misujr Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Fac si eu tot posibilul sa ajung la 5 dar cel mai probabil o sa vin pe 4 roti pentru ca la 5 termin serviciul normal. La academie pe unde mai precis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Fac si eu tot posibilul sa ajung la 5 dar cel mai probabil o sa vin pe 4 roti pentru ca la 5 termin serviciul normal.La academie pe unde mai precis? aici mai exact ... Editat Noiembrie 25, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misujr Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Am priceput acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 deci facem prezenta: -eu -florin-v -warlock -misujr -mihai_2b3 care mai sunt sa anunte si sa nu lipseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 deci facem prezenta:-eu -florin-v -warlock -misujr -mihai_2b3 care mai sunt sa anunte si sa nu lipseasca a zis cineva "prezent" in locul meu ? nu cred ca ajung...xcum la 5:30 plec de la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 deci facem prezenta:-eu -florin-v -warlock -misujr -mihai_2b3 care mai sunt sa anunte si sa nu lipseasca lista corecta este: +eu (adica tu ...) -florin-v +warlock +misujr +mihai_2b3 Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 nu se anunta lucrare! veniti veniti, e ora de predat: Goul si Raisa ne vor explica cum e cu beciu si sunca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 suntem doar 4? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 suntem doar 4? suntem in decembrie?! e totusi un numar destul de mare, zic eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 nu se anunta lucrare! veniti veniti, e ora de predat: Goul si Raisa ne vor explica cum e cu beciu si sunca. nu, eu o sa va explic cum e cu beciul si slanina, Goul o sa va explice cum e cu amenintarile cu strugurelul eventual, la lucrarile practice, tehnica corecta de a face poze oamenilor raniti ) ia spuneti baieti, la ora 5? sa nu mai gresesc si saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 la ora 17:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 5, cinci si ceva fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 5, cinci si ceva trecute fix Fixed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misujr Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 Ar fi frumos sa fim mai multi, dar exista si asa o parte buna. Daca o sa fie frig, va bag la caldurica in masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 frumos afara azi deci e bine muhahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 azi chiulesc, fug pe dealul de la "scoala" cu frumushica mea roscata... azi ii sunt "dedicat" din motive ... sa nu ma spuneti cand ne intalnim cu ZUKa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misujr Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Eu o sa semnez condica tot cu un suzuki, dar din pacate va fi un swift . Nu am putut sa vin calare azi la servici. Semnalmente : - Rosie - Murdara - Sofer ochelarist La 5 fix o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pana la urma vine cineva cu motocicleta? ca eu vin cu GSul eu si tomberoanele de gunoi ce o sa mai fim pe doua roti, ca vad ca voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby-s Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 da tot cu motorul Mesaj completat la 4 juma am plecat de la victoriei ne vedem akolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pana la urma vine cineva cu motocicleta? ca eu vin cu GSul eu si tomberoanele de gunoi ce o sa mai fim pe doua roti, ca vad ca voi... am ajuns la 6 fix si nu era nici dracu' bine ca eram cu florin FZN .m-am dus si eu cu el dupa fratii mei mai mari in nu am putut sa ajung la ora de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Mai intereseaza pe careva de pe aici o iesire scurta duminica, in jurul pranzului, in afara Bucurestiului? Nu am stabilita o destinatie anume, o alegem de comun acord! Cica vremea ar fi destul de frumoasa, cu temperaturi undeva in jur de 14*C si soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Eu as iesi, dar nu duminica, ci sambata. Nu stiu ce sa zic, o sa urmaresc topicul si daca am timp, ma alatur si eu. Kassule, daca ai vre-un traseu stabilit, da-mi un buzz pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Eu as iesi, dar nu duminica, ci sambata. Nu stiu ce sa zic, o sa urmaresc topicul si daca am timp, ma alatur si eu. Kassule, daca ai vre-un traseu stabilit, da-mi un buzz pe mess. Sambata nu pot eu. Am deja stabilite alte activitati "domestice" pe care nu le pot permuta duminica. Mi-ar face placere sa te mai vad la fata...prin viziera! Vorbim. Inca nu am nimic clar conturat. Poate doar ora/locul intalnirii :11:00/Arc. In rest, asteptam si alte opinii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Azi iar e joi ... vreo miscare ceva, careva, ... la vreo bere, suc, apa plata cu lamaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Ai inviat ????/ Vorba Raisei de cand nu mai ai Rca nici pe net mess nu mai stai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate