sp33d_fr3ak Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Primesc telefon de la un prieten... a trecut pe langa urmarile unui accident in care sunt implicate o motocicleta (nu stiu ce model... mi-a zis ca era praf) si un vw golf (lovit in lateral?). un decedat, cel mai probabil motociclistul. nu am mai multe detalii.. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 noutati: motocicleta era kawasaki ninja cu 2 pasageri, baiatul decedat si pasagera probabil in coma. la volanul masinii se afla o femeie... inca o data viteza ucide ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Pe Luica ,ce motor era!!!! Sper sa nu fie un prieten . Dumnezeu sa-l ierte pe motociclist si sa-ii fie tarana usora!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 unde? in ce zona? Doamne! cunosc multi cu KAWA! fratilor! asfaltul este rece acum, si multi au gume proase si uzate! Aveti grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 noutati: motocicleta era kawasaki ninja cu 2 pasageri, baiatul decedat si pasagera probabil in coma. la volanul masinii se afla o femeie... inca o data viteza ucide ! Dumnezeu sa-l odihneasca Chiar ca este periculos sa fi pilotezi o motocicleta prin Bucuresti.Aveti grija de voi fratilor ! Sper sa-si revina pasagera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Urat de tot.... oameni nevinovati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 noutati: motocicleta era kawasaki ninja cu 2 pasageri, baiatul decedat si pasagera probabil in coma. la volanul masinii se afla o femeie... inca o data viteza ucide ! sau inca o data femeia ucide...anul asta au fost campioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 offf,mergeam acum acolo,daca mai este cineva,dar este tarziu si tata ma decapiteaza....sper sa nu fi murit nimeni,iar daca a murit cineva,odihneasca-se in pace...si in siguranta alaturi de ceilalti motociclisti pierduti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clovniiveseli Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 shit sper ca nu e ca nu e karate ... . RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Pentru cei care se gandesc la Samurai ( avem 4 kawe ninja )...suntem toti intregi. R.I.P. pentru motorist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 R.I.P. offtopic : bai survolaje deja intrasem in panica si va cautam numerele prin agenda , pfiuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 detalii.. ce culoare avea? 400 600 1000? R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateo45us Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 IrNNiHvNck Este un link, pe care l-am primit pe mail, catre niste imagini de la locul accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 sper sa nu fie baiatul cu zx6r din berceni de pe langa selgros.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) bai, chiar nu se stie cine era? RIP pt motociclist, si sa speram ca pasagera isi va reveni PS: din filmare nu se intelege numarul motocicletei(doar culoarea,predominant verde) Editat Octombrie 13, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) bai, chiar nu se stie cine era? RIP pt motociclist, si sa speram ca pasagera isi va reveni PS: din filmare nu se intelege numarul motocicletei(doar culoarea,predominant verde) eu am reusit sa scot asta... un ZEX sau ZFX... iar la numar, un ceva cu B-...8 imi pare mie. am extras-o din filmuletul de yotube Editat Octombrie 13, 2007 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Era un Kawasaki Zx6R sta pe langa mine, aproape de piata Rahova ( .. baiatul il stiam drept Ciutu iar pe fata o cheama Alexandra. Se pare ca avea viteza mare si o femeie a iesit cu o masina (a dat cu spatele de unde era parcata) si a intrat direct in ea. Ambulanta se pare ca era aproape insa baiatul a murit pe loc. Fata e in coma profunda insa nu stiu la ace spital. Kawa 600 verde zona Rahova sta .. Revin cu detalii pe masura ce aflu. Sa-l ierte Dumnezeu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exageratu Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 off.. pana la ora aceasta tot nu stie nimeni nimic.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGGA Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Tocmai v-am spus cum/ce sa intamplat.. Acum nu putem decat sa ne rugam ca pasagera sa scape ... viteza excesiva + neatentia soferitei + (se pare) lipsa echipamentului (cel putin unul dintre ei nu avea casca) => ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) aoleu nasol.... ma si aseara la Ursu, cam ceva mai devreme a zis @Pantera ca a vazut doi pe motor de viteza, tipul cu casca si fata fara casca(iar casca ei de pasager era pe mana lui) Chiar nu pot sa inteleg...oricum, vorbele-s de prisos acum....doamne-ajuta ca fata sa isi revina Editat Octombrie 13, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Ala pare a fi un Zx4R nu zx6. care aveti detalii scrieti, care nu, abtineti-va, nu folosesc la nimic RIP urile acum. p.s. intamplarea asta sa fie aviz pt parapantele care se urca pe motor cu oricine pt o bucata de p***. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Shit, mi-a sarit inima din piept sa nu fie "de-al nostru", pana am aflat detalii... Pe strada aia e o greseala majora sa mergi mai mult de 60-70. Mortala chiar Alte cuvinte sunt in plus...sa-i fie tarana usoara, DAR DE CE DRACU SA MAI IEI SI PE ALTUL DUPA TINE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Shit, mi-a sarit inima din piept sa nu fie "de-al nostru", pana am aflat detalii... Pe strada aia e o greseala majora sa mergi mai mult de 60-70. Mortala chiar Alte cuvinte sunt in plus...sa-i fie tarana usoara, DAR DE CE DRACU SA MAI IEI SI PE ALTUL DUPA TINE ??? Raspuns: fiecare moare pe mana lui, chiar daca nu era o proasta sa dea cu spatele, poate peste 50 m era unul care baga botul masinii in strada si il lua pe asta pe capota. Concluzia: totul tine de creier, experienta si ceva noroc pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 (editat) noroc pe 2 roti iarta-ma da aici te contrazic....nu poti sa mergi la noroc, si, daca o faci, o faci pe riscul tau...asa cum a zis si Axa, cred ca totul tine de adaptarea vitezei la trafic Un copil scapat din mana parintilor, un batran senil, o masina care da cu spatele fara sa aiba timp sa vada un motor cu viteza excesiva, etc, te pot duce in spital, sau chiar pe lumea cealalta Si da, creierul face diferenta... asadar, Dumnezeu sa-l ierte, si, totusi, poate aflam mai multe despre viteza cu care s-a circulat acolo...chiar era excesiva si nu permitea franare?Poate se va da la TV(sa speram ca nu pe prost tv) si atunci, poate au fost si martori, urme de franare, etc, care sa elucideze situatia asta.... Editat Octombrie 13, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate