adi_mot Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 si eu am plecat cu moto la munca ca in fiecare zi de altfel ) pe la 7 7:30 ajung si eu daca nu trebuie sa stau peste program la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Si eu vin sigur (un pic mai tarziu, asa cum v-am explicat). Omule...ce-i cu tester-ul ala din semnatura....nu stiu daca am nevoie, dar as fi curios sa fac un test (gratis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 daca nu intervine nimic o sa apar si eu, pt tester eu plusez cu o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arrakis Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Bun, hai sa va explic cum sta treaba sa nu-mi ziceti ca sunt chitros La orice service moto, operatia costa 60-70 ron (ex. Motor Team), iar la mecanici in batatura se cer 40-50 ron (am sunat eu la diversi pt ca aveam nevoie). Eu cer 10 ron, ca sa imi scot in timp investitia pe tester, nu ca sa fac bani . Azi nu pot sa-l aduc la intalnire pt ca nu mai dau pe acasa, vin direct de la serviciu. Daca arde cumva, putem sa ne intalnim in orice zi la o ora stabilita de comun acord (ziua pe la Piata Presei, seara prin Crangasi/Regie). Daca nu e graba, astept sa imi confirmati si il aduc sigur data viitoare. Sper ca m-ati inteles si nu mi-o luati in nume de rau. Fac si exceptii de la regula si fac testul pe bere (sau gratis), dar asta in cercul de prieteni apropiati (unde ne mai ajutam reciproc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pac_indahood Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 pana in orele 20:00 apar, dar si cu multe intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Eu propun un titlu din care sa nu inteleaga mare lucru... Intalniri B - SUZUKI - GS 500, Saptamanale, ocazionale... Altcineva cu propuneri...sau modificari la propunerea mea !? Totusi...cum ramane cu modificarea asta de titlu? A mai gasit cineva ceva interesant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 No comment, just picture ... intalnirea de joia asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Uite si un filmulet de la inatalnire ... Editat Mai 28, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andu_wasup Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Da domne uite ca se poate,din ce in ce mai multi gs-isti la intalnire.E bine asa!Va salut pe toti si sa ne revedem cu bine. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Aseara la 22:00 Universitate l-am vazut pe Just_John oprit...il trantise unu cu conserva. El ok, moto cica nitel zgariata...azi aud si de Adi_mot ca a "harjait-o" nitel zicea ceva pe la genunghi dar e ok si el... Ce aveti fratilor? Nu mai auzisem de mult de d-astea...si era chiar prea frumos...acuma incepem s-o comitem cate unu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Aseara la 22:00 Universitate l-am vazut pe Just_John oprit...il trantise unu cu conserva. El ok, moto cica nitel zgariata...azi aud si de Adi_mot ca a "harjait-o" nitel zicea ceva pe la genunghi dar e ok si el...Ce aveti fratilor? Nu mai auzisem de mult de d-astea...si era chiar prea frumos...acuma incepem s-o comitem cate unu ... JhOn are Gs ! Just_John are BMW F 650 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 JhOn are Gs ! Just_John are BMW F 650 ! Scuze pentru confuzia creata...ii incurc mereu....jhon cu GS-ul atunci ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Aseara la 22:00 Universitate l-am vazut pe Just_John oprit...il trantise unu cu conserva. El ok, moto cica nitel zgariata...azi aud si de Adi_mot ca a "harjait-o" nitel zicea ceva pe la genunghi dar e ok si el...Ce aveti fratilor? Nu mai auzisem de mult de d-astea...si era chiar prea frumos...acuma incepem s-o comitem cate unu ... Nasoale vesti aflai p-aici! Bafta cu reparatiile celor doua GS-uri, oamenii inteleg ca-s ok! BTW, s-a stabilit aseara vreo iesire pentru duminica? Felicitari pentru numarul mare de participanti la intalnirea de joi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Dupa cum zicea Mihai, azi dimineata am avut si eu o cazatura. A pus ala din fata mea frana brusc, probabil ii sarice un pieton in fata. Eu aveam vreo 30-40 la ora, am srans frana fata, moment in care am incepus sa dansez ca la rodeo, finalul fiind o tranta pe partea dreapta si o alunecare de vreo 5 m cu tot cu motor intre picioare. Ca pagube... genunchiul lovit si ceva zgarieturi pe piciorul stang (nush cum draqu ca am cazut pe dreapta). Moto are ghidonu indoit un pic, nu stiu din ce cauza ca nu am busit nimic. Inrest ce sa zic... #@&E$#@ soferilor care au stat si s-au uitat ca la spectacol si nu a coborat niciunul sa vada daca sunt OK, nu mai zic sa ma ajute asa ridic moto. Si sa le dea Dumnezeu sanatate celor 2 de la distrigaz, care au venit, m-au ajutat sa ridic motoru, m-au intrebat daca am patit ceva si au stat cu mine pana am plecat. In rest traim intr-o jungla plina de babuini, da si aia cred ca m-ar fi ajutat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 v-am vazut si eu ieri .mai erati vreo 8 cand amtrecut eu ca pieton pe langa voi .numai m-am bagat in seama. sper sa ma alatur voua cat de curand. ..planuiesc si eu un gs.,acum incerc sa termin scoala si sa numai fiu motociclist doar de la tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Hai ca am mai alat de unu ca a trantit un GS-u ....ce-o fi d-ne'...o fi ceva in aer....ce draq.... Sa intamplat la intersectia Traian cu B-dul Unirii....rider ok (nas spart) echipamentul si-a facut inca odata datoria. In schimb suzi a facut cunostinta cu un Q7...n-am vazut-o dar cica e destul de naspa...furca...capac motor ... Nu mai am cuvinte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiusecu Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Ar trebui să mă bucur că nu mai am benzină?!?!? Poate sunt unii invidioși că începusem să ne strângem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 v-am vazut si eu ieri .mai erati vreo 8 cand amtrecut eu ca pieton pe langa voi .numai m-am bagat in seama. sper sa ma alatur voua cat de curand. ..planuiesc si eu un gs.,acum incerc sa termin scoala si sa numai fiu motociclist doar de la tastatura. te asteptam pe la noi, cu motor...sau fara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 salutare gs istilor!!!!!!!!!!!!in sfarsit am reusit sa mi vvalidez si eu contul ca sa pot sa scriu!cand va mai vedeti?miercuri nu ati fost pe la arc niciunul..........sau cel putin nu am vazut eu salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Tata cu sau fara motoreta....din punctul meu de vedere e ok s vina cine vrea sa vina joi la academie...mie unu imi face placere sa pot sa stau de vorba cu oamenii care impart principii asemanatoare cu ale mele...din moment ce vb despre motorete cred ca e clar ca avem multe in comun...asa ca...........................................ca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indianu_1981 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 sa inteleg ca in fiecare joi pe la 19 00 va intalniti jos in parcarea de jos de la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Salut! de intalnit ne intalnim in fiecare joi de la ora 19:00 in fata Academiei militare (piata Eroilor), te asteptam acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Hai ca am mai alat de unu ca a trantit un GS-u ....ce-o fi d-ne'...o fi ceva in aer....ce draq....Nu mai am cuvinte.... Alooo!Tu stii ce patesc aia care aduc vesti proaste? Maine comitem si noi ceva sau ne dam pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Hai ca am mai alat de unu ca a trantit un GS-u ....ce-o fi d-ne'...o fi ceva in aer....ce draq....Nu mai am cuvinte.... Intrucat a dublat ultimul mesaj, vin cu intrebarea:omu' in cauza este ok?Are nevoie de ceva ajutor?Il stim? Editat Mai 30, 2009 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Mai 31, 2009 Share Postat Mai 31, 2009 Intrucat a dublat ultimul mesaj, vin cu intrebarea:omu' in cauza este ok?Are nevoie de ceva ajutor?Il stim? Il cheama Adi si sta pe la Hala Traian...nu cred ca-l stiti...ma tot chinuiam sa-l iau si pe el joia...dar ultima joi mi-a zis ca n-are benzina. E ok n-are mare lucru sau nevoie de ceva anume...cred c-o sa vrea niste piese sa si-o faca (inca n-am vb cu el)... Azi ce facem...ne vedem....ca-mi e dor de voi...nebunaticilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate