Si daca se poate sa-mi spuneti ce acte mai trebuie sa fac cu D-nul respectiv sa nu ma trezesc ca nu am una sau alta Sper ca am fost cat de cat explicit. va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Ideea este dupa cum urmeaza : vreau sa cumpar o motocicleta de la un baiat care a adus-o din Germania , problema este ca motocicleta este la socrul respectivului , el fiind plecat in Italia , cum procedez ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Te culci cu fi-sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Te culci cu fi-sa. in cazul asta, vreau si eu.... sa cumpar mai multe motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Asa si apoi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Te culci cu fi-sa. ba panaramo" tu nu incetezi deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Astepti cadoul de nunta (motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 ba nu ca are dreptate numa tre sa faca treaba ca altfel da bani multi pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Ma ...nu ma bag , am deja o sotie ...bun acum serios , pot face actul de vanzare cumparare cu respectivul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Doar daca socrul are imputernicire (facuta prin notariat) de la ginerele lui sa vanda motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Te culci cu fi-sa. =))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Te culci cu fi-sa. N-am mai ras cu atata pofta de ani de zile... Buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinhio Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Serios...dacaa motocicleta nu e inmatriculata in ro e usor sa faci treaba asta...daca e inmatriculata pe numele lui asteapta pana vine..trebe fiscal...mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandavid Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Serios...dacaa motocicleta nu e inmatriculata in ro e usor sa faci treaba asta...daca e inmatriculata pe numele lui asteapta pana vine..trebe fiscal...mai multe. Motocicleta nu este inmatriculata in ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Sunteti neseriosi bai nene, n-am vazut asa ceva, oameni rai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Salut,Avand domiciliul in Suceava trebuie sa fac o plimbare pana acolo la inmatriculari, desi locuiesc in Cluj. Dosarul mi-e complet, vreau doar sa va intreb daca imi poate elibera numarul, cartea si talonul in aceeasi zi, sau am a mai face un drum pentru ridicarea lor?Merci mult, seara faina! Editat Martie 17, 2014 de oldprogress Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Salut, Avand domiciliul in Suceava trebuie sa fac o plimbare pana acolo la inmatriculari, desi locuiesc in Cluj. Dosarul mi-e complet, vreau doar sa va intreb daca imi poate elibera numarul, cartea si talonul in aceeasi zi, sau am a mai face un drum pentru ridicarea lor? Merci mult, seara faina! talonul iti vine prin posta la adresa din buletin, restul le poti obtine intr-o zi . Editat Martie 17, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldprogress Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Merci tare mult, o sa incerc sa iau legatura cu ei si prin telefon.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 va salut. contractul de vanzare-cumparare e unul standard? poate fi descarcat de pe net si semnat direct sau procedura e alta? va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Merge orice contract, nu neaparat cel standard. Important este sa cuprinda toate informatiile care le sunt necesare pentru inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuG Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Merge orice contract, nu neaparat cel standard. Important este sa cuprinda toate informatiile care le sunt necesare pentru inmatriculare. mersi mult. toate informatiile necesare inmatricularii insemnand ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Pai datele complete ale celor doua parti (vanzator si cumparator) - nuime, prenume, adresa, CNP. Si datele motocicletei - Marca, model, numar identificare, etc Uite aici un model: http://www.autoimport.ro/res/Downloads/contract_vanzare_cumparare.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate