Corina G Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Am eu un lant hotarat dar 1. nu am inca un lacat pe masura (adica n`am lacat deloc) si 2. nu stiu daca cuprinde un copac ... eu il foloseam pt cand imi legam mobra dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa o leg de un copac (cautam orice fel de teava infipta bine in pamant si/sau destul de inalta/groasa). Lantul il prindeam cu un lacat "cu alarma" ca sa-i spun asa (si el la randul lui destul de mare)! Nu stiu daca gasesc altceva de legat decat copaci pe acolo. Poate vreun indicator, dar ala ar fi cam la drum. Cred ca o sa o las doar cu ghidonul blocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Daca vrei, iti imprumut un blocator de disc cu alarma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Daca vrei, iti imprumut un blocator de disc cu alarma. Multumesc, dar nu face cam acelasi lucru ca si ghidonul blocat? Adica mobra tot poate fi luata pe sus, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Poate fi luata pe sus, dar blocatorul asta "tipa" cand este miscata mobra. Si tipa destul de tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Poate fi luata pe sus, dar blocatorul asta "tipa" cand este miscata mobra. Si tipa destul de tare. Aha. Si tipa pana ma intorc eu de pe munte sau se opreste singur dupa un timp? OK, mi-ar place. Eu plec joi dimineata. Cand ne putem intalni dupa ora 18? Editat Septembrie 11, 2012 de Corina G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Tipa pana i se termina bateriile. Macar exista sansa sa se sesizeze cineva. Suna-ma la 0741697000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircionesb Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Am o taietura pe sa si as vrea sa o reconditionez . E vreun meserias in Sibiu care face asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Am o taietura pe sa si as vrea sa o reconditionez . E vreun meserias in Sibiu care face asa ceva? http://www.louis.de/_204c76903188a19ca6c2a1fefe41e93d3d/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=260&wgr=382&list_total=12&anzeige=0&artnr_gr=10032087 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircionesb Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 E lipita deja cu banda. Vreau sa refac saua. Am auzit ca e cineva pe linga lacul Binder care tapiteaza scaune, imbraca volane in piele dar nu am aflat vreun numar de tel sau o adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 este o firma pe Pietrarilor parca....ultima la dreapta de pe ocnei,strada vis a vis de lic.independenta2...tapiteaza scaune auto...au mai reparat shei...poate te ajuta ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
assd Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 E lipita deja cu banda. Vreau sa refac saua. Am auzit ca e cineva pe linga lacul Binder care tapiteaza scaune, imbraca volane in piele dar nu am aflat vreun numar de tel sau o adresa. 0744479791 - Sopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircionesb Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Am mai auzit de bine de dl. Sopa. O sa-l conmtactez. Multumesc de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 GSA-ul l-am testat la 200. A fost singura cu care am mers atat. Si pe bord are 220. Asta pe centura cand inca era in constructie (adica fara trafic si fara balustrada pe mijloc - deci aveam 7 benzi la alegere). By the way, GSA-ul a devenit intre timp si motorul visurilor mele Doamne, da-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_alinutza Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 FYI http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/examenul-practic-pentru-categoria-a-viitorul-motociclist-va-primi-comenzi-in-casca-de-la-examinator.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Ce ziceti....asta da baiat de cartier. Somn usor politiei si primariei din Selimbar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Da' ce-are, ca e de 49cmc. Sau e inmatriculat ca motoutilitara. Mare e gradina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 pariez pe furaciune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Si 0240 e un Maxi scuter alb. I-am vazut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei M Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 chinezarie da,da! da´ ce chinezarie... daca as mai primi vreo 1000€, as da transalp-ul pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Dupa tura de vara asta m-am cam hotarat sa imi iau alt motor mai potrivit pentru drumuri proaste. Ma gandesc in principiu la un KTM 950 adventure. As fi curios daca are cineva un motor dinasta in Sibiu sau prin zona si ar putea sa imi impartaseasca experienta, eventual sa mi-l lase si la un test ride. Multumesc in avans! Editat Septembrie 21, 2012 de Tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Salutare. Citeam mai devreme despre initiativa celor din Bucuresti de a-si lipi pe masina (si nu numai) cu stikere tematice moto. Sincer ma incanta ideea si as vrea sa stiu daca prin "zona" noastra se gasesc sau face cineva. Sau in caz contrat daca sunt doritori de un comision la Craiova sau de ce nu, cautam ceva la noi in SB. Am pus si ceva modele care mie mi se par mai inetresante si sunt cu "dedicatie" : chopper, touring, cross, etc. Ce ziceti? Care va bagati? Respecte. Editat Septembrie 24, 2012 de Ovidiu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ManGaMaN Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Super tare ideea...o sa-mi lipesc pe masina! Numa' bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Gasiti acele stickere la MyMoto pe Alba Iulia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 (editat) Gasiti acele stickere la MyMoto pe Alba Iulia. 'multam mult. imediat dau o fuga pana acolo cu toate ca nu stiu exact locatia ma poti ajuta cu ceva detalii? Editat Septembrie 24, 2012 de Ovidiu M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate