Redpik Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Salut, stiti de vreun spatiu sau garaj in zona Berceni, Stadion Rocar? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Salut, caut loc in garaj in zona Rahova. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir43 Postat Octombrie 9, 2017 Share Postat Octombrie 9, 2017 Salut, Caut loc in garaj in zona Popesti Leordeni. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocolinorom Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 salut, si eu caut un loc in garaj in Drumul Taberei pe langa Raul Doamnei. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 Va salut, Sunt in cautarea unui loc de parcare pentru perioada iernii in zona Crangasi. Daca stiti ceva va rog sa lasati reply sau PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Octombrie 16, 2017 Share Postat Octombrie 16, 2017 (editat) Majoritatea care posteaza aici in cautare de garaj/loc in garaj ar trebui sa ia in considerare ca timpurile s-au schimbat un pic si garaje nu mai sunt asa de multe ca pe vremuri...ceea ce ar putea sa faca in schimb este sa caute loc de parcare in subteranul complexelor rezidentiale din apropiere...sunt multi care inchiriaza sau chiar vand. Personal asa mi-am gasit si a fost cea mai buna investitie. Bafta. Editat Octombrie 16, 2017 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Octombrie 25, 2017 Share Postat Octombrie 25, 2017 Salut! Caut garaj in zona Piata Vitan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 Caut garaj in sector 2 sau 3, preferabil pe langa Arena Nationala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 mai am ceva locuri la mine in garaj, zona ozana, sectorul 3. 100ron/luna. pt detalii pm va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Noiembrie 16, 2017 Share Postat Noiembrie 16, 2017 "The member stulewa cannot receive any new messages" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 The member stulewa si-a golit mesageria si acu' poate primi mesaje! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Ofer un loc intr-un mic garaj subteran la curte în zona militari uverturii. 100 de lei și il lasi cât vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 La uverturii pot sa și fac mici reparatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Noiembrie 29, 2017 Share Postat Noiembrie 29, 2017 Nu prea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Aprilie 18, 2018 Share Postat Aprilie 18, 2018 Salut, motocicleta mea m-a rugat sa-i caut garaj in Bucurestii Noi, zona fostului teatru Masca. Va rog frumos sa o ajutati sa-si gaseasca un adapost, deoarece nu vreau sa risc sa ma tavaleasca daca o tin afara, pentru ca ea nu e obisnuita cu tratamente d'astea Va multumim (eu+ea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlowRide’nJoy Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Salutare, si eu in cautare de garaj (in special pt perioada de iarna) in zona Floreasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Mai 21, 2018 Share Postat Mai 21, 2018 Caut loc pt motoreta,garaj sau curte,de preferat in sectorul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 salutare, doresc sa impart un garaj la parterul unui bloc, care se afla pe strada agricultori, foarte aproape de intersectia cu calea calarasilor, garajul este f curat, acces cu telecomanda, 100 lei / luna, are cam 20 mp eu achit in continuare 200 lei / luna pana gasesc un partener cu care sa impart acest garaj eu am o telecomanda, a 2 a trebuie clonata, marius 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Septembrie 11, 2018 Share Postat Septembrie 11, 2018 Salut cu farul, Caut garaj in Bucurestii Noi, zona Bazilescu, pentru 2 motociclete ... daca a auzit sau aude cineva ceva, rog mesaj sau 0737496303. Multumesc. » Post actualizat in 12 Sep 2018 17:36Salut, In garajul unde imi tin eu motorul mai sunt 2 locuri disponibile. Zona Crangasi, pe bd Constructorilor, vis a vis de Auchan. 50 de lei pe luna de moto. Mesaj sau 0737496303. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpavel66 Postat Martie 1, 2020 Share Postat Martie 1, 2020 Salutare, sunt si eu in cautare de un garaj in zona obor-ferdinand-avrig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 anuntul meu din 11 iun inca e valabil, pana acum l-am impartit cu cineva, il mai pastrez numai daca gasesc pe cineva cu care sa impart cheltuielile. garajul este 210 lei / luna, deci 70 lei/moto daca suntem 3 persoane sau 110 lei/luna pt 2 persoane. garajul este foarte curat , uscat, fara shobo , temperatura constanta fiind la nivelul -3 al cladirii . accesul se face direct din strada, cu un lift special conceput , in care intra un autoturism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Acum 12 minute, magarusulmarius a spus: anuntul meu din 11 iun inca e valabil, pana acum l-am impartit cu cineva, il mai pastrez numai daca gasesc pe cineva cu care sa impart cheltuielile. garajul este 210 lei / luna, deci 70 lei/moto daca suntem 3 persoane sau 110 lei/luna pt 2 persoane. garajul este foarte curat , uscat, fara shobo , temperatura constanta fiind la nivelul -3 al cladirii . accesul se face direct din strada, cu un lift special conceput , in care intra un autoturism Pai tu cate moto ai acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 incepand cu 1 aprilie va fi doar una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 29, 2020 Share Postat Martie 29, 2020 Sunt interesat de un loc de moto intr-un garaj/curte cat mai aproape de Piata Muncii. Rog pm pt detalii. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Martie 29, 2020 Share Postat Martie 29, 2020 1 hour ago, TrekOut said: Sunt interesat de un loc de moto intr-un garaj/curte cat mai aproape de Piata Muncii. Rog pm pt detalii. ms Pai și nu citești măcar doua, trei posturi mai sus. Colegul ce a postat fix înaintea ta oferă loc pe strada Agricultori, mai mare potriveala greu de găsit... On 11.06.2018 at 23:25, magarusulmarius said: salutare, doresc sa impart un garaj la parterul unui bloc, care se afla pe strada agricultori, foarte aproape de intersectia cu calea calarasilor, marius 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate