Alex_83 Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Caut sa inchiriez un spatiu - garaj sau curte pentru o barca. Barca e pe peridoc deci poate fi oricand miscata cu usurinta. N-am pretentia ca spatiul sa fie acoperit, doar sa fie sigur. Poate fi situat in orice zona a Oraselor Galati sau Braila. As prefera in Galati dar daca nu gasesc nu refuz nici o oferta din Braila. Daca e garaj n-am nevoie de tot, doar cat sa tin barca. Deci mai poate sta una doua trei motoare...cate incap. Ca si dimensiuni cam 1,6 m x 4,5 metri cu aproximatie. 0724042348 Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86TOR Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ma poate ajuta cineva cu un garaj/ loc in garaj in zona tineretului-budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Un garaj/curte in Colentina, zona Dna Ghica ? Contracost, evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Drumul Taberei-Bucla-B-dul Timisoara,Valea Ialomitei Valea Argesului,Valea Oltului,Romancierilor,Cetatea Histria..... Daca stiti cumva un loc liber intr-un garaj prin zona Drumul Taberei astept propuneri. Daca nu si sunt doritori de garaj putem sa facem un grup si sa inchiriem un garaj la parterul unui bloc.Sa avem si apa si caldura la iarna. Trebuie sa fim minim 4 sau 5 care vor pe temen mai lung. Pretul pe un garaj de invarte la 80 90 100 euro pe luna.(asa am vazut/auzit) Pretul total urmand sa se imparta egal la toti. Contact pentru propuneri garaj sau doritori de garaj: Id mess: wawessh@yahoo.com URGENT. Mesaj completat Loc pentru moto in garaj de bloc in Drumul Taberei,capatul lui 90,in jur de 75 roni pe luna.Rog seriozitate.Contactati-ma pentru mai multe detalii. Contact:wawessh@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorC Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 in zona obor, lizeanu. daca are cineva un loc liber... contra cost evident, dati un mesaj. sau id de yahoo : cravincame . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 ------------------- Loc pentru motoreta in garaj de bloc la capatul lui 90(valea ialomitei-valea oltului). Pret pe moto 75 roni pe luna. Pentru alte detalii puteti sa ma gasiti la wawessh@yahoo.com. Rog seriozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Un garaj in zona Obor, Stefan cel Mare stie cineva? Ca vacutzei incepe sa-i fie frica noaptea in fatza blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 caut si eu un loc acoperit in zona Miciurin, Piata Domeni, Piata Ion Mihalache (fost 1 Mai)...astept propuneri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 aleea istru 2, sector 6, 1 loc in garaj liber. conditii, apa curent incalzire. fara varadero, vstrom sau altele gen gabarit marit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izabella1987 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 vand motor suzuki de 500cmc3 culoare violet sau schimb cu unu mic tip choper...poate yamaha virago daca se poate...pentru ca...am cumparat motorul si cand a ajuns acasa la mine...am constatat ca e putin mare pentru mine ca sunt incepatoare..si asa vrea unu de 125...ace in regula inmatruculata..verificare 2012...e ok motoru ...garantat.cine vrea detali..sa ma sune..0748515706...si sa vina sa vada motoru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 1 loc in garaj la Valea Ialomitei (Drumul Taberei), langa piata, incalzit, apa curenta. Detali pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cercelgeo Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Caut garaj in Galati in zona dintre tribunal si faleza. Daca are cineva de inchiriat sau mai sunt si alti posesori de motoare ca sa impartim chiria, eu unul sunt hotarat sa-mi fac abonament la un somn linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cips1277 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Salut Stie cineva un loc intr-un garaj sau chiar intr-o curte in zona Crangasi? Nu vreau sa-mi las motorul in fata blocului ca raman fara el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Salutare,O curte s-au un garaj in zona Stefan cel mare,Str Aurel Vlaicu,Tunari,Polona s-au in apropiere....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 (editat) Salutare Am o oferta de inchiririere pt voi Este vorba de o hala de 300 mp + curte interioara... Facilitati : Curent , Wc dusuri, Hala este situata in zona fundeni-pantelimon la 2 minute de cora pantelimon Chiria pe luna -Scuter 50 ron -Motocicleta 80 ron -Atv 120 ron Se poate asigura si revizia completa acesta este un pachet complet garare+ revizie la OFERTA ! -Schimb/curatare filtre(ulei/benzina/aer) -schimb bujii -Verificare sistem directie/rulare (Furca semeringuri rulmenti bucsi ) efectuam si indreptari de furci! -schimb ulei -curatare si reglaj carburatoare -reglat tacheti -Spalare motocicleta -Curatare/gresare lant -Schimb placute de frana (Consumabilele nu sunt incluse in pret .... ulei filtre bujii etc ) Pachetul complet Chirie + revizie (se percepe numai in prima luna dupa aceea se plateste chiria normala .....vezi mai sus ) - Scuter 100 ron - Motocicleta 160 ron - Atv 200 ron Daca sunteti interesat ma puteti contacta la nr de telefon 0727.750.112 intre orele 10:00-23:00 Am sa va rog sa ma sunati pe tel deoarece nu am timp sa raspund pe forum multumesc de intelegere o zi buna tuturor Editat Septembrie 2, 2010 de scr33ky2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Salutare Am o oferta de inchiririere pt voi Este vorba de o hala de 300 mp + curte interioara... Facilitati : Curent , Wc dusuri, Hala este situata in zona fundeni-pantelimon la 2 minute de cora pantelimon Chiria pe luna -Scuter 50 ron -Motocicleta 80 ron -Atv 120 ron Se poate asigura si revizia completa acesta este un pachet complet garare+ revizie la OFERTA ! -Schimb/curatare filtre(ulei/benzina/aer) -schimb bujii -Verificare sistem directie/rulare (Furca semeringuri rulmenti bucsi ) efectuam si indreptari de furci! -schimb ulei -curatare si reglaj carburatoare -reglat tacheti -Spalare motocicleta -Curatare/gresare lant -Schimb placute de frana (Consumabilele nu sunt incluse in pret .... ulei filtre bujii etc ) Pachetul complet Chirie + revizie (se percepe numai in prima luna dupa aceea se plateste chiria normala .....vezi mai sus ) - Scuter 100 ron - Motocicleta 160 ron - Atv 200 ron Daca sunteti interesat ma puteti contacta la nr de telefon 0727.750.112 intre orele 10:00-23:00 Am sa va rog sa ma sunati pe tel deoarece nu am timp sa raspund pe forum multumesc de intelegere o zi buna tuturor Salut, Cateva intrebari am: - aceasta revizie cand se face? Acum sau la iesirea din iarna? - trebuie sa platesc pe o perioada in avans sau doar pt luna in curs? - unde mai exact e situata? Sau in incinta carei foste fabrici e? - pe o perioada mai mare se poate face discount? Adica s-o tin la tine tot timpul anului si nu numai pe perioada moarta, de frig. - loc de depozitare sigura a echipamentului exista? Sa nu ma car mereu de acasa cu ele... Merci, Vice. Te intreb aici si nu la telefon pt ca e seful meu mereu cu ochii pe mine si mai am mult pana cand ies de la scarbiciu. 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 Salut, stau in berceni, mai anume in Aparatorii Patriei. Stau la curte si am un garaj unde pot gazdui 5 motoare fiinda 1 loc e ocupat de al meu! Cine doreste sa dea un tzzzzrr: 0760 924 562 - Mihai Pret: 50 Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiprianD Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Salut, Aveti idee de un loc in garaj sau la curte in zona Bucurestii Noi ? Tel. 0749652059 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Caut garaj/curte in Crangasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Salut. Caut loc in garaj in Dr. Taberei sau oameni interesati de inchirierea unui garaj. Garajul sa fie incalzit, cu apa curenta si sa pot avea acces la motocicleta 24/24. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Niculae, stiu eu un garaj liber in zona Valea Ialomitei (la bucla), dar se taraie proprietarul sa-si scoata sandramalele de acolo. Da-mi un tel. si detaliem. Poate daca te tii de capul lui, se misca mai cu talent si va rezolvati si voi. Bogdan 0722.748.422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Caut garaj sau o curte unde pot sta 2 motoare in siguranta, in zona Piata George Cosbuc, Chirigiu, Casa Poporului. Poate fi o distanta de o strada, doua, dar sa fie un loc sigur. Contra cost, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inya Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Se inchiriaza garaj preferabil pentru motoare in zona Grivita - Domenii la 120 RON/luna. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 care te bagi la shareuit un garaj in QUADRA PLACE- cartier rezidential in spate la semanatoarea loc de depozitat moto si echipament 50 de euro pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Caut garaj sau boxa de inchiriat in zona Dristor - Camil Ressu . 0749 550 821 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate