dark_alinutza Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 la sb nu s-a mai facut de mult timp o intrunire moto si nici nu cred ca se va face ceva curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petronius Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 la sb nu s-a mai facut de mult timp o intrunire moto si nici nu cred ca se va face ceva curand DE CE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 nu stiu sa iti dau detalii...am intelse ceva de genu ca ar fi fost prea multa bataie de cap si ca s-au dedicat altor evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 5, 2010 Autor Share Postat Mai 5, 2010 Salutare! Eu am inteles ca problema este locatia. Si se auzea ca vor sa mai organizeze inca un Hill Climbing, ca anul trecut...sa fie ca o intrunire. Dar toate astea, tot din" auzite". E pacat ca nu mai avem o intrunire Crazy Bike in Sibiu:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 DE CE? cica ar fi luat-o pe aratura... la propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 (editat) The 2nd Transilvania Tattoo Expo in 28- 30 mai 2010, la Sala Transilvania!!! Tattooexpo...aici click Editat Mai 7, 2010 de sinister_bya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Poate sa imi spuna cineva care e legatura dintre concurente si motociclism? Am citit regulamentul si nu scrie nicaieri ca domnisoarele concurente trebuie sa aiba permis categoria A sau sa posede cel putin o motocicleta. Concluzia mea e ca acesta este un concurs de pitzi cu nume de moto. Si il mai fac si la Sibiu. Bleacs. http://www.turnulsfatului.ro/missmotors/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Da, mai, ai dreptate, da' recunoaste si tu ca sunt perfecte ca pasagere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 (editat) Poate sa imi spuna cineva care e legatura dintre concurente si motociclism?Am citit regulamentul si nu scrie nicaieri ca domnisoarele concurente trebuie sa aiba permis categoria A sau sa posede cel putin o motocicleta.Concluzia mea e ca acesta este un concurs de pitzi cu nume de moto. Si il mai fac si la Sibiu. Bleacs. http://www.turnulsfatului.ro/missmotors/index.php sau macar v-un certificat medico legal de la accident moto... or' v'o condamnare pt furt de motociclete ceva acolo... sa demonstreze ca nu e "pizti" Editat Mai 12, 2010 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viomaddog Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Poate sa imi spuna cineva care e legatura dintre concurente si motociclism?Am citit regulamentul si nu scrie nicaieri ca domnisoarele concurente trebuie sa aiba permis categoria A sau sa posede cel putin o motocicleta. Concluzia mea e ca acesta este un concurs de pitzi cu nume de moto. Si il mai fac si la Sibiu. Bleacs. http://www.turnulsfatului.ro/missmotors/index.php .....aaaaa....ne putem da o tura cu ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 .....aaaaa....ne putem da o tura cu ele? dada Vio dar numai pe o roata...sau pe un airbag:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 .....aaaaa....ne putem da o tura cu ele? numa cu alea de +18 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) numa la pipite despuiete va sta capu , cand ziceati ca e concursu ala ? > Editat Iunie 8, 2010 de laurentiutd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) aiiii di mini si di mini ....cate chestiuni ipotetice din partea la unii cu marsuri ipocrite si cate si mai cate dulci cuvinte pro si contra, aici , exceptie fac cativa motoretisti , sunt numai profesori care stiu au fost au fumat au facut si mai traiesc din viata pe 2 roti , adevarul e ca acum 10 ani nu era forum sa te plangi pe el ...si intradevar daca nu imi place nu ar trebui sa comentez nimica , insa traiesc si citesc si nu ma pot abtine . Fiecare are ce are in cap , respectati ceea ce vreti si nu mai comentati aiurea , nu aruncati cu cu vinte in stanga si in dreapta si lasati viata sa mearga innainte asa cum e ea. Vreau sa fac parada biciclistica pe trotineta sa salvez extraterestri poi atunci asta fac , nu iti convine asta e , sunt la volan si dau intrun motoretist ca nu l-am vazut ca nu am vrut sau mio fost lene sa ma uit in oglinzi asta este , vina e impartita , eu ca mo durut la cot si motoretistu ca nu a fost atent punct. daaaaaaarrrr , nici asa nu e bine ...cineva o sa raspunda raspicat ...cum adica a fost motoretistu de vina helouuuuu r u bou??? dupa care sare unu care e logan lover si zice eeeeee poi nici asa ! ....deci ce pot sa va spun concret este ca acuma si in special acuma e sezonu la legume si fructe proaspat aduse din cuba , iran , indochina ...etc , apucativa de mancat sanatos ....si apoi mai povestim ....Normal ca si aici o sa sara cinvea cu gura ..... DAR CU CARNEA CE AI FRATE? V-am pupat pe tot razvratitii ! si aveti grija pe unde ca l catzi ! PS . Si daca vreau sa merg cu 200 prin oras de ce sunt eu vinovat ca sunt atatia conservari pe strada , propun sa facem un mars prin care sa se interzica circulatia autoturisemlor si autotrenurilor prin romania! Editat Iunie 10, 2010 de AxL_FzR_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ce faci barbate...iara ai mancat polonez de la simpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ce faci barbate...iara ai mancat polonez de la simpa hahahahaha, lasa tu Alinutza ca il tragi tu de urechi acasaaaa, hahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 ce faci barbate...iara ai mancat polonez de la simpa ce mancat, io cred ca l-o fumat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 ce faci barbate...iara ai mancat polonez de la simpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ce faci barbate...iara ai mancat polonez de la simpa Esti sigura! Nu a facut ore suplimentare prea multe si a participat la o descarcare "defectuoasa" de BRAMAC? S-a desprins ceva din macara? NUu s-a lovit cumva la ? INSANATOSIRE G R A B N I C A!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 ...o descarcare "defectuoasa" de BRAMAC? ce tare e asta bunicul imi place de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinister_bya Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 ce tare e asta bunicul imi place de tine Sustin si eu. Bramac-ul dauneaza grav sanatatii!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ve iau de urechi !! nu scrieti din astea pe aici !!! in primul rand evolutia motociclismului sibian mo determinat sa aberez ...dupa cum multi nu inteleg ce am scris nici eu la randul meu nu inteleg ce dreq se intampla in jurul meu! sa transpirati bine ! canicula placuta! hai El Nino!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu' Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 HALOO PLOUATILOR!!!!! Avind in vedere ca v-ati obisnuit doar cu iesiri la sucuri si bla bla bla,AM O PROPUNERE!!!! SIMBATA PLECARE DE DIMINEATA la Turda ,cazare la ce o fi camping ,casuta,,CORT!!!!! Proba de chef,beutura,femei(cine poate) pina duminica dimineata. Duminica vizita la SALINA TURDA(va rog sa cercetati linculcu salina). Restul las la imaginatia FIECARUIA si astept propuneri,solutii,inscriei si oameni care s-au saturat de HAN!!!! si de PLOAIE!!!! Sper ca TOTI catelusii mei sa-si aduca aminte ca o data si odata au fost MAD DOGS ca in ultima vreme doar am auzit doar schelalaieli la LUNA!!!! atasat da dau vremea pe simbata duminica: http://www.meteoblue.com/en_US/point/forec...st/c/ro/f/30921 Mesaj completat https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=...9pwu5ZhckRM-_Yg ASTA AR TREBUI SA FIE salina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate