Nk155 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 exact acolo ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 vai sufletu meu, viata mea, dar ce ma plouat, trebuie sa investestesc cat mai rpd niste bani intr-un costum impermeabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvd Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) Alti amatori, sau mergem in 3?Hai ca pe urma cand veti vedea pozele, o sa plangeti ca de ce nu ati venit cu noi?! Corect ! O sa plangeti cand o sa vedeti cat de misto a fost. Cu lacrimi de crocodil. Plecat din Bucuresti 3 oameni, 3 GS-uri, la ora 10:00, de la punctul de intalnire stabilit la care n-a mai venit nimeni neanuntat (da, se poate veni si neanuntat ) Poze: Le multumim si pe aceasta cale prietenilor din Targoviste care ne-au fost ghizi Dupa cum se poate observa in ultimele imagini ne-a prins si o ploaie de vara din aia care te uda pana la piele, dar .. daca facem o medie a fost fain si de data asta .. Editat Iulie 4, 2009 de mdvd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) Ohhhh my Gooooddddd! Unbelivable! In patruj'de ani de cand muma m-o facut n-am vazut asa ceva... Am apa si-n beeeep.... Bine c-am ajuns acasa, ca la cum imi clantaneau dintii prin casca la intoarcere, nu credeam ca mai ajung....intreg! ------------------------------------------------ Concluzii: 1.Multumiri celor doi prieteni din Targoviste...oameni de toata isprava! 2.Cei care n-ati venit cu noi, va asigur ca ati pierdut un dush gratuit...inclusiv spalat de echipament(v. pozele). BTW, Marius, cum facem sa imi trimiti si mie pozele la o rezolutie mai mare? 3.Targoviste=merita vizitat, ai ce vedea...Chiar si atunci cand vine Potopul! Editat Iulie 4, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 dar ce bine ne-am uscat la aerul ala conditionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) dar ce bine ne-am uscat la aerul ala conditionat Da! N-as fi crezut vreodata ca voi ajunge sa stau in batatia unitatii exterioare de la A.C. Dar viata te invata ce si cum, nu? Acum, privind pozele, imi pare rau ca nu l-am luat si pe Catza ala muratu' sa-l uscam cu foen-ul... Editat Iulie 4, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 hello guys, in a doua saptamana a lunii august planuiesc sa fac transalpina, va tenteaza pe careva? traseul ar fi bucuresti-pitesti- rm. valcea-valea oltului, transalpina si apoi cu intoarcere pe brasov- cheia-valeni-ploiesti-bucuresti sau...mai e varianta pe brasov- buzau-bucuresti, inca nu e definitivat traseul de intoarcere,sau numarul de zile alocat turului... momentan suntem Suzi GS500 si Suzi DR800, se mai inscrie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 hello guys,in a doua saptamana a lunii august planuiesc sa fac transalpina, va tenteaza pe careva? traseul ar fi bucuresti-pitesti- rm. valcea-valea oltului, transalpina si apoi cu intoarcere pe brasov- cheia-valeni-ploiesti-bucuresti sau...mai e varianta pe brasov- buzau-bucuresti, inca nu e definitivat traseul de intoarcere,sau numarul de zile alocat turului... momentan suntem Suzi GS500 si Suzi DR800, se mai inscrie cineva? suna interesanta aventura! citeam pe un forum despre drum ca nu ar fi prea bun!mai multe detalii................ am un prieten cu un f650 care cred ca s ar baga (sau vrei doar suzukisti? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 suna interesanta aventura! citeam pe un forum despre drum ca nu ar fi prea bun!mai multe detalii................am un prieten cu un f650 care cred ca s ar baga (sau vrei doar suzukisti? ) Drumul mai este asfaltat cam 40%,in rest sunt destui km de gropi si denivelari,dar toti cei care au fost mi-au spus ca peisajul de acolo merita fiecare groapa luata/ocolita, fiecare portiune pe care mergi cu maxim viteza de zona rezidentiala:) si ca e chiar mai frumos decat pe transfagarasean[pt cei care nu au facut traseul, nu stiti ce pierdeti].speram sa gasesc si GSisti mai curajosi,mai erau amatori de offroad joi la academie,sper sa nu fie numai gura de ei:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 hai sa nu fim rasisti cand e vorba de motoare:P oricine e doritor de plimbare prin locurile acestea minunate e binevenit. stiu oameni care au facut transalpina pe choppere...si dc honda shadow poate, de ce nu ar putea si GSul? sper sa va uitati peste poze...eu una cred k e prea frumos ca sa ma mai gandesc ca o sa merg incet cateva zeci de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Am fost si eu pe transalpina, deci se poate si cu GS-ul , dar nu va asteptati sa fie prea placut. Peisajul face toti banii si merita chinul cu motorul.Recomand doar portiunea Ranca-Obarsia Lotrului, restul pana la Sebes nu mai e la fel de spectaculos. O varianta de intoarcere ar putea fi portiunea Obarsia Lotrului-Brezoi care este asfaltata (nu foarte bine), libera si foarte virajata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Care ai casca Lazer LZ 6 albastra ca a mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 dar ce bine ne-am uscat la aerul ala conditionat ce faceati ma acolo ... va uscati unu la c*r si unu la oo ? Eu am fost la Focsani la o nunta ... frumos. Vreti sa pun si eu poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 @ jcdenton: casca e a mea @ mihai: nu stii ce aventura ai pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 sa intalnit careva cu careva si ati fost la redbull....sambata in p-ta Constitutiei? Ati facut si ceva poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 sa intalnit careva cu careva si ati fost la redbull....sambata in p-ta Constitutiei? Ati facut si ceva poze ? Eu nu am mai mers; pe la ora 18:00 turna cu galeata la mine in zona, asa ca a trebuit sa renunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Eu am fost la Focsani la o nunta ... frumos. Vreti sa pun si eu poze? Daca ai fost pe mobra pana acolo, normal ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ba n-am fost cu mobra...deci n-o sa pun poze ... poate data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Bun. ptr cine vrea sa vina la Predeal, eu va astept vineri in prima parcare dupa Biker's Otopeni la ora 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 eu vreau sa plec sambata de dimineatza la predeal sa miros atmosfera mai vad un motor si ma intorc pe seara, e cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) eu vreau sa plec sambata de dimineatza la predeal sa miros atmosfera mai vad un motor si ma intorc pe seara, e cineva interesat? Da!Eu.Daca nu ploua ca la Targoviste! Vorbim! Editat Iulie 8, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Da!Eu.Daca nu ploua ca la Targoviste! Vorbim! Poate ma bag si eu... daca am bani si nu ploo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Pwntru cei care vor sa mearga in gasca la Predeal, urmariti topicul asta. Vineri seara o sa postez toate amanuntele legate de plecare. Motocicletele sunt variate, choppere, nakeduri, supersport, superbikeuri, touringuri... deci viteza o sa fie aleasa astfel incat sa se poata tina un grup unit. Editat Iulie 8, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 (editat) Pwntru cei care vor sa mearga in gasca la Predeal, urmariti topicul asta. Vineri seara o sa postez toate amanuntele legate de plecare. Motocicletele sunt variate, choppere, nakeduri, supersport, superbikeuri, touringuri... deci viteza o sa fie aleasa astfel incat sa se poata tina un grup unit. Un mix prea turbat de motoare, ca "sa se poata tina un grup unit"....Nu-mi miroase a bine! BTW, inteleg ca o parte a drumului care leaga dn-ul de Trei Brazi este decopertat.A fost cineva de curand pe acolo? Parca vad SS-urile cum fac cale intoarsa inainte sa ajunga la destinatie... Editat Iulie 8, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Pwntru cei care vor sa mearga in gasca la Predeal, urmariti topicul asta. Vineri seara o sa postez toate amanuntele legate de plecare. Motocicletele sunt variate, choppere, nakeduri, supersport, superbikeuri, touringuri... deci viteza o sa fie aleasa astfel incat sa se poata tina un grup unit. sunt cu ochii pe el, kassu cel mai frumos e in turma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate