Spawny Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 (editat) Daca vreti acum pe dealu negru va trebui sa faceti si slalom printre cratere (ca sa nu zic gropi), da' e mai frumos asa Editat Martie 18, 2010 de Spawny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Pe dealu negru???Suna cam periculos mai ales in perioada cu gropile cat malul. Putem sa bagam de ex spre Horezu in partea aia e si drumul mai bun... PS : am si eu nevoie de ajutor in legatura cu niste bujii si nu am scule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Se rezolva BughY mergem pe unde vreti numai sa fim cu trotinetele Numa'bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Maine se anunta tura...multumim celor care au rabdare cu noi incepatorii...Asfalt uscat si fara incidente!!! Mesaj completat Eram dator cu niste poze, cu mine si honditza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorelei Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ....incerc sa ma infiltrez si eu....Laura,jurist,41 de ani,Olt,permis cat.A din 2009...cam tarziu ,dar abia acum mi-am putut satisface dorinta ....si molcoma Kawa,evident... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 ....incerc sa ma infiltrez si eu....Laura,jurist,41 de ani,Olt,permis cat.A din 2009...cam tarziu ,dar abia acum mi-am putut satisface dorinta ....si molcoma Kawa,evident... frumusel si la cat mai multe placeri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorelei Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 frumusel si la cat mai multe placeri.... Multumesc!....sper!....iti doresc asemeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 (editat) salutare, mircea ma numesc...la origini sunt din valcea (plus cate un weekend pe luna)...in rest, bucuresti...de 2 luni sunt motorizat, pe un seveu...si pozele Editat August 8, 2010 de verssatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daymio2003 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Ma numesc Teo sau Sika pentru unii dintre prietenii mei am 23 de ani si sunt din Rm. Valcea .Am reusit si eu sa imi iau permisul si o motocicleta (kawasaki zx4r) mai veche da e a mea. Incantat de cunostinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Frumusel Suzuky. Sa il stapanesti sanatos!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
L4uR Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 galagios rau zx4r`ul...dar frumos:Dsa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daymio2003 Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Multumesc. Si in leg cu galagia mai e si din vina mea ca sunt incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Frumusel Suzuky. Sa il stapanesti sanatos!!! multumiri, la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Multumesc. Si in leg cu galagia mai e si din vina mea ca sunt incepator Felicitari pt achizitie, am vazut-o prin Ostroveni, o splendoare de motor, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, dar din pacate am vazut si instinctul de incepator(ai indoit numarul ). Acu ca tot ne-am mai aglomerat de motoare de strada si nu numai prin Valcea, nu afecm o intalneala ceva, urmata de o ieseala??? Respect si asfalt uscat!!! Dumy's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daymio2003 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Felicitari pt achizitie, am vazut-o prin Ostroveni, o splendoare de motor, sa o stapanesti sanatos si fara incidente, dar din pacate am vazut si instinctul de incepator(ai indoit numarul ). Acu ca tot ne-am mai aglomerat de motoare de strada si nu numai prin Valcea, nu afecm o intalneala ceva, urmata de o ieseala??? Respect si asfalt uscat!!! Dumy's Sa ne strangem mai multi si facem si intalneala si ieseala numai sa va hotarati voi cei care aveti mai multa experienta in trasee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 salu! din pacate, nu pot sa-mi fac cont, asa ca-l folosesc pe-al Domnului Serbi friday.gifbiggrin.gif (dau o bere pt. asta) alex ma intitulez si sunt din bujoreni. rulez pe un zx6r '98 si salut comunitatea valceana! am sa revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BughY Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut Alex si bine ai venit pe forum...Cati mai multi km fara incidente!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daymio2003 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut Alex. Frumasa motocicleta sora mai mare la ce am eu. Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Salut Alex. Frumasa motocicleta sora mai mare la ce am eu. Asfalt Uscat a ta e cumva neagra? mi s-a parut ca am vazut un zx4r la o spalatorie, in capatul din-spre statia aia rompetrol al strazii spalatoriilor, joia care a trecut. eu eram cu a mea... btw: a mea e fara carene. street Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daymio2003 Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 a ta e cumva neagra? mi s-a parut ca am vazut un zx4r la o spalatorie, in capatul din-spre statia aia rompetrol al strazii spalatoriilor, joia care a trecut.eu eram cu a mea... btw: a mea e fara carene. street Dap eu eream am dat jos praful de sa pus pe ea cat a stat la reparatii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hangu Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 asa... imi merge si mie contul in final. nu tre sa-l mai folosesc pe-al lui Serbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adys28st Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Salut la toti motociclistii din Rm.Valcea,sunt prea fericitul posesor al unei Yamaha XJ de 600 ,sper sa ne vedem pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berk's Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Va salut cu respect. Bercu Robert ma numesc, sunt din RM. Valcea, am 17 ani, sala data (pe 22 Octombrie am poligon), si din data de 22 sper (de fapt sunt sigur) ca o sa am "plasticul ala" pe care o sa fie scris A1. O sa va intrebati de`ce nu am asteptat sa imi revendic direct categoria A...Ei bine...pasiunea (transformata in obsesie) ma macina extraordinar. Aspirant la `onda CBR...NSR...Varadero (125). Sper sa fiu primit cu bratele deschise de catre voi, avand in vedere ca acesta este primul meu post, si avand in vedere ca sunt unul dintre putinii minori motorizati cu acte in regula, si cu o pasiune dementa. Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawny Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Esti la pedagogic cumva? Daca da eu sunt Robert de la a 11`a C La anu' dau si eu de A; la ce scoala ai facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berk's Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Esti la pedagogic cumva? Daca da eu sunt Robert de la a 11`a C La anu' dau si eu de A; la ce scoala ai facut? Pedagogic, 11B, am facut la Doma Import Export, are sediul pe Strada muncii (aia cu multe spalatorii). Examenul si taxele sunt aceleasi ca si pentru A adica 350LEI taxa scolarizare, 110LEI fisa medicala si inca vreo 100LEI maruntisuri. Spor la treaba...si multi nervi ca sa umbli dupa toate cele trebuincioase (psihologic,cazier,adeverinte...) Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate